Lyseffekter

Lyseffekter.

Skal der holdes fest, så er lyset halvdelen af oplevelsen. Kombinationen af det rigtige lys til den rette musik, løfter stemningen og indlevelsen og trækker folk på dansegulvet.

Cameo lyseffekten er utrolig fleksibel. Den kan hænges næsten alle steder og giver et lækkert lys. Derudover har den også utroligt mange forskellige indstillingsmuligheder, såsom at farven eksempelvis ændrer sig i takt med rytmen. 

Kontakt os for at høre nærmere om de mange muligheder med Cameo lyseffekter.

Cameo - Flat Par Can Remote

Fjernbetjening til Flat Par Can modellerne.

 
100,00 DKK

Cameo - LED Bar

LED Bar med 252 stk. farvede dioder.

LED dekorations lampe med 252 stk. 10mm RGB farvede LED dioder. Den kan både placeres stående og hængene, plus den har et standard farvemix med røde, blå og grønne dioder. Den kan afvikles manuelt på bagsiden via. DMX styring. Derudover kan den selvfølgelig også lyse i takt med musikken, da den har indbygget mikrofon.

 
1.195,00 DKK

Cameo - UVBar 200 IR

Kraftig UV bar lampe.

UVBar 200 IR er en bar lampe med 12 3W ultraviolet LED. Den har DMX strying, samt master/slave funktion. Den kan både være stående samt hængene.

 
1.595,00 DKK

Cameo - Storm

Klassisk LED lampe med 4 flower og strob. Beregnet til fest.

Med 5x3 Watt RGBAW derby, samt strob 8 x1W LED. Den har 6 linser som giver en fed effekt der hvor den lyser hen. Den kan afvikles via. DMX styring eller master/slave funktionen. Den indbyggede mikrofon gør at lampen kan lyse i takt med musikken og kan benyttes som master og slave. Kan placeres stående eller hængene.


 
1.995,00 DKK