Clearaudio

Clearaudio - LP Drill

Centerbor til dine vinylplader

Er Vinylpladen for stram når den lægges på pladespilleren? Med Clearaudio's LP Drill kan du udvide centerhullet i dine plader.

 
375,00 DKK

Clearaudio - Concept Clamp

Pladestrammer fra Clearaudio.

Clearaudios concept clamp pladestrammer giver endnu mere præcision når du spiller plader. Den er lavet af aluminium og er teflon behandlet på undersiden. Som navnet indikerer så er den et tilkøb til Concept pladespilleren, men kan selvfølgelig også bruges til de større serier. 

 
950,00 DKK

Clearaudio - Concept V2 - MM

Clearaudios mindste pick-up i deres MM sortiment.

Ombytningspris til ny: 1.500,- kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på.  

 
1.900,00 DKK

Clearaudio - Performer V2 - MM

Fremragende MM pick-up.

Ombytningspris til ny: 2.100,- kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Endnu mere detalje føring er at finde i denne pick-up i forhold til lillebroderen Concept V2.

 
3.000,00 DKK

Clearaudio - Nano Phono Headphone V2

Riaa forstærker med hovedtelefon output.

Nano Phonos omhyggelige udvalgte komponenter giver os et signal støj forhold op til 84 dB, som beløning. Indgangsimpedansen indstilles med "plug-in links", så der ikke gåes på kompromis, når du enten har en MC eller MM pick-up. Som navnet indikerer har Nana Phono også en hovedtelefon forstærker indbygget, som også giver en fantastisk lyd.

Kan også fås uden hovedtelefon udgang til 3450,- kroner.

 
3.700,00 DKK

Clearaudio - Artist V2 - MM

Endnu en fantastisk MM pick-up fra tyske Clearaudio.

Ombytningspris til ny: 3.450,- kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Fantastisk luftig og varm pick-up som kan give enhver plade liv igen.

 
5.100,00 DKK

Clearaudio - Smart Phono V2

Fantastisk Riaa forstærker fra Clearaudio.

Et minimalistisk aluminiumskabinet, som har et af de bedste riaa dele på markedet. Der er op til 54 dB at vinde på en 1 kHz og med den lineær frekvensgang så er der virkelig kvalitet for pengene. MM og MC delene er delt op i to forskellige kredsløbe ved hjælp af SMD teknologi. Smart Phono kan også fås med indbygget hovedtelefon forstærker, som giver et løft til den private lytter.

 
5.650,00 DKK

Clearaudio - MC Concept - MC

Åben og dynamisk pickup fra tyske Clearaudio.

Ombytninspris til ny nål: 4500 kroner.

Det kan godt være at MC Concept er den mindste af Clearaudios MC pickupper, men den lyder staidg helt fantastisk. Giver en lyd der både formår at gengive dyb, men præcis bas, til de aller højeste toner i frekvenskurven.

 
7.400,00 DKK

Clearaudio - Maestro V2 - MM

Klasse MM pick-up fra Clearaudios sortiment. 

Ombytningspris til ny: 6.300,- kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Helt klart den bedste MM pick-up Clearaudio laver. 

 
9.150,00 DKK

Clearaudio - Basic V2

Fabelagtig MM/MC RIAA fra Clearaudio

Seriøs RIAA del fra Clearaudio der tager MM og MC pickupper - og gør det i overbevisende stil.

 
9.599,00 DKK

Clearaudio - Concept

Imponerende pladespiller fra Clearaudio incl. Concept arm og Concept V2 MM pickup. Kan også leveres med bedre pickup til "sær pakke pris". 

Clearaudios vision for Concept pladespilleren, var at skabe en elegant løsning som via banebrydende teknologi, byder på en imponerende lydkvalitet. Resultatet er en imponerende smuk pladespiller, med Concept Allu 9" tonearm som benytter Clearaudios særlige magnetiske ophæng, en plint i træfiber samt en præcis DC motor, med mulighed for 33, 45 og 78 rpm.

 
13.580,00 DKK

Clearaudio - Charisma V2 - MM

Clearaudios nye high end MM pickup.

Reperations pris: 9800 kroner

Efter en lang række fantastiske opgraderinger på MC pickupperne, så blev det tid til at rette fokuset mod MM pickupperne. Clearaudios materialevalg er unikt, hvilket resulterer i en en af de bedst lydende MM pickupper der kan findes på markedet. 

 
14.750,00 DKK

Clearaudio - Talismann V2 - MC

Super version 2 af Clearaudio Talismann pick-up!

Talismann serien er fra 1980 og er en af de ældste pick-upper som Clearaudio har haft i deres sortiment. Version 2 bygger på de samme normer, men nålen og materialet inden i har fået en opgradering, hvilket giver de fineste detaljer et boost. Pick-uppen leverer med krop og sjæl plus de små nuancer i musikken, som måske hidtil ikke har været fremme, kommer virkelig til sin ret.

 
15.250,00 DKK

Clearaudio - Concerto V2 - MC

En lydoplevelse i særklasse med sjæl og varme.

Clearaudio mener selv at Concerto pick-uppen er en opskrift i at vinde trofæer inden for lydoplevelser. Med satin træ teknologien, 24 karat guld spoler og en patenteret otte-magnetsystem får du en lydoplevelse med varme, detaljer og ikke destro mindre en ro i musikken der ikke opleves tit.

 
23.400,00 DKK

Clearaudio - Balance V2

Med dens formidable performance er denne riaa i en klasse for sig selv.

I denne riaa forstærker bliver komponenterne  udvalgt nøje og monteret direkte på printkortet i alumniums blokke, som er med til at minimere elektriske og mekaniske påvirkninger. Dette er med til at give maksimal performance og en nøjagtighed på mindre end 0,1 dB. Man kan vel kalde det et præcisions værktøj for lydteknikere, da du virkelig får et præcist lydbillede.

 
24.000,00 DKK

Clearaudio - Performance DC Sort/Silver

Hvis du leder efter 1. klasses ydelse, kombineret med nem og hurtig opsætning, så er Clearaudio Performance DC svaret. Denne pakke leveres komplet med både, pladespiller, tonearm samt pickup. Den indbyggede motor sikrer en fantastisk stabilitet og kan finjusteres for den helt rigtige hastighed, dette kombineres med en 40mm. tyk POM pladetalerken ,der har fremragende akustiske egenskaber. Fremragende pladespiller!

Kan kobineres med arm og pickup efter ønske. Std. finish i sort/sølv. Findes i Wood, Rose Gold Black og Rose Gold Red Wood mod merpris.  

Anbefalet KT Radio kombination med Clarify tone arm kr.31000,- Pickup forslag Maestro V2 MM + kr.9000,-  

 
31.000,00 DKK

Clearaudio - Stradivari V2 - MC

Præcision og musikalitet er i højsædet på denne pick-up.

Et imponerende 95 dB dynamikområde er blevet gjort tilgængelig med Clearaudios V2 teknologi. Pick-uppen vejer ikke mere end syv gram og er lavet med mikroskopisk håndværk, som giver perfektion i design og lyd. Resultatet af hårdt arbejde og gode materialer giver en lydoplevelse i verdensklasse hvor gennemsigtighed og dybde virkelig kan høres. Kort sagt et mesterværk af tysk håndværk.

 
31.250,00 DKK

Clearaudio - DaVinci V2 - MC

En af tyske Clearaudios aller bedste pickupper.

Med et design, som efterhånden er klassisk for Clearaudios MC pickupper, og en lyd i verdensklasse, så er DaVinci V2 en pickup i topklassen. Den er bygget efter ekstraordinære forhold og giver dig en åbenhed og perspektiv i lyden, som er svær at finde andre steder. Dette er et styk håndværk, som gør alle vinyl elskere bløde i knæene.

 
46.250,00 DKK

Clearaudio - Ovation

Fantastisk velspillende pladespiller fra tyske Clearaudio i silver wood. Ovation Black kr.56250,-

BEMÆRK PRISEN ER UDEN ARM

Det tidsløse design og en præcision der er svær at finde andre steder gør at Clearaudio Ovation er en super pladespiller. Pladespilleren har 100.000 bittesmå metalkugler skjult under en 40 mm tyk plade, gør at den fjerner rigtig meget af det resonance, som er skadelig mod musikken. Det optiske hastighedskontrol og det keramiske magnet leje gør at Ovation opnår højere stabiliseret hastighed.

 
51.750,00 DKK

Clearaudio - Innovation Compact

Reference pladespiller fra tyske Clearaudio! Silver wood.

BEMÆRK PRISEN ER UDEN TONEARM.

Denne pladespiller kan vel og mærke beskrives som en audiophil åbenbaring. Hastighedskontrol, som Clearaudio går meget op i, er igen noget at ligge mærke til på denne pladespiller. Den 70 mm tykke plade, som er lavet af polyoxymethylen, giver en dynamisk afbalancering, i mens DC motoren giver en præcision i verdensklasse. Chassiset holder resonancen lav og giver maks performance for pengene. Alt dette kombineret med et tidsløst design gør at Clearaudio Innovation er et fantastisk valg til dig der virkelig vil have en kvalitets pladespiller.

Fås i sort finish til 57 700 kroner.

Bemærk Priser er uden tonearm!

 
56.250,00 DKK