Subwoofere PA

Subwoofere PA 


Mangler du en subwoofer til dit diskotek, bar eller cafe? Så tag et kig på vores udvalg nedenunder. Hos KT Radio har vi de bedste PA subwoofere fra både LD Systems, JBL og Yamaha. Vi har subwoofere til enhver opgave, små, såvel som store. 

JBL PRO - PRX 418 S

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX400 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 418 S er den eneste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med den rette forstærker kan denne højttaler opnå et lydniveau på hele 130dB (peak).

 
6.100,00 DKK

JBL PRO - IRX 115 S

PA Subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres IRX100 serie er specielt designet til små opsætninger, hvor der er brug for et alt-i-et højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 115 S er den eneste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed. Med en indbygget forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 128dB (peak). 

 
6.295,00 DKK

LD Systems - ICOA SUB 15 A

PA Subwoofer fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. Sub 15 A er den mindste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 131dB (peak). 

 
6.795,00 DKK

LD Systems - ICOA SUB 18 A

PA Subwoofer fra LD Systems.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket LD Systems ejes af den tyske koncern Adam Hall Group. På under et årti har de etableret sig som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres ICOA serie er specielt designet til mobile opsætninger, hvor der er brug for et letvægts højttalersystem der leverer kvalitetslyd. Sub 18 A er den største subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 133dB (peak). 

 
7.499,00 DKK

Yamaha Pro - DXS 12 mkII

PA Subwoofer fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DXS serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust subwoofersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 12 mkII er den mindste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 12" basenhed. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 134dB (peak). 

 
8.999,00 DKK

JBL PRO - PRX 815 XLF W

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 815 XLF W er den mindste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 131dB (peak). 

 
9.595,00 DKK

Yamaha Pro - DXS 15 mkII

PA Subwoofer fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DXS serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust subwoofersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 15 mkII er den næst største subwoofer i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 135dB (peak). 

 
10.099,00 DKK

JBL PRO - PRX 818 XLF W

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres PRX800 serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 818 XLF W er den største subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed og Wi-Fi kontrol. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 134dB (peak). 

 
10.495,00 DKK

Yamaha Pro - CXS 15 XLF

Pasiv Subwoofer fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres CZR / CXS XLF serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 15 XLF er den mindste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed. Med den rette forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 130dB (peak).

 
10.999,00 DKK

Yamaha Pro - CXS 18 XLF

PA Subwoofer fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres CZR / CXS XLF serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 18 XLF er den største subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med den rette forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 133dB (peak).

 
11.999,00 DKK

Yamaha Pro - DXS 18

PA Subwoofer fra Yamaha incl. cover.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DXS serie er specielt designet til krævende opsætninger, hvor der er brug for et robust subwoofersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 18 er den største subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 136dB (peak). 

 
14.000,00 DKK

Yamaha Pro - DXS 15 XLF

PA Subwoofer fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DZR / DXS XLF serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 15 XLF er den mindste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 15" basenhed. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 136dB (peak). 

 
15.999,00 DKK

Yamaha Pro - DXS 18 XLF

PA Subwoofer fra Yamaha.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket Yamaha Pro Audio er en afdeling i den japanske koncern Yamaha Corporation. Igennem deres lange historie som producent af professionelt lydudstyr har de opnået stor anerkendelse, og deres produkterserier har fået flere nomineringer end nogen andre. Deres DZR / DXS XLF serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer exceptionel lydkvalitet. 18 XLF er den største subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med en indbygget klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 136dB (peak). 

 
16.999,00 DKK

JBL PRO - SRX 818 S P

PA subwoofer fra JBL.

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 818 S P er den mindste subwoofer i serien. Den er bestykket med en 18" basenhed. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 135dB (peak). 

 
23.695,00 DKK

JBL PRO - SRX 828 S P

PA subwoofer fra JBL. (inkl. juli prisstigning)

Bemærk prisen er pr. stk.

Mærket JBL ejes af den amerikanske koncern Harman International Industries. I over 70 år har de formået at fastholde deres position som en af verdens førende producenter af professionelt lydudstyr. Deres SRX800 serie er specielt designet til de mest krævende opsætninger, hvor der er brug for et højtydende højttalersystem der leverer JBL-lydkvalitet. 828 S P er den største subwoofer i serien. Den er bestykket med to 18" basenheder. Med en indbygget Crown klasse D forstærker kan denne subwoofer opnå et lydniveau på hele 141dB (peak). 

 
32.900,00 DKK