Streamere

Daisy o­n the OhoopeeStreaming er kommet for at blive, så hvorfor ikke gøre det seriøst?

Hvis du drømmer om at afspille musik direkte fra en app på telefonen, så er det måske på tide at du investerer i en af vores mange netværks streamere eller servere. En moderne musikserver kan samle alle dine ynglingsnumre på en netværks eller ekstern harddisk, downloade covers samt information omkring numre samt gengive dem i perfekt tabsfri kvalitet! Samtidig har flere firmaer også gjort deres produkter klar til at du kan streame direkte fra Spotify, Tidal eller Apple. Kom ind i KT-Radio og oplev hvordan en moderne streamer kan gøre din hverdag lettere.

Tivoli Audio - CONX

Nyhed fra Tivoli Audio

ConX gør det muligt at tilslutte andre apparater til din ART by Tivoli Audio kollektion. Med ConX kan du trådløst sende lyd til alle ART by Tivoli Audio højttaler fra en receiver, pladespiller eller båndoptager. Vil du konvertere dine nuværende højttalere til Wi-Fi højttalere til brug sammen med ART by Tivoli Audio produkter? Tilslut dem til ConX og styr dit anlæg via Tivoli audio app’en.

 
699,00 DKK

Yamaha - WXAD-10

Super lille streamer fra Yamaha.

WXAD-10 byder på alle de samme funktioner som WXC-50. Heriblandt DLNA, Spotify Connect, Bluetooth og Apple AirPlay. Dog har man fjernet alle ekstra indgange, digitale udgange samt volumenkontrol. WXAD-10 er den perfekte løsning til dig som har et ældre anlæg men ønsker alle de moderne streaming funktioner.

 
1.195,00 DKK

Yamaha - WXC-50

Streamer fra Yamaha med indbygget MusicCast.

Yamaha har efterhånden fået sat sig hårdt på streaming markedet med deres løsning kaldet MusicCast. Her tilbydes der en interface som er let at bruge, hvor flere produkter kan styres fra og hvor du har et utal af muligheder for musikafspilning. Heriblandt DLNA, Spotify Connect, Bluetooth og Apple AirPlay. WX-C050 er opbygget på præcis samme måde som WX-A050, dog uden effekt. Derfor kan den benyttes som en ren streamer eller for-forstærker. Hvis du derfor har en god DAC i din nuværende for-forstærker, så kan du vælge udelukkende at bruge WX-C050 som streamer. Den kan også benyttes som kilde til et sæt aktive højttalere, så du får den nemmeste løsning hvor det kun er din tablet eller smart telefon som agere fjernbetjening.

 
2.750,00 DKK

Yamaha - NP-S303

NP-S303 er en 1. klasses MusicCast streamer fra Yamaha. S303 taler naturligvis sammen med Yamaha's øvrige MusicCast produkter og kan nemt integreres i et hjem med flere zoner. Byggekvaliteten er naturligvis 1. klasses og med understøttelse for de mest populære streaming tjenester, herunder Spotify og Tidal, imødekommer NP-S303 de flestes behov.

 
2.800,00 DKK

Pioneer - N-30AE

Bemærk, Pioneer oplever i øjeblikket leveringsproblemer. Du kan derfor opleve længere leveringstid på denne vare!
Kontakt forretningen for at høre nærmere.

Pioneer's netværks-audioafspiller er beregnet til at udnytte de store muligheder, der findes i dag inden for digital lyd – uanset hvor den er gemt. Den understøtter en bred vifte af musikfiler og har adskillige lydforbedrende funktioner samt mulighed for trådløs opkobling til dit hjemmenetværk. N-30AE har indbygget understøttelse for Tidal, Spotify, Apple Airplay og Google Cast.

 
3.399,00 DKK

Primare - NP5 Prisma

Super lille streamer fra Primare.

NP5 Prisma er en super lille streamer fra Svenske Primare. Enheden åbner for alle de muligheder der ligger i Primare's Prisma produkter, du kan bl.a. streame musik via Airplay eller Chromecast, den har Spotify Connect og er Roon ready. En super lille streamer til den kræsne bruger.

 
3.995,00 DKK

Marantz - NA6006

Streamer med Marantz HEOS

NA6006 er en 1. klasses streamer som benytter Marantz særlige HEOS netværksafspiller. HEOS understøtter både TIDAL, Spotify, Netradio samt AirPlay2. Alle digitale signaler bliver behandlet via 1. klasses 24 bit/192 kHz DAC (ESS9006) som giver dine digitale musikfiler den bedst tænkelige behandling. Ydermere kan du benytte NA6006 med eksterne digitale kilder via den optiske indgang. En super streamer til en stærk pris.

 
4.500,00 DKK

Onkyo - NS-6170

Bemærk, Onkyo oplever i øjeblikket leveringsproblemer. Du kan derfor opleve længere leveringstid på denne vare!
Kontakt butikken for at høre nærmere.

NS-6170 fra Onkyo byder på en bred vifte af funktioner, bl.a. Apple Airplay, Spotify, Tidal, DLNA samt indbygget DAB+ tuner. Hele herligheden kan nemt og bekvemt styres via Onkyo's kontrol App.

 
5.190,00 DKK

Project - Stream Box DS

Streamer fra Project

High end 24bit/192 khz stream box fra Project. Lad Stream Box DS2 T styre alle dine digitale musikfiler, enten via kabel eller via Wifi. Stream Box DS2 T byder på en fantastisk god lydkvalitet, koblet sammen med en enkel og elegant betjening. 

 
5.495,00 DKK

Rotel - T-14

Streamer fra Rotel

T-14 er en ægte netværks afspiller fra Rotel. Dette produkt kan bruges via Wi-fi. Spil via DTS Play-Fi eller tilslut f.eks. en ekstern netværks harddisk med musik, og T-14 vil behandle dine komprimerede sange med nogle af de bedste D/A konvertere på markedet og løfte lydgengivelsen til nye højder. Som noget helt unikt har T-14 også indbygget FM samt DAB+ radio.

 
6.450,00 DKK

Pioneer - N-50AE

Bemærk, Pioneer oplever i øjeblikket leveringsproblemer. Du kan derfor opleve længere leveringstid på denne vare!
Kontakt forretningen for at høre nærmere.

Pioneer's netværks-audioafspiller er beregnet til at udnytte de store muligheder, der findes i dag inden for digital lyd – uanset hvor den er gemt. Den understøtter en bred vifte af musikfiler og har adskillige lydforbedrende funktioner samt mulighed for trådløs opkobling til dit hjemmenetværk. N-50AE har indbygget understøttelse for Tidal, Spotify, Apple Airplay og Google Cast. Ydermere understøtter N50AE MQA som gør det muligt at streame 24 bit musikfiler direkte fra Tidal uden download!

 
7.499,00 DKK

Technics - ST-C700D

Ny netværks afspiller fra Technics!

Ligesom R1 serien, benytter Technics nye netværksafspiller, ST-C700, en "jitter remover", som har en transformer til sin digitale brugerflade og forbedrer dermed renheden af dens lyd. Dette gør den ved at blokere adgangen for ekstern støj. Din digitale lyd fra f.eks. din NAS server bliver derfor afslapper, rent og dynamisk når du spiller det igennem ST-C700. Nu med V-tuner, Tidal, spotifi,

 
7.499,00 DKK

Pioneer - N-70AE

Bemærk, Pioneer oplever i øjeblikket leveringsproblemer. Du kan derfor opleve længere leveringstid på denne vare!
Kontakt forretningen for at høre nærmere.

Pioneer's netværks-audioafspiller er beregnet til at udnytte de store muligheder, der findes i dag inden for digital lyd – uanset hvor den er gemt. Den understøtter en bred vifte af musikfiler og har adskillige lydforbedrende funktioner samt mulighed for trådløs opkobling til dit hjemmenetværk. N-70AE har indbygget understøttelse for Tidal, Spotify, Apple Airplay og Google Cast. Alle komponenter i N70AE er 1. klasses, som D/A konverter benyttes 32 bit Sabre 9016 konvertere i et fuldt balanceret design. N70AE er den ultimative streamer til den kræsne bruger.

 
10.999,00 DKK

Arcam - ST60

Streamer med AirPlay2 og ChromeCast og MQA

ST60 er en fantastisk velspillende streamer fra Engelske Arcam. ST60 byder på en bred understøttelse, herunder Tidal, Spotify, AirPlay2, ChromeCast, UPnP streaming samt MQA. Hjertet i ST60 er en 1. klasses 32 bit Sabre ESS9038K2M digital til analog konverter, som sikrer en utrolig præcission i håndteringen af de digitale signaler. På udgangssiden finder du både XLR samt RCA tilslutninger. ST60 er en imponerende streamer, som sætter nye standarder til prisen.

 
11.995,00 DKK

Naim - Uniti Core

Ny reference harddisk-server fra Naim.

Med den splinter nye Uniti Core, gør Naim det endnu lettere at rippe din CD samling i bedste kvalitet. Du kan rippe op til 100.000 numre og derefter tilslutte den til din eksisterende Naim streamer. Uniti Core agerer derfor, som en slags NAS server, men udelukkende til din musik samling. Du afspiller musikken via. Naim appen, som styrer din Naim forforstærker eller streamer. Dette må siges at være en af de letteste måder at rippe, lagrer og afspille din musiksamling på.

 
18.900,00 DKK

McIntosh - MB50

DTS Play-Fi streamer fra McIntosh

MB50 er en super velspillende streamer med DTS Play-Fi fra McIntosh. Stream din yndlingsmusik fra f.eks. Tidal eller Spotify, MB50 understøtter det meste. Som altid med McIntosh går lyd og byggekvalitet op i en højere enhed. MB50 passer perfekt til McIntosh MXA80 systemet eller MHA150 forstærkeren.

 
20.000,00 DKK

Naim - ND5 XS 2

Naims entry-level netværksafspiller er den perfekte introduktion til musikstreaming.

ND5 XS 2 er den mindste rene streamer fra Naim. Men tag ikke fejl, ND5 XS 2 byder på de nyeste avancerede løsninger fra Naim og understøtter op til 32 bit/384 Khz opløsning samt DSD128!

Den avancerede processering håndteres af den særlige SHARC processor, som har intet mindre end 40 bits præcision. ND5 XS 2 er en førsteklasses streamer til den kompromisløse bruger.

Det er KT Radios yndling.

 
23.900,00 DKK

Musical Fidelity - Encore Connect 1TB

1. klasses streamer fra Musical Fidelity

Encore Connect er en 1. klasses digital musikafspiller. Der er tale om en seriøs velkonstrueret enhed som giver en fantastisk lydkvalitet. Hjertet i Encore 225 er naturligvis streaming sektionen som bl.a. understøtter TIDAL og Spotify samt streaming fra NAS. Selve enheden er opbygget omkring en 64 bit Intel CPU med 2 GB ram, samt en 32 Bit 384k DAC. En super løsning til den kompromisløse lytter. Enocere Connect 1TB har indbygget 1TB internt lager, hvilket er plads nok til 2.500,- CD'ere ukomprimeret!

 
29.995,00 DKK

Musical Fidelity - Encore Connect 2TB

1. klasses streamer fra Musical Fidelity

Encore Connect er en 1. klasses digital musikafspiller. Der er tale om en seriøs velkonstrueret enhed som giver en fantastisk lydkvalitet. Hjertet i Encore 225 er naturligvis streaming sektionen som bl.a. understøtter TIDAL og Spotify samt streaming fra NAS. Selve enheden er opbygget omkring en 64 bit Intel CPU med 2 GB ram, samt en 32 Bit 384k DAC. En super løsning til den kompromisløse lytter. Enocere Connect 1TB har indbygget 2TB internt lager, hvilket er plads nok til 5.000,- CD'ere ukomprimeret!

 
31.995,00 DKK

Naim - NDX-2

Super stærk streamer fra Engelske Naim

NDX 2 leverer en 1.klasses lydkvalitet, den er alsidig og kan opgraderes med separat strømforsyning for endnu højere ydelse. Hjertet i NDX 2 er en ny og forbedret DAC som sammen med Naims optmerede analoge kredse giver en fantastisk lydkvalitet. NDX 2 er en fantastisk streamer til den kræsne bruger.

Kan opgraderes med en XPS eller 555 PS strømforsyning.

 
51.900,00 DKK

McIntosh - MS500

Streamer fra McIntosh

I en tid hvor digitale musiktjenester blomster op og hvor der konstant udvikles på D/A konvertere, så har streameren for alvor sat sig fast på markedet. Du kan både lagre din digitale samling i MS500, da den har 500 GB SSD lager. Derudover kan du streame via. Tidal, Spotify, Tune in, Pandora, Rhapsody og meget mere. Den har indbygget 1. klasses 24 bit/192 kHz D/A konverter, hvilket er lig med et helt fantastisk lydbillede og god konvertering.

 
60.000,00 DKK

Naim - ND 555

Ultimativ streamer fra Naim

ND 555 er ganske enkelt den bedste streamer Naim nogensinde har produceret. Udviklingen af ND 555 trækker på årtiers erfaring med udvikling af digitale og analoge kredse. Hjetet i ND 555 er en 40-bit SHARC processor, som ved hjælp fra avanceret signal processering samt 1. klasses komponenter giver en kompromisløs lydgengivelse. Hvad end din musik genre er, så leverer ND 555 altid musikken perfekt som den var ment til at blive hørt.

Skal bruge 555PS som strømforsyning!

 
136.900,00 DKK