Cabasse

Cabasse - The Pearl Akoya

Trådløs højttaler fra Cabasse

Bemærk, prisen er pr. sæt.

The Pearl Akoya er en mildest talt imponerende højttaler fra Franske Cabasse.
Med sine kun 22 cm. i omkreds, fremstår Akoya med et utroligt minimalistisk udtryk - men bag dens beskedne ydre, gemmer sig en utrolig kraftig højttaler.
Via sin indbyggede 1050 Watt forstærker, er Akoya i stand til at levere et lydtryk på imponerende 115 dB! Ud over den kraftige gengivelse, leverer Akoye et utroligt afbalanceret og åbent lydbillede med fokus på detaljer og musikalitet. 
Alt dette opnås via et intelligent 3 vejs design, bestående af en 1. klasses diskant, 5" mellemtone samt en kraftig 7" basenhed - fuldt aktivt drevet - i det kompakte kabinet.
Cabasse Akoya, er en højttaler der skal opleves!  

 
27.590,00 DKK

Cabasse - The Pearl

Trådløs højttaler fra Cabasse

Bemærk, prisen er pr. sæt.

The Pearl er en mildest talt imponerende højttaler fra Franske Cabasse.
Med sine kun 33 cm. i omkreds, fremstår The Pearl med et utroligt minimalistisk udtryk - men bag dens beskedne ydre, gemmer sig en utrolig kraftig højttaler.
Via sin indbyggede 1600 Watt forstærker, er The Pearl i stand til at levere et lydtryk på imponerende 118 dB! Ud over den kraftige gengivelse, leverer The Pearl et utroligt afbalanceret og åbent lydbillede med fokus på detaljer og musikalitet. 
Alt dette opnås via et intelligent 3 vejs design, bestående af en 1. klasses diskant, 5" mellemtone samt en kraftig 13" basenhed - fuldt aktivt drevet - i et kompakt kabinet.
Cabasse The Pearl, er en højttaler der skal opleves!  

 
43.990,00 DKK