Streamere/Bluetooth | KT Radio

Streamere/Bluetooth

Daisy o­n the Ohoopee 

 

Streaming er kommet for at blive, så hvorfor ikke gøre det seriøst?

Hvis du drømmer om at afspille musik direkte fra en app på telefonen, så er det måske på tide at du investerer i en af vores mange netværks streamere eller servere. En moderne musikserver kan samle alle dine ynglingsnumre på en netværks eller ekstern harddisk, downloade covers samt information omkring numre samt gengive dem i perfekt tabsfri kvalitet! Samtidig har flere firmaer også gjort deres produkter klar til at du kan streame direkte fra Spotify, Tidal eller Apple. Kom ind i KT-Radio og oplev hvordan en moderne streamer kan gøre din hverdag lettere.

Inakustik - Bluetooth Audio Receiver

Bluetooth modtager fra Inakustik.

Gør dit gamle stereo anlæg trådløst med Inakustiks smarte Bluetooth adaptor. Denne smarte løsning håndterer musikken trådløst fra din smartphone eller tablet. Selve modtageren kan tilsluttes enten via analog eller optisk digital kabel, og lyden er overraskende god.

 
599,00 DKK

iFi - Zen Air Blue

Prisstærk Bluetoothmodtager fra iFi

Zen Air Blue er en 1. klasses bluetoothmodtager til en stærk pris. Tilslut Zen Air Blue til en ledig analog indgang bag på dit anlæg, og nyd trådløs musik fra din smartphone eller tablet. Zen Air Blue giver en fantastisk ydelse til prisen, og er nem at bruge. 

 
795,00 DKK

iFi ZEN - Blue V2

Trådløs streamer med høj opløsning fra iFi. 

iFi ZEN Blue er en trådløs DAC og streamer med høj opløsning. Denne ultra-overkommelige højopløselige Bluetooth®-streamer giver dig mulighed for at slappe af i stil. Bare tilføj smartphone, tablet, pc eller Mac, og du vil opnå ægte ZEN. Uanset om du er en Spotify-, Amazon-, Apple Music- eller Qobuz-elsker eller helt foretrækker Tidal, leverer ZEN Blue fabelagtig fejlfri musikkvalitet, der passer til dit humør via betagende højopløsnings Bluetooth®. Alle nuværende og fremtidige Bluetooth®-lydformater understøttes.

 
1.595,00 DKK

Musical Fidelity - V90 BLU

1. klasses Bluetooth modtager

Lav dit klassiske hifi system om til et trådløst anlæg, med denne velspillende Bluetooth modtager, fra Musical Fidelity. V90 BLU giver den bedst tænkelige Bluetooth gengivelse og har ydermere indbygget D/A konverter som du kan benytte med andre digitale kilder. Tilslut f.eks. dit TV via den optiske indgang. En super lille løsning til en stærk pris.

 
2.995,00 DKK

Yamaha - WXC-50

Streamer fra Yamaha med indbygget MusicCast.

Yamaha har efterhånden fået sat sig hårdt på streaming markedet med deres løsning kaldet MusicCast. Her tilbydes der en interface som er let at bruge, hvor flere produkter kan styres fra og hvor du har et utal af muligheder for musikafspilning. Heriblandt DLNA, Spotify Connect, Bluetooth og Apple AirPlay. WX-C050 er opbygget på præcis samme måde som WX-A050, dog uden effekt. Derfor kan den benyttes som en ren streamer eller for-forstærker. Hvis du derfor har en god DAC i din nuværende for-forstærker, så kan du vælge udelukkende at bruge WX-C050 som streamer. Den kan også benyttes som kilde til et sæt aktive højttalere, så du får den nemmeste løsning hvor det kun er din tablet eller smart telefon som agere fjernbetjening.

 
2.995,00 DKK

iFi - ZEN Stream

Super lille streamer fra iFi

ZEN Streamer er en super fleksibel løsning til dig som ønsker brede muligheder og høj kvalitet. Denne imponerende kompakte enhed understøtter både Spotify samt Tidal Connect, DLNA og den er ROON ready. En super velspillende og kompakt løsning.

 
3.195,00 DKK

English Electric - 8Switch

8 ports switch, lavet specifikt til Hi-Fi.

 

At lytte til musik handler ikke kun om tal og målinger. Selv om begge elementer har vigtige roller under design og udviklings processen, så er den endelige test for musikelskere hvordan det lyder...
8Switch fra English Electric er en 8 ports GbE ethernet switch, modificeret og opgraderet til high-performance musikstreamings netværk.
Lyt selv efter...!

I denne streamingstid er der en tro på at digitale signaler, i sagens natur, er immune over for de påvirkninger som de analoge ikke er. Men det er ikke så simpelt - og selv de mest hårdkogte digitale skeptikkere bliver overrasket over hvad der kan opnås med en højt specificeret Ethernet Switch.

At lytte til musik handler ikke kun om tal og målinger. Selv om begge elementer har vigtige roller under design og udviklings processen, så er den endelige test for musikelskere hvordan det lyder...

8Switch fra English Electric er en 8 ports GbE ethernet switch, modificeret og opgraderet til high-performance musikstreamingsnetværk.


Lyt selv efter...!

 
4.390,00 DKK

Primare - NP5 Prisma

Super lille streamer fra Primare i mkll. udgave.

NP5 mkll Prisma er en super lille streamer fra Svenske Primare. Enheden åbner for alle de muligheder der ligger i Primare's Prisma produkter, du kan bl.a. streame musik via Airplay eller Chromecast, den har Spotify Connect og er Roon ready. En super lille streamer til den kræsne bruger.

 
4.550,00 DKK

Marantz - NA6006

Streamer med Marantz HEOS

NA6006 er en 1. klasses streamer som benytter Marantz særlige HEOS netværksafspiller. HEOS understøtter både TIDAL, Spotify, Netradio samt AirPlay2. Alle digitale signaler bliver behandlet via 1. klasses 24 bit/192 kHz DAC (ESS9006) som giver dine digitale musikfiler den bedst tænkelige behandling. Ydermere kan du benytte NA6006 med eksterne digitale kilder via den optiske indgang. En super streamer til en stærk pris.

 
4.900,00 DKK

McIntosh - MB20

High-end Bluetooth sender/modtager med XLR udgang

MB20 er McIntosh bud på den ultimative Bluetooth modtager. Hjertet i MB20 er en højkvalitets 32 bit/192 kHz DAC for uhørt høj præcission. Resultatet er en utrolig musikalsk og detaljeret gengivelse. MB20 kan også benyttes som transmitter til et sæt trådlåse Bluettoth højttalere eller hovedtelefoner.

 
5.395,00 DKK

Technics - ST-C700D

Ny netværks afspiller fra Technics!

Ligesom R1 serien, benytter Technics nye netværksafspiller, ST-C700, en "jitter remover", som har en transformer til sin digitale brugerflade og forbedrer dermed renheden af dens lyd. Dette gør den ved at blokere adgangen for ekstern støj. Din digitale lyd fra f.eks. din NAS server bliver derfor afslapper, rent og dynamisk når du spiller det igennem ST-C700. Nu med V-tuner, Tidal, spotifi,

 
7.499,00 DKK

iFi - Neo Stream

Imponerende streamer fra iFi.

Neo Stream er en super højtydende streamer fra iFi. Neo Stream byder på en bred understøttelse, herunder Spotify & Tidal connect, AirPlay, DNLA/UPnP samt MQA. Til trods for sin beskedne størrelse, byder Neo Stream på en fantastisk lydkvalitet, i hjertet finder du Neo Streams DAC modul, som er en 4 kanals højkvalitets DAC der både håndterer PCM i fuld 32 bit/768 kHz samt DSD512. En mildest talt imponerende streamer til en stærk pris!

 
9.995,00 DKK

Arcam - ST60

Streamer med AirPlay2 og ChromeCast og MQA

ST60 er en fantastisk velspillende streamer fra Engelske Arcam. ST60 byder på en bred understøttelse, herunder Tidal, Spotify, AirPlay2, ChromeCast, UPnP streaming samt MQA. Hjertet i ST60 er en 1. klasses 32 bit Sabre ESS9038K2M digital til analog konverter, som sikrer en utrolig præcission i håndteringen af de digitale signaler. På udgangssiden finder du både XLR samt RCA tilslutninger. ST60 er en imponerende streamer, som sætter nye standarder til prisen.

 
13.995,00 DKK

Naim - Uniti Core

Ny reference harddisk-server fra Naim.

Med den splinter nye Uniti Core, gør Naim det endnu lettere at rippe din CD samling i bedste kvalitet. Du kan rippe op til 100.000 numre og derefter tilslutte den til din eksisterende Naim streamer. Uniti Core agerer derfor, som en slags NAS server, men udelukkende til din musik samling. Du afspiller musikken via. Naim appen, som styrer din Naim forforstærker eller streamer. Dette må siges at være en af de letteste måder at rippe, lagrer og afspille din musiksamling på.

 
20.900,00 DKK

McIntosh - MB50

DTS Play-Fi streamer fra McIntosh

MB50 er en super velspillende streamer med DTS Play-Fi fra McIntosh. Stream din yndlingsmusik fra f.eks. Tidal eller Spotify, MB50 understøtter det meste. Som altid med McIntosh går lyd og byggekvalitet op i en højere enhed. MB50 passer perfekt til McIntosh MXA80 systemet eller MHA150 forstærkeren.

 
21.488,00 DKK

Naim - ND5 XS 2

Naims entry-level netværksafspiller er den perfekte introduktion til musikstreaming.

ND5 XS 2 er den mindste rene streamer fra Naim. Men tag ikke fejl, ND5 XS 2 byder på de nyeste avancerede løsninger fra Naim og understøtter op til 32 bit/384 Khz opløsning samt DSD128!

Den avancerede processering håndteres af den særlige SHARC processor, som har intet mindre end 40 bits præcision. ND5 XS 2 er en førsteklasses streamer til den kompromisløse bruger.

Det er KT Radios yndling.

 
24.900,00 DKK

Naim - NDX-2

Super stærk streamer fra Engelske Naim

NDX 2 leverer en 1.klasses lydkvalitet, den er alsidig og kan opgraderes med separat strømforsyning for endnu højere ydelse. Hjertet i NDX 2 er en ny og forbedret DAC som sammen med Naims optmerede analoge kredse giver en fantastisk lydkvalitet. NDX 2 er en fantastisk streamer til den kræsne bruger.

Kan opgraderes med en XPS eller 555 PS strømforsyning.

 
53.900,00 DKK

McIntosh - MS500

Streamer fra McIntosh

I en tid hvor digitale musiktjenester blomster op og hvor der konstant udvikles på D/A konvertere, så har streameren for alvor sat sig fast på markedet. Du kan både lagre din digitale samling i MS500, da den har 500 GB SSD lager. Derudover kan du streame via. Tidal, Spotify, Tune in, Pandora, Rhapsody og meget mere. Den har indbygget 1. klasses 24 bit/192 kHz D/A konverter, hvilket er lig med et helt fantastisk lydbillede og god konvertering.

 
70.238,00 DKK

Naim - ND 555 inkl. 555PS

Ultimativ streamer fra Naim

ND 555 er ganske enkelt den bedste streamer Naim nogensinde har produceret. Udviklingen af ND 555 trækker på årtiers erfaring med udvikling af digitale og analoge kredse. Hjetet i ND 555 er en 40-bit SHARC processor, som ved hjælp fra avanceret signal processering samt 1. klasses komponenter giver en kompromisløs lydgengivelse. Hvad end din musik genre er, så leverer ND 555 altid musikken perfekt som den var ment til at blive hørt.

Skal bruge 555PS som strømforsyning!

 
239.000,00 DKK