Højttaler Center

Daisy o­n the OhoopeeCenter højttaleren er den vigtigste højttaler i et hvert surround setup.

Denne højttaler varetager op mod 70% af det samlede lydspor. Derfor er det vigtigt at center højttaleren har en meget tydelig dialog og kan matche de øvrige højttalere i systemet så man opnår en stor sammenhæng imellem de enkelte kanaler. Det er derfor vigtigt at vælge en center højttaler af rigtig god kvalitet, så stemmeføringen bliver så tydelig som muligt.

SA - Saxo 10AV

Prisstærk center højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. styk.

Saxo 10AV er en super musikalsk perle af en centerhøjttaler. Lyden fra denne er både åben og overraskende dynamisk! Sammensæt den evt. med de øvrige Saxo højttalere og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalersystemer.

 
1.799,00 DKK

MK sound - M50 Center

Elegant centerhøjttaler fra MK Sound

M50 er en fremragende centerhøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang. M50 er designet til flad montering på væggen, og er tilgængelig i både sort og hvid finish. M50 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebiolyd, og som samtidig ønsker en elegant løsning.

 
2.495,00 DKK

MK Sound - M70 Center

Elegant centerhøjttaler fra MK Sound

M70 er en fremragende centerhøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang. M70 er designet til flad montering på væggen, og er tilgængelig i både sort og hvid finish. M70 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebiolyd, og som samtidig ønsker en elegant flad løsning til væggen.

 
3.495,00 DKK

MK Sound - M7 LCR Center

Elegant center højttaler fra MK sound.

Bemærk prisen er pr. stk.

M7 er en fremragende centerhøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang! M7 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebio lyd, men som ikke har budgettet til de store THX godkendte systemer. Kom ind og hør M7 i butikken, du bliver ikke skuffet!

 
3.495,00 DKK

MK Sound - MP7 LCR Center

Vægmonterbar center højttaler fra MK sound.

Bemærk prisen er pr. styk.

MP7 er en fremragende centerhøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang! MP7 er designet til flad montering på væggen, og er tilgængelig i både sort og hvid finish. MP7 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebio lyd, men som ikke har budgettet til de store THX godkendte systemer. Kom ind og hør MP7 i butikken, du bliver ikke skuffet!

 
3.495,00 DKK

MK Sound - LCR 750 THX Select Center

THX Select godkendt center højttaler.

Bemærk prisen er pr. styk.

MK Sound's 750 system byder på en fantastisk gengivelse. 750 center højttaleren er hurtig, dynamisk og åben med en fantastisk gengivelse af stemmer. THX Select godkendelsen sikrer at 750 højttaleren kan gengive dine film lydspor ved reference niveau, uden at forvrænge eller rasle. En utroligt velspillende center højttaler.

 
3.995,00 DKK

KEF - Q250C

Elegant center højttaler i KEF Q serien

Den mest essentiele højttaler i et surround system. Q250c er en elegant og kompakt centerkanal. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nyt kabinet og helt nyt design. Q250c er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 4000 kroner.

 
3.995,00 DKK

Dynaudio - Emit M15C

Center højttaler i Dynaudios Emit Serie.

Bemærk prisen er pr. styk.

Med Emit center højttaleren kan du forvandle din Dynaudio stere opsætning til en fuldblods hjemmebio. Denne højttaler er naturligvis bestykket med de samme højkvalitets enheder som de øvrige højttalere i Emit linien. Lyden er åben og detaljeret med en klar og tydelig stemme gengivelse.

 
3.998,00 DKK

KEF - Q650c

Super centerhøjttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. stk.

Den mest essentiele højttaler i et surround system. Q650c er en ny og opgraderet version af forgængeren Q600c. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q650c er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 5000 kroner.

 
4.295,00 DKK

Focal - Chora Center

Stærk Centerhøjttaler fra Focal

Chora Center er den ideelle Center højttaler til dine Chora fronter. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chora Center er bestykket med Focals særlige alluminium/magnesium diskant og 2 stk. 6,5" basenheder med Focals særlige Slatefiber membraner.

 
4.390,00 DKK

Focal - Aria CC900

Center højttaler i Focals Aria serie. Bemærk prisen er pr. stk.

Aria CC900 er den ideelle Center højttaler til dine Aria fronter. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Aria CC900 er bestykket med Focals særlige inverted dome diskant og 2 stk. 6,5" basenheder med Focals særlige FLAX membraner.

 
5.090,00 DKK

MK Sound - LCR 950 THX Select2 Center

THX Select 2 godkendt center højttaler.

Bemærk prisen er pr. styk.

950 serien ligger imellem MK sounds 750 og 150 serie. Lyden er blevet yderligere forbedret og designet er langt mere elegant. THX Select godkendelsen sikrer at LCR 950 kan gengive dine film lydspor ved reference niveau i mindre rum.

 
5.495,00 DKK

Audiovector - QR C

QR C er den matchene center til Audiovectors QR serie, der er tale om en velkonstrueret centerhøjttaler som er bestykket med 2 stk. 6" basenhed, samt deres berømte "Gold leaf" Air motion diskant. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk gengivelse, hvilket placerer Audiovector QR C blandt de absolut bedste center højttalere i sin prisklasse.

 
6.500,00 DKK

Elac - Carina CC 241.4

Elegant center højttaler fra Elac

Elac's Carina serie er utroligt smuk, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Carina serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. CC 241.4 modellen er en 3 vejs Centerhøjttaler, som er bestykket med 2 kraftige 5 1/4" basenheder. Carina CC 241.4 er den perfekte match til dig som ønsker at bygge en hjemmebiograf med Elac's Carina serie af højttalere. 

 
6.800,00 DKK

KEF - R2C

Centerhøjttaler i KEFs R serie

Hvis du har valgt KEF's R serie som fronter i din hjemmebio skal du naturligvis bruge en center højttaler der kan matche. R2c er den perfekte partner til KEFs R serie af højttalere. Via sin UniQ enhed sørger R2c for en præcis gengivelse samt en total ens klang med fronterne. R2c er bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 kraftige 5.25" basenheder.

 
7.995,00 DKK

Dynaudio - Evoke 25C

Super centerhøjttaler fra Dynaudio

Dynaudio Evoke 25C er en utrolig velspillende centerhøjttaler fra Dynaudio. Evoke serien af højttalere erstatter den hæderkronede Excite linje og byder på en række store forbedringer, bl.a. helt nyudviklede Esotec+ basenheder samt Cerotar diskantenheder. Evoke 25C er en 2.5 vejs konstruktion, bestykket med 28 mm. diskant, samt 2 kraftige 14 cm. basenheder. Tilsammen giver dette en imponerende åben og klar centerhøjttaler, med en fantastisk stemmegengivelse.

 
8.999,00 DKK

MK sound - MP-150 THX Ultra2 Center

THX Ultra2 godkendt center-højttaler fra MK sound.

150 serien kræver ingen nærmere introduktion. Disse legendariske højttalere bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucasfilm. Den særlige MP udgave af S-150 er lavet mere monteringsvenlig, således at den elegant kan placeres fladt på væggen eller bagved lærredet. Med MP-150 er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller disse perler u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack".

 
10.495,00 DKK

MK Sound - S-150 mkIII THX Ultra2 Center

THX Ultra2 godkendt center højttaler fra MK sound.

Bemærk prisen er pr. styk.

S-150 mkIII kræver ingen nærmere introduktion. Denne legendariske højttaler bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucas Film. Den nye mkIII udgave af S-150 center højttaleren har fået forbedret diskant og er om muligt blevet endnu mere åben. Med S-150 mkIII er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller denne perle u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack".

 
10.495,00 DKK

JBL - HDI-4500

Centerhøjttaler i JBL HDI serien

HDI serien fra JBL kombinerer deres prisvindende proffesionelle højttaler teknologi, med stuevenlige klassiske hifi dyder. Hjertet i HDI serien er den nyudviklede 2410-H2 kompressions driver, som er en lillebroder til JBL's legendariske D2 enhed som benyttes i nogle af verdens bedste konstruktioner. 2410-H2 byder på en uhørt høj lydkvalitet, som tåler at der spilles enormt højt uden forvrængning. For at få bassen med benytter HDI-4500 4 stk. nyudviklet 5,25" basenheder med aluminum matrix membran, samt nyt kraftigt magnet system. En imponerende centerhøjttaler som perfekt matcher de øvrige modeller i HDI serien. 

 
13.500,00 DKK

Elac - Vela CC 401

Centerhøjttaler i Elacs Vela serie

Elac's nye Vela serie fremstår utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Elac serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. CC 401 modellen er en 2 1/2 vejs centerhøjttaler, som er bestykket med 2 kraftige 150 mm. basenheder. Den perfekte centerhøjttaler til en fuldblods Elac Vela hjemmebiograf.

 
14.890,00 DKK

Elac - Adante AC-61

Center højttaler i Adante serien

Ekskl. stand

Adante er en utroligt velspillende højttalerserie fra Elac. Hjertet i højttaleren er den særlige concentriske diskant/mellemtone som er hjertet i alle modeller i serien. AC-61 er en 3 vejs centerhøjttaler som er bestykket med en 5,25" mellemtone 2stk. internt monterede 6,5" basenheder og 2 stk. 8" passive alluminium basenheder. En fantastisk velspillende centerhøjttaler som perfekt matcher de øvrige højttalere i Adante serien.

 
15.800,00 DKK

MK Sound - S300 THX Ultra2 Center

Ny reference center højttaler fra MK Sound.

Bemærk prisen er pr. styk.

S-300 er den naturlige vidreudvikling af MK Sounds legendariske 150 højttalere. Specielt udvalgte drivere i et større kabinet gør S-300 istand til at ramme THX reference niveau i selv meget store rum. Disse højttalere repræsenterer en helt ny standard i lyd, og skal opleves!

 
22.995,00 DKK

Dynaudio - Contour 25Ci

Imponerende Center højttaler fra Dynaudio

Dynaudio's helt nye opdaterede Contour i serie er blevet udstykket med deres nyudviklede Esotar 2i diskant. Dette kombineret med forbedrede  og kraftige 8" basenheder gør Contour 25C til en ganske fantastisk centerhøjttaler. Kabinettet er afrundet og vægten er imponerende 24 kg. Centeren er helt fantastisk til stemmeførelse, da den har en åbenhed og dynamisk formåen som er svær at hamle op med i prisklassen.

 
23.999,00 DKK

Focal - Sopra Center

Super lækker center højttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. stk.

Focals hæderkronede Sopra linje er igennem ganske få år blevet hyldet af en enig fagpresse for deres enestående egenskaber. Højttaleren er naturligvis bestykket med Focals bedste enheder, bl.a. Beryllium diskant samt deres særlige "power Flower" enhed. I sandhed en unik højttaler! Center højttaleren er heller ingen undtagelse. Har den velkendte Sopra lyd, som efterhånden er blevet verdenskendt. 

 
26.900,00 DKK

KEF - Reference 2C

Super center højttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. stk.

Samme dna som resten af Reference serien fra KEF, nu bare lagt ned i en center højttaler. Ydeevnen er outstanding og designet ligeledes. Den velkendte Uni-Q driver og den sationelle bas-mellemtone skaber et realistisk lydbillede med detaljer og hul igennem. 

Fås i Luxury Gloss Rosewood til 39.995 kroner.

 
35.995,00 DKK

KEF - Reference 4C

Fremragende center højttaler fra KEF.

Bemærk prisen er pr. stk.

Præcision og perfektion er to nøgleord der definerer Reference 4C center højttaleren. Den har samme dyder, som sin lillebroder Reference 2C, bare endnu mere af det. Den velkendte Uni-Q driver er til at binde og dobbelt op på bas-mellemtone enheder. Du får et fantastisk nærværende og realistisk lydbillede med denne center højttaler.

Fås i Luxury Gloss Rosewood til 52.995 kroner.

 
47.995,00 DKK