Clearaudio

Clearaudio - Concept Clamp

Pladestrammer fra Clearaudio.

Clearaudios concept clamp pladestrammer giver endnu mere præcision når du spiller plader. Den er lavet af aluminium og er teflon behandlet på undersiden. Som navnet indikerer så er den et tilkøb til Concept pladespilleren, men kan selvfølgelig også bruges til de større serier. 

 
850,00 DKK

Clearaudio - Concept V2

Clearaudios mindste pick-up i deres MM sortiment.

Ombytningspris til ny: 1200 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på.  

 
1.600,00 DKK

Clearaudio - Performer V2

Fremragende MM pick-up.

Ombytningspris til ny: 1750 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Endnu mere detalje føring er at finde i denne pick-up i forhold til lillebroderen Concept V2.

 
2.550,00 DKK

Clearaudio - Nano Phono Headphone V2

Riaa forstærker med hovedtelefon output.

Nano Phonos omhyggelige udvalgte komponenter giver os et signal støj forhold op til 84 dB, som beløning. Indgangsimpedansen indstilles med "plug-in links", så der ikke gåes på kompromis, når du enten har en MC eller MM pick-up. Som navnet indikerer har Nana Phono også en hovedtelefon forstærker indbygget, som også giver en fantastisk lyd.

Kan også fås uden hovedtelefon udgang til 2550 kroner.

 
3.100,00 DKK

Clearaudio - Artist V2

Endnu en fantastisk MM pick-up fra tyske Clearaudio.

Ombytningspris til ny: 2800 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Fantastisk luftig og varm pick-up som kan give enhver plade liv igen.

 
4.450,00 DKK

Clearaudio - Smart Phono

Fantastisk Riaa forstærker fra Clearaudio.

Et minimalistisk aluminiumskabinet, som har et af de bedste riaa dele på markedet. Der er op til 54 dB at vinde på en 1 kHz og med den lineær frekvensgang så er der virkelig kvalitet for pengene. MM og MC delene er delt op i to forskellige kredsløbe ved hjælp af SMD teknologi. Smart Phono kan også fås med indbygget hovedtelefon forstærker, som giver et løft til den private lytter. Hør KT Radio medarbejderne omkring pris.

Kan også fås uden hovedtelefon udgang til 4775 kroner.

 
5.250,00 DKK

Clearaudio - MC Concept

Åben og dynamisk pickup fra tyske Clearaudio.

Ombytninspris til ny nål: 4500 kroner.

Det kan godt være at MC Concept er den mindste af Clearaudios MC pickupper, men den lyder staidg helt fantastisk. Giver en lyd der både formår at gengive dyb, men præcis bas, til de aller højeste toner i frekvenskurven.

 
5.975,00 DKK

Clearaudio - Basis +

Over 30 års erfaring gør at denne riaa forstærker udkonkurrere mange konkurrenter. 

Basis + er resultatet af mange års research og hårdt arbejde. Denne riaa del har simpelthen en fantastisk lyd. Den giver op til 60 dB gevinst på 1 kHz og justeres automatisk indtil den pick-up du har siddende på din pladespiller. Med den valgfri strømforsyning Accu +, som kan købes seperat, kan du forhindrer endnu mindre støj at komme igennem når du spiller på dine plader.

 
6.000,00 DKK

Clearaudio - Maestro V2

Den bedste MM pick-up i Clearaudios sortiment. 

Ombytningspris til ny: 5550 kroner.

Med de omhyggelige målte og analyserede magnet patroner får man fire ydelsesniveauer i Concept pick-uppen. Der opnås en fantastisk matching i stereo perspektiv med minium fasefejl, mindre forvrængning, en flad frekvensgang og et højt dynamikområde. Super sammenhæng i diskant, mellemtone og bas hvilket giver en levende måde at spille musik på. Helt klart den bedste MM pick-up Clearaudio laver. 

 
7.650,00 DKK

Clearaudio - MC Essence

Fremragende MC pick-up med minimalistisk design.

Ombytningspris til ny nål: 6400 kroner

"Take the best and make it better" er et motto, tyske Clearaudio, har arbejdet udfra de sidste mange år. De har benyttet mange af de samme teknologier fra Concept MC pickuppen og gjort dem endnu bedre. Ud af dette får du et super styk håndværk, som giver dig en ægte tredimensionel oplevelse af musikken fra dine plader.

 
8.750,00 DKK

Clearaudio - Concept

Clear Audio Concept.

Leveres med Clearaudio Concept V2 pick-up og Verify tonearm.

At opsætte en pladespiller kan virke som en uoverskuelig opgave for mange hifi entusiaster, man er bange for at gøre noget forkert og at man som konsekvens ikke får det optimale ud af sin pladesamling. Clear Audio's Concept pladespiller er en færdigkonfigureret løsning som byder på en overlegen ydelse og lydkvalitet, og samtidig er den, enkel og til at betale. Bagved Concept's simple konstruktion gemmer der sig en fremragende pladespiller, som lægger stor vægt på detaljen.

 
10.750,00 DKK

Clearaudio - Talismann V2

Super version 2 af Clearaudio Talismann pick-up!

Talismann serien er fra 1980 og er en af de ældste pick-upper som Clearaudio har haft i deres sortiment. Version 2 bygger på de samme normer, men nålen og materialet inden i har fået en opgradering, hvilket giver de fineste detaljer et boost. Pick-uppen leverer med krop og sjæl plus de små nuancer i musikken, som måske hidtil ikke har været fremme, kommer virkelig til sin ret.

 
11.950,00 DKK

Clearaudio - Charisma V2

Clearaudios nye high end MM pickup.

Reperations pris: 8300 kroner

Efter en lang række fantastiske opgraderinger på MC pickupperne, så blev det tid til at rette fokuset mod MM pickupperne. Clearaudios materialevalg er unikt, hvilket resulterer i en en af de bedst lydende MM pickupper der kan findes på markedet. 

 
12.500,00 DKK

Clearaudio - Balance +

Med dens formidable performance er denne riaa i en klasse for sig selv.

I denne riaa forstærker bliver komponenterne  udvalgt nøje og monteret direkte på printkortet i alumniums blokke, som er med til at minimere elektriske og mekaniske påvirkninger. Dette er med til at give maksimal performance og en nøjagtighed på mindre end 0,1 dB. Man kan vel kalde det et præcisions værktøj for lydteknikere, da du virkelig får et præcist lydbillede. Balance + kan opgraderes med Accu + strømforsyningen, som er med til at fjerne endnu mere støj og give mere renhed i musikken. Der er også indbygget hovedtelefon forstærker så du kan nyde musikken i fred og ro.

 
17.950,00 DKK

Clearaudio - Concerto V2

En lydoplevelse i særklasse med sjæl og varme.

Clearaudio mener selv at Concerto pick-uppen er en opskrift i at vinde trofæer inden for lydoplevelser. Med satin træ teknologien, 24 karat guld spoler og en patenteret otte-magnetsystem får du en lydoplevelse med varme, detaljer og ikke destro mindre en ro i musikken der ikke opleves tit.

 
18.500,00 DKK

Clearaudio - Stradivari V2

Præcision og musikalitet er i højsædet på denne pick-up.

Et imponerende 95 dB dynamikområde er blevet gjort tilgængelig med Clearaudios V2 teknologi. Pick-uppen vejer ikke mere end syv gram og er lavet med mikroskopisk håndværk, som giver perfektion i design og lyd. Resultatet af hårdt arbejde og gode materialer giver en lydoplevelse i verdensklasse hvor gennemsigtighed og dybde virkelig kan høres. Kort sagt et mesterværk af tysk håndværk.

 
25.000,00 DKK

Clearaudio - Performance DC

Super Pladespiller kompination.

Leveres med Clearaudio Maestro pick-up og Clarify tonearm.

Hvis du leder efter 1. klasses ydelse, kombineret med nem og hurtig opsætning, så er Clear Audio Performance DC svaret. Denne pakke leveres komplet med både, pladespiller, tonearm samt pickup. Den indbyggede motor sikrer en fantastisk stabilitet og kan finjusteres for den helt rigtige hastighed, dette kombineres med en 40mm. tyk POM pladetalerken som har fremragende akustiske egenskaber. Alt i alt en fremragende pladespiller!

 
28.950,00 DKK

Clearaudio - DaVinci V2

En af tyske Clearaudios aller bedste pickupper.

Med et design, som efterhånden er klassisk for Clearaudios MC pickupper, og en lyd i verdensklasse, så er DaVinci V2 en pickup i topklassen. Den er bygget efter ekstraordinære forhold og giver dig en åbenhed og perspektiv i lyden, som er svær at finde andre steder. Dette er et styk håndværk, som gør alle vinyl elskere bløde i knæene.

 
37.500,00 DKK

Clearaudio - Ovation

Fantastisk velspillende pladespiller fra tyske Clearaudio.

BEMÆRK PRISEN ER UDEN ARM

Det tidsløse design og en præcision der er svær at finde andre steder gør at Clearaudio Ovation er en super pladespiller. Pladespilleren har 100.000 bittesmå metalkugler skjult under en 40 mm tyk plade, gør at den fjerner rigtig meget af det resonance, som er skadelig mod musikken. Det optiske hastighedskontrol og det keramiske magnet leje gør at Ovation opnår højere stabiliseret hastighed.

Sort finish koster 47.000 kroner.

Bemærk Ovation leveres uden arm!

 
44.000,00 DKK

Clearaudio - Innovation Compact

Reference pladespiller fra tyske Clearaudio!

BEMÆRK PRISEN ER UDEN TONEARM.

Støvlåg koster 5000 kroner.

Denne pladespiller kan vel og mærke beskrives som en audiophil åbenbaring. Hastighedskontrol, som Clearaudio går meget op i, er igen noget at ligge mærke til på denne pladespiller. Den 70 mm tykke plade, som er lavet af polyoxymethylen, giver en dynamisk afbalancering, i mens DC motoren giver en præcision i verdensklasse. Chassiset holder resonancen lav og giver maks performance for pengene. Alt dette kombineret med et tidsløst design gør at Clearaudio Innovation er et fantastisk valg til dig der virkelig vil have en kvalitets pladespiller.

Fås i sort finish til 48.750 kroner.

Bemærk Priser er uden tonearm!

 
47.000,00 DKK