Højttaler Center

Daisy o­n the OhoopeeCenter højttaleren er den vigtigste højttaler i et hvert surround setup

.

Denne højttaler varetager op mod 70% af det samlede lydspor. Derfor er det vigtigt at center højttaleren har en meget tydelig dialog og kan matche de øvrige højttalere i systemet så man opnår en stor sammenhæng imellem de enkelte kanaler. Det er derfor vigtigt at vælge en center højttaler af rigtig god kvalitet, så stemmeføringen bliver så tydelig som muligt.

System Audio - Saxo 10AV

Prisstærk center højttaler fra System Audio.

Bemærk prisen er pr. styk.

Saxo 10AV er en super musikalsk perle af en centerhøjttaler. Lyden fra denne er både åben og overraskende dynamisk! Sammensæt den evt. med de øvrige Saxo højttalere og du vil opleve en lyd som ellers kun kendetegner væsentligt større højttalersystemer.

 
2.099,00 DKK

Focal - Theva Center

Stærk centerhøjttaler fra Focal

Focal Theva Center er den perfekte centerhøjttaler til din hjemmebiograf. Denne kompakte vægmonterbare højttaler byder på et åbent lydbillede med klar talegengivelse. Theva Center er bestykket med 2 stk. 6 1/2" Slatefiber bas enheder, samt en TNF "Inverted dome" diskant, som giver en imponerende luftig gengivelse. Endnu en stærk højttaler fra Franske Focal.

 
3.500,00 DKK

Elac - Debut Reference DCR52

Stærk centerhøjttaler fra Elac

Debut Reference DCR52 er en utrolig velspillende centerhøjttaler fra Elac. Der er tale om en 2 vejs konstruktion, som er bestykket med en 1"5 diskant og 2 kraftige 5.25" basenheder. Tilsammen giver disse DCR52 en imponerende og åben gengivelse til prisen. Dette er uden tvivl en af de bedste centerhøjttalere i prisklassen.

 
3.800,00 DKK

MK sound - M50 Center

Elegant centerhøjttaler fra MK Sound

M50 er en fremragende centerhøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang. M50 er designet til flad montering på væggen, og er tilgængelig i både sort og hvid finish. M50 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebiolyd, og som samtidig ønsker en elegant løsning.

 
3.800,00 DKK

Polk Audio - Reserve R300

Elegant centerhøjttaler fra Polk Audio

Polk Audio R300 er en super velspillende centerhøjttaler. Den leverer en fantastisk lyd fra et kompakt og elegant design, og til en stærk pris. R300 er bestykket med en "Pinacle Ring Radiator" diskant, samt 2 kraftige 5 1/4" Turbine Cone basenheder. X-Port basreflex porten sørger for ekstra bas, helt uden uønsket portstøj.

 
3.800,00 DKK

KEF - Q250C

Elegant center højttaler i KEF Q serien

Den mest essentiele højttaler i et surround system. Q250c er en elegant og kompakt centerkanal. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nyt kabinet og helt nyt design. Q250c er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 4000 kroner.

 
3.950,00 DKK

KEF - Q650c

Super centerhøjttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. stk.

Den mest essentiele højttaler i et surround system. Q650c er en ny og opgraderet version af forgængeren Q600c. Den er selvfølgelig stadig bygget med Uni-Q driver teknikken, som giver en unik og sammenhængende lyd. Udover dette så er den optimeret med nye kabinetter og helt nyt design. Q650c er klar til at tage udfordringen op mod dets konkurrenter, om at være den bedst vellydende højttaler til under 5000 kroner.

 
4.295,00 DKK

JBL - Studio S625C

Super centerhøjttaler fra JBL.

Den nye S625C er en super velspillende Centerhøjttaler i JBLs nye Studio serie. Hjertet i S625C er implementeringen af JBLs berømte 25 mm. kompressions driver med HDI waveguide. Dette gør S625C i stand til at spille med stort overskud, selv ved høj lydstyrke. Kombiner dette med implementeringen af 2 kraftige 5,25" baser, og du har en sikker vinder.

 
4.495,00 DKK

Focal - Vestia Center

Super centerhøjttaler fra Focal

Vestia Center er en super velspillende centerhøjttaler. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på en imponerende stemmegengivelse til en stærk pris. Vestia Center er et 2 vejs design bestykket med Focals særlige TAM "inverted dome" diskant og to 6,5" bas enheder i deres nyudviklede "slatefiber" materiale.

 
4.500,00 DKK

Polk Audio - Reserve R400

Stærk centerhøjttaler fra Polk Audio

Polk Audio R400 er en super velspillende centerhøjttaler. Den leverer en fantastisk lyd fra et kompakt og elegant design, og til en stærk pris. R400 er bestykket med en "Pinacle Ring Radiator" diskant, samt 2 kraftige 6 1/2" Turbine Cone basenheder. X-Port basreflex porten sørger for ekstra bas, helt uden uønsket portstøj.

 
5.100,00 DKK

Dynaudio - Emit 25C

Super velspillende centerhøjttaler fra Dynaudio

Dynaudios helt nye Emit serie er udviklet af de samme dygtige folk, som stod bag den nye Confidence linje. Serien er testet og fintunet i Dynaudios helt nye Jupiter test facilitet, som huser et komplet lyddødt rum med en robotarm som indeholder 31 mikrofoner, der opfanger alle aspekter af højttalerens ydelse. Resultatet er en ny reference i prisklassen. Emit 25C er den perfekte centerhøjttaler, når du ønsker en komplet hjemmebiograf med Dynaudio's Emit serie af højttalere.

 
5.299,00 DKK

MK Sound - M70 Center

Elegant centerhøjttaler fra MK Sound

M70 er en fremragende centerhøjttaler, med en klar og tydelig talegengivelse og en sprød klang. M70 er designet til flad montering på væggen, og er tilgængelig i både sort og hvid finish. M70 er den perfekte højttaler til dig der ønsker en rigtig hjemmebiolyd, og som samtidig ønsker en elegant flad løsning til væggen.

 
6.500,00 DKK

MK Sound - LCR 750 THX Select Center

THX Select godkendt center højttaler.

Bemærk prisen er pr. styk.

MK Sound's 750 system byder på en fantastisk gengivelse. 750 center højttaleren er hurtig, dynamisk og åben med en fantastisk gengivelse af stemmer. THX Select godkendelsen sikrer at 750 højttaleren kan gengive dine film lydspor ved reference niveau, uden at forvrænge eller rasle. En utroligt velspillende center højttaler.

 
6.500,00 DKK

Focal - Aria Evo X Center

Denne 2-vejs centerhøjttaler harmonerer med alle Aria Evo X højttalere for et højtydende hjemmebiografsystem. Under designprocessen blev der lagt særlig vægt på at parre klangen for at sikre ensartethed og lydmæssig sammenhæng i alle konfigurationer. Højttalerdrivernes Flax sandwich-kegle bringer suveræn gennemsigtighed til lyden og giver forståelighed og dybde til stemmerne.

Ved at kombinere Aria Evo X Center med et par Aria højttalere, SR 900 surroundhøjttalere og/eller en subwoofer, vil du have skabt et 5.1 Home Cinema system af høj kvalitet.

 
6.600,00 DKK

Elac - Carina CC 241.4

Elegant center højttaler fra Elac

Elac's Carina serie er utroligt smuk, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Carina serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. CC 241.4 modellen er en 3 vejs Centerhøjttaler, som er bestykket med 2 kraftige 5 1/4" basenheder. Carina CC 241.4 er den perfekte match til dig som ønsker at bygge en hjemmebiograf med Elac's Carina serie af højttalere. 

 
7.100,00 DKK

JBL - Studio S665C

Imponerende centerhøjttaler fra JBL

Den nye S665C er en supervelspillende Centerhøjttaler i JBLs nye Studio serie. Hjertet i S665C er implementeringen af JBLs berømte 25 mm. kompressionsdriver med HDI waveguide. Dette gør S665C i stand til at spille med stort overskud, selv ved høj lydstyrke. Kombiner dette med implementeringen af 4 kraftige 5,25" basser, og du har en fantastisk centerhøjttaler til brug med store fronter. 

 
7.795,00 DKK

MK Sound - LCR 950 THX Select2 Center

THX Select 2 godkendt center højttaler.

Bemærk prisen er pr. styk.

950 serien ligger imellem MK sounds 750 og 150 serie. Lyden er blevet yderligere forbedret og designet er langt mere elegant. THX Select godkendelsen sikrer at LCR 950 kan gengive dine film lydspor ved reference niveau i mindre rum.

 
7.800,00 DKK

MK Sound - MP950 Center

Elegant vægmonterbar centerhøjttaler fra M&K.

950 serien ligger imellem MK sounds 750 og 150 serie. Lyden er blevet yderligere forbedret og designet er langt mere elegant. MP950 er specielt designet til at hænge fladt på væggen. En super velspillende centerhøjttaler som nemt kan integreres i ethvert rum.

 
7.800,00 DKK

System Audio - Legend 10.2

Stærk centerhøjttaler fra System Audio

Legend 10.2 er den ultimative centerhøjttaler, og er specielt designet til at fungere sammen med de øvrige højttalere i System Audios Legend serie. Der er tale om et 3 vejs design med 2 kraftige bas/mellemtoner, samt velspillende diskant. Resultatet er en centerhøjttaler med en imponerende klar dialog, og et enormt kraftoverskud.

 
8.495,00 DKK

Elac - Solano CC281

Stærk centerhøjttaler fra Elac

Elac's Solano serie fremstår utrolig elegant, og byder på avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Solano serien benytter naturligvis Elac's særlige JET5 diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. CC281 modellen er en 2 1/2 vejs centerhøjttaler, som er bestykket med en JET5 diskant, samt 2 kraftige 150 mm. basenheder. En super velspillende centerhøjttaler i et elegant design. 

 
9.500,00 DKK

Dynaudio - Evoke 25C

Super centerhøjttaler fra Dynaudio

Dynaudio Evoke 25C er en utrolig velspillende centerhøjttaler fra Dynaudio. Evoke serien af højttalere erstatter den hæderkronede Excite linje og byder på en række store forbedringer, bl.a. helt nyudviklede Esotec+ basenheder samt Cerotar diskantenheder. Evoke 25C er en 2.5 vejs konstruktion, bestykket med 28 mm. diskant, samt 2 kraftige 14 cm. basenheder. Tilsammen giver dette en imponerende åben og klar centerhøjttaler, med en fantastisk stemmegengivelse.

 
10.000,00 DKK

KEF - R2 Meta

Center højttaler i KEFs nye R Meta serie.

Hvis du har valgt KEF's R serie som fronter i din hjemmebio skal du naturligvis bruge en center højttaler der kan matche. R2 Meta er den perfekte partner til KEFs R serie af højttalere. Via sin UniQ enhed sørger R2 Meta for en præcis gengivelse samt en total ens klang med fronterne. R2 Meta er bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 kraftige 5.25" basenheder.

 
10.995,00 DKK

KEF - R6 Meta

Center højttaler i KEFs nye R Meta serie.

Hvis du har valgt KEF's R serie som fronter i din hjemmebio skal du naturligvis bruge en center højttaler der kan matche. R6 Meta er den perfekte partner til KEFs R serie af højttalere. Via sin UniQ enhed sørger R6 Meta for en præcis gengivelse samt en total ens klang med fronterne. R6 Meta er bestykket med en 1" diskant, 5" mellemtone samt 2 kraftige 6.5" basenheder.

 
13.995,00 DKK

JBL - HDI-4500

Centerhøjttaler i JBL HDI serien

HDI serien fra JBL kombinerer deres prisvindende proffesionelle højttaler teknologi, med stuevenlige klassiske hifi dyder. Hjertet i HDI serien er den nyudviklede 2410-H2 kompressions driver, som er en lillebroder til JBL's legendariske D2 enhed som benyttes i nogle af verdens bedste konstruktioner. 2410-H2 byder på en uhørt høj lydkvalitet, som tåler at der spilles enormt højt uden forvrængning. For at få bassen med benytter HDI-4500 4 stk. nyudviklet 5,25" basenheder med aluminum matrix membran, samt nyt kraftigt magnet system. En imponerende centerhøjttaler som perfekt matcher de øvrige modeller i HDI serien. 

 
14.495,00 DKK

System Audio - Legend 10.2 Silverback

Aktiv/trådløs centerhøjttaler fra System Audio

Legend 10.2 Silverback er den ultimative aktive/trådløse centerhøjttaler, og er specielt designet til at fungere sammen med de øvrige højttalere i System Audios Legend serie. Der er tale om et 3 vejs aktivt design med indbygget 225 Watt forstærker. Resultatet er en centerhøjttaler med en imponerende klar dialog, og et enormt kraftoverskud.

 
14.499,00 DKK

MK sound - MP-150 THX Ultra2 Center

THX Ultra2 godkendt center-højttaler fra MK sound.

150 serien kræver ingen nærmere introduktion. Disse legendariske højttalere bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucasfilm. Den særlige MP udgave af S-150 er lavet mere monteringsvenlig, således at den elegant kan placeres fladt på væggen eller bagved lærredet. Med MP-150 er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller disse perler u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack".

 
15.400,00 DKK

MK Sound - S-150 mkIII THX Ultra2 Center

THX Ultra2 godkendt center højttaler fra MK sound.

Bemærk prisen er pr. styk.

S-150 mkIII kræver ingen nærmere introduktion. Denne legendariske højttaler bliver stadig benyttet i et hav af studier verden over bl.a. hos Lucas Film. Den nye mkIII udgave af S-150 center højttaleren har fået forbedret diskant og er om muligt blevet endnu mere åben. Med S-150 mkIII er du et skridt nærmere bio himlen, selv ved reference styrke i store rum spiller denne perle u-anstrengt, åbent og luftigt og med et enormt "attack".

 
15.400,00 DKK

Elac - Vela CC 401

Centerhøjttaler i Elacs Vela serie

Elac's nye Vela serie fremstår utrolig elegant, og byder på noget af den mest avancerede teknologi indenfor højttalerkonstruktion. Elac serien benytter naturligvis Elac's særlige JET diskant, som giver en utrolig luftig og ren gengivelse. CC 401 modellen er en 2 1/2 vejs centerhøjttaler, som er bestykket med 2 kraftige 150 mm. basenheder. Den perfekte centerhøjttaler til en fuldblods Elac Vela hjemmebiograf.

 
15.890,00 DKK

Perlisten - R5c

Imponerende centerhøjttaler fra Perlisten

R5c er den perfekte centerhøjttaler til den øvrige R-serie. Her benyttes igen 3 stk. (26 mm.) diskanter til at styre spredningen og sikre optimal gengivelse over et bredt lyttemråde. 2 kraftige basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk, hvilket er med til at sikre R5c sin THX Dominus godkendelse. R5c er på alle måder en fantastisk centerhøjttaler, som bringer dig imponerende tæt på film oplevelsen.

 
23.000,00 DKK

Dynaudio - Contour 25Ci

Imponerende Center højttaler fra Dynaudio

Dynaudio's helt nye opdaterede Contour i serie er blevet udstykket med deres nyudviklede Esotar 2i diskant. Dette kombineret med forbedrede  og kraftige 8" basenheder gør Contour 25C til en ganske fantastisk centerhøjttaler. Kabinettet er afrundet og vægten er imponerende 24 kg. Centeren er helt fantastisk til stemmeførelse, da den har en åbenhed og dynamisk formåen som er svær at hamle op med i prisklassen.

 
27.000,00 DKK

MK Sound - S300 THX Ultra2 Center

Ny reference center højttaler fra MK Sound.

Bemærk prisen er pr. styk.

S-300 er den naturlige vidreudvikling af MK Sounds legendariske 150 højttalere. Specielt udvalgte drivere i et større kabinet gør S-300 istand til at ramme THX reference niveau i selv meget store rum. Disse højttalere repræsenterer en helt ny standard i lyd, og skal opleves!

 
28.900,00 DKK

Focal - Sopra Center

Super lækker center højttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. stk.

Focals hæderkronede Sopra linje er igennem ganske få år blevet hyldet af en enig fagpresse for deres enestående egenskaber. Højttaleren er naturligvis bestykket med Focals bedste enheder, bl.a. Beryllium diskant samt deres særlige "power Flower" enhed. I sandhed en unik højttaler! Center højttaleren er heller ingen undtagelse. Har den velkendte Sopra lyd, som efterhånden er blevet verdenskendt. 

 
32.500,00 DKK

KEF - Reference 2C Meta

Super center højttaler fra engelske KEF.

Bemærk prisen er pr. stk.

Samme DNA som resten af Reference serien fra KEF, nu bare lagt ned i en centerhøjttaler. Ydeevnen er outstanding og designet ligeledes. Den nyudviklede Uni-Q Meta driver og den sationelle bas-mellemtone skaber et realistisk lydbillede med detaljer og hul igennem. 

 
42.995,00 DKK

Perlisten - S5c

Imponerende centerhøjttaler fra Perlisten.

S5c er en fremragende centerhøjttaler. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort at Perlisten S5c har opnået THX Dominus godkendelse. S5c er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 2 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
46.300,00 DKK

KEF - Reference 4C Meta

Fremragende center højttaler fra KEF.

Bemærk prisen er pr. stk.

Præcision og perfektion er to nøgleord der definerer Reference 4C Meta center højttaleren. Den har samme dyder, som sin lillebroder Reference 2C Meta, bare endnu mere af det. Den nyudviklede Uni-Q META driver sørger for den kritiske mellemtone og diskantgengivelse, og 4 kraftige basenheder leverer bunden. Du får et fantastisk nærværende og realistisk lydbillede med denne center højttaler.

 
58.995,00 DKK

Perlisten - S7c

High-end centerhøjttaler fra Perlisten

S7c er Perlistens bedste centerhøjttaler. Der er tale om en nyudviklet og innovativ model som byder på et væld af nye teknologier, hvilket bl.a. har gjort Perlisten S7c til verdens første THX Dominus godkendte center. S7c er bestykket med nogle af de bedste enheder på markedet, herunder en 28 mm. beryllium diskant, samt 2 stk. 28 mm. TCPD letvægts enheder, som er med til at "styre" spredningen. 4 kraftige TCPD basenheder leverer en imponerende bas, som både går dybt og samtidig leverer et imponerende lydtryk.

 
61.000,00 DKK

JBL - SCL-1 Synthesis - Center

Bemærk, prisen er pr. stk.

SCL-1 er JBLs flagskibshøjttaler til hjemmebiografen. Denne komprimisløse højttaler er kulminationen af mere end 50 års erfaring, indenfor filmlyd. SCL-1 er bestykket med 2 massive 12 tommer "Carbon Cellulose Composite" basenheder, samt deres D2430K "dual 3 tommer" kompressionsdriver, hvilket tilsammen giver et imponerende lydtryk, med en uhyggelig detaljerigdom. SCL-1 er uden tvivl den ultimative hjemmebiografhøjttaler.

 
139.995,00 DKK