Lyseffekter | KT Radio

Lyseffekter

Lyseffekter.

Skal der holdes fest, så er lyset halvdelen af oplevelsen. Kombinationen af det rigtige lys til den rette musik, løfter stemningen og indlevelsen og trækker folk på dansegulvet.

Cameo lyseffekten er utrolig fleksibel. Den kan hænges næsten alle steder og giver et lækkert lys. Derudover har den også utroligt mange forskellige indstillingsmuligheder, såsom at farven eksempelvis ændrer sig i takt med rytmen. 

Kontakt os for at høre nærmere om de mange muligheder med Cameo lyseffekter.

Cameo - Flat Par Can Remote

Fjernbetjening til Flat Par Can modellerne.

 
85,00 DKK

Cameo - Par 56 Can RGB

LED Par lampe med 108 stk. 10 mm LED dioder

LED dekorations lampe med 108 stk. 10mm RGB farvede LED dioder. Den kan både placeres stående og hængene, plus den har et standard farvemix med røde, blå og grønne dioder. Den kan afvikles manuelt på bagsiden via. DMX styring. Derudover kan den selvfølgelig også lyse i takt med musikken, da den har indbygget mikrofon.

 
439,00 DKK

Cameo - Flat Par Can RGB 10

LED lampe med farver til en formidabel pris.

LED dekorations lampe med 144 stk. 10mm RGB farvede LED dioder. Den kan både placeres stående og hængene, plus den har et standard farvemix med røde, blå og grønne dioder. Den kan afvikles manuelt på bagsiden via. DMX styring. Derudover kan den selvfølgelig også lyse i takt med musikken, da den har indbygget mikrofon.

 
439,00 DKK

Cameo - Par 64 Can RGB

LED Par lampe fra Cameo.

LED dekorations lampe med 183 stk. 10mm RGB farvede LED dioder. Den kan både placeres stående og hængene, plus den har et standard farvemix med røde, blå og grønne dioder. Den kan afvikles manuelt på bagsiden via. DMX styring. Derudover kan den selvfølgelig også lyse i takt med musikken, da den har indbygget mikrofon.

 
549,00 DKK

Cameo - Flat Par Can 7x3W RGB

LED Par lampe med 7 x 3 Watt LED dioder.

LED dekorations lampe med 7 x 3 W RGB farvede LED dioder. Den kan både placeres stående og hængene, plus den har et standard farvemix med røde, blå og grønne dioder. Den kan afvikles manuelt på bagsiden via. DMX styring. Derudover kan den selvfølgelig også lyse i takt med musikken, da den har indbygget mikrofon.

 
630,00 DKK

Cameo - Studio Mini Par 7x3W RGB

Super LED lampe der kan demonsteres i butikken.

LED dekorations lampe med 7 x 3 W RGB farvede LED dioder. Den kan både placeres stående og hængene, plus den har et TRI color farvemix med røde, blå og grønne dioder. Den kan afvikles manuelt på bagsiden via. DMX styring. Derudover kan den selvfølgelig også lyse i takt med musikken, da den har indbygget mikrofon.

 
849,00 DKK

Cameo - LED Bar

LED Bar med 252 stk. farvede dioder.

LED dekorations lampe med 252 stk. 10mm RGB farvede LED dioder. Den kan både placeres stående og hængene, plus den har et standard farvemix med røde, blå og grønne dioder. Den kan afvikles manuelt på bagsiden via. DMX styring. Derudover kan den selvfølgelig også lyse i takt med musikken, da den har indbygget mikrofon.

 
959,00 DKK

Cameo - Studio Mini Par 7x8W RGB

Kraftfuld LED lampe fra Cameo.

LED dekorations lampe med 7 x 8 W RGB farvede LED dioder. Den kan både placeres stående og hængene, plus den har et TRI color farvemix med røde, blå og grønne dioder. Den kan afvikles manuelt på bagsiden via. DMX styring. Derudover kan den selvfølgelig også lyse i takt med musikken, da den har indbygget mikrofon.

 
1.179,00 DKK

Cameo - UVBar 200 IR

Kraftig UV bar lampe.

UVBar 200 IR er en bar lampe med 12 3W ultraviolet LED. Den har DMX strying, samt master/slave funktion. Den kan både være stående samt hængene.

 
1.299,00 DKK

Cameo - Strobe 2

LED strobe lys fra Cameo.

Dette strobe lys indeholder 6 stk. 10 W hvide array dioder. Flash hastigheden er justerbar og kan indstilles fra 1-20 flash pr. sekund. Den kan afvikles via. DMX styring eller master/slave, samt den kan sprede i op til 80 grader.

 
1.320,00 DKK

Cameo - Strom

Klassisk LED lampe med 4 flower og strob. Beregnet til fest.

Med 5x3 Watt RGBAW derby, samt strob 8 x1W LED. Den har 6 linser som giver en fed effekt der hvor den lyser hen. Den kan afvikles via. DMX styring eller master/slave funktionen. Den indbyggede mikrofon gør at lampen kan lyse i takt med musikken og kan benyttes som master og slave. Kan placeres stående eller hængene.


 
1.585,00 DKK

Cameo - Par 64 Can 18x8W RGB

LED Par lampe med 18 x 8 Watt LED dioder.

Med 18 stk. 8 Watt RGB farvede LED dioder, så kan denne lampe lyse et utrolig stort område op. Den har et farvemix der lyder på, grøn, blå, rød og hvid. Den kan afvikles via. DMX styring eller master/slave styring. Den kan også indstilles til at lyse i takt med musikken, da den har indbygget mikrofon. Kan selvfølgelig også placeres på gulvet, samt være hængene.

 
1.699,00 DKK

Cameo - Nanospot 120

Roterende LED lampe med et hav af farve muligheder.

Nanospot 120 har et bevægende hoved med 540 graders rotering og 230 grader tilt. Den er drevet af en enkelt 12 W Cree LED pærer. Farverne der er at vælge i mellem er rød, orange, gul, grøn, blå, cyan og lilla. Den har både integreret mikrofon hvis den skal styres i takt med musikken, samt DMX styring. 

 
2.095,00 DKK

Cameo - Multi Par Cob 1

Samlet mobil lyspakke.

Denne lyspakke er egnet til bands, mobile diskoteker, samt scener. 4 stk. RGB Color LED spots med 30 W dioder, inklusive en T-bar til opsætning. Den kan betjenes med tilhørende fodpedal system eller via. den standard DMX styring der findes bag på lamperne.  

 
3.299,00 DKK