Streamere/Bluetooth

Daisy o­n the Ohoopee 

 

Streaming er kommet for at blive, så hvorfor ikke gøre det seriøst?

Hvis du drømmer om at afspille musik direkte fra en app på telefonen, så er det måske på tide at du investerer i en af vores mange netværks streamere eller servere. En moderne musikserver kan samle alle dine ynglingsnumre på en netværks eller ekstern harddisk, downloade covers samt information omkring numre samt gengive dem i perfekt tabsfri kvalitet! Samtidig har flere firmaer også gjort deres produkter klar til at du kan streame direkte fra Spotify, Tidal eller Apple. Kom ind i KT-Radio og oplev hvordan en moderne streamer kan gøre din hverdag lettere.

Inakustik - Bluetooth Audio Receiver

Bluetooth modtager fra Inakustik.

Gør dit gamle stereo anlæg trådløst med Inakustiks smarte Bluetooth adaptor. Denne smarte løsning håndterer musikken trådløst fra din smartphone eller tablet. Selve modtageren kan tilsluttes enten via analog eller optisk digital kabel, og lyden er overraskende god.

 
785,00 DKK

iFi - Zen Air Blue

Prisstærk Bluetoothmodtager fra iFi

 

Hvis du gerne vil nyde din musik fra din smartphone eller tablet på dit anlæg i høj kvalitet, så er Zen Air blue en 1. klasses Bluetoothmodtager til en stærk pris. Når du normalt bruger Bluetooth, så ser man ofte et 40% fald i lydkvaliteten sammenlignet med en kabelforbindelse, og derfor bruger iFi deres egen teknologi, der sikrer at lydkvaliteten forbliver i top, når den sendes fra din enhed til Bluetooth modtageren.
Zen Air Blue er utrolig nem at bruge og fungere ved, at du tilslutter Zen Air Blue til en ledig analog indgang bag på dit anlæg, og så tilkobler du din smartphone, iPhone, tablet eller anden enhed via Bluetooth til modtageren, hvorefter at du kan afspille musik fra din enhed, som vil afspilles gennem højtalerne.
Bluetoothmodtageren har en lang rækkevidde, så du kan afspille musik selvom du ikke sidder lige ved siden af den. Den er stabil, så du ikke behøver at bekymre dig om afbrydelser i musikken, som kan ødelægge lytteoplevelsen.
Zen serien er prisvindende for deres lydgengivelse og denne air-model formår at bibeholde størstedelen af den fremragende lydgengivelse til en rigtig skarp pris og med meget få kompromisser. Sammenlignet med de dyrere modeller er materialet på kabinettet blevet ændret til termoplast og få indgange er blevet fjernet, så til den almene bruger er det derfor en rigtig god løsning.
ZEN Air Blue understøtter alle aktuelle Bluetooth stereo audio codec (signaler), der er tilgængelige på markedet i dag.
• SBC – standard Bluetooth, der bruges af de fleste lydenheder
• aptX – bedre end SBC, meget brugt, findes i Android-enheder
• AAC – bedre end SBC, meget brugt, findes i Apple-enheder
• aptX HD, aptxLL og aptX Adaptive – variationer af en forbedret aptX
• LDAC – meget høj kvalitet, lavet af Sony
• LHDC – meget høj kvalitet, lavet af Huawei
Hvis du er ny i lyduniverset og bare vil have en nem måde at streame din musik på dine analoge højtalere, så du kan få en god lyd, så er dette den ideelle løsning for dig.

Hvis du gerne vil nyde din musik fra din smartphone eller tablet på dit anlæg i høj kvalitet, så er Zen Air blue en 1. klasses Bluetoothmodtager til en stærk pris. Når du normalt bruger Bluetooth, så ser man ofte et 40% fald i lydkvaliteten sammenlignet med en kabelforbindelse, og derfor bruger iFi deres egen teknologi, der sikrer at lydkvaliteten forbliver i top, når den sendes fra din enhed til Bluetooth modtageren.Zen Air Blue er utrolig nem at bruge og fungere ved, at du tilslutter Zen Air Blue til en ledig analog indgang bag på dit anlæg, og så tilkobler du din smartphone, iPhone, tablet eller anden enhed via Bluetooth til modtageren, hvorefter at du kan afspille musik fra din enhed, som vil afspilles gennem højtalerne.Bluetoothmodtageren har en lang rækkevidde, så du kan afspille musik selvom du ikke sidder lige ved siden af den. Den er stabil, så du ikke behøver at bekymre dig om afbrydelser i musikken, som kan ødelægge lytteoplevelsen.Zen serien er prisvindende for deres lydgengivelse og denne air-model formår at bibeholde størstedelen af den fremragende lydgengivelse til en rigtig skarp pris og med meget få kompromisser. Sammenlignet med de dyrere modeller er materialet på kabinettet blevet ændret til termoplast og få indgange er blevet fjernet, så til den almene bruger er det derfor en rigtig god løsning.ZEN Air Blue understøtter alle aktuelle Bluetooth stereo audio codec (signaler), der er tilgængelige på markedet i dag.• SBC – standard Bluetooth, der bruges af de fleste lydenheder• aptX – bedre end SBC, meget brugt, findes i Android-enheder• AAC – bedre end SBC, meget brugt, findes i Apple-enheder• aptX HD, aptxLL og aptX Adaptive – variationer af en forbedret aptX• LDAC – meget høj kvalitet, lavet af Sony• LHDC – meget høj kvalitet, lavet af HuaweiHvis du er ny i lyduniverset og bare vil have en nem måde at streame din musik på dine analoge højtalere, så du kan få en god lyd, så er dette den ideelle løsning for dig.

 

 
795,00 DKK

iFi ZEN - Blue V2

Trådløs streamer med høj opløsning fra iFi. 

iFi ZEN Blue er en trådløs DAC og streamer med høj opløsning. Denne ultra-overkommelige højopløselige Bluetooth®-streamer giver dig mulighed for at slappe af i stil. Bare tilføj smartphone, tablet, pc eller Mac, og du vil opnå ægte ZEN. Uanset om du er en Spotify-, Amazon-, Apple Music- eller Qobuz-elsker eller helt foretrækker Tidal, leverer ZEN Blue fabelagtig fejlfri musikkvalitet, der passer til dit humør via betagende højopløsnings Bluetooth®. Alle nuværende og fremtidige Bluetooth®-lydformater understøttes.

 
1.595,00 DKK

Musical Fidelity - V90 BLU

1. klasses Bluetooth modtager

Lav dit klassiske hifi system om til et trådløst anlæg, med denne velspillende Bluetooth modtager, fra Musical Fidelity. V90 BLU giver den bedst tænkelige Bluetooth gengivelse og har ydermere indbygget D/A konverter som du kan benytte med andre digitale kilder. Tilslut f.eks. dit TV via den optiske indgang. En super lille løsning til en stærk pris.

 
2.995,00 DKK

iFi - ZEN Stream

Super lille streamer fra iFi

 

Til dig der ønsker brede muligheder og høj kvalitet og den bedste lydkvalitet, så er Zen Stream en af de bedste muligheder.
En supervelspillende og kompakt løsning og en af de bedste løsninger, hvis du vil sende musik fra internettet til din DAC uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af din musik.
Både software og hardware er designet af iFi for at give den bedste performance på markedet. Det er med til at give dig et lynhurtigt produkt og en prisvindende lydgengivelse. Deres software gør det endda muligt at skifte mellem ”exclusive” modes, der gør det muligt at få levereret et endnu mere rent resultat.
Zen Stream har ingen D/A converter, hvilket betyder, at du ikke kan få et analogt signal ud af den. Du kan derfor bruge den med alle højtalere der har digitale indgange eller også kan du benytter dig af en DAC. Fordelene ved dette er, at du undgår støj fra netværksdelen og dermed kan få et mere klart output. 
Streameren har også iPurifier indbygget og aktiv støjreducering, så du får den bedste lyd overhovedet. 
Zen Stream giver dig en række forskellige muligheder for at streame din lyd i den bedste kvalitet til dine højtalere. Du kan:
- Streame med Spotify eller Tidal apps via Spotify og Tidal Connect
- Virker med alle certificerede DLNA-streaming apps
- Integreret AirPlay - stream nemt fra både Android og Apple enheder
- Roon ready
- NAA i samarbejde med Sygnalist’s HQPlayer software
Hvis du vil have den absolut bedste lydgengivelse, så er Zen Stream altså en formidabel løsning.

Til dig der ønsker brede muligheder og høj kvalitet og den bedste lydkvalitet, så er Zen Stream en af de bedste muligheder.En supervelspillende og kompakt løsning og en af de bedste løsninger, hvis du vil sende musik fra internettet til din DAC uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af din musik.Både software og hardware er designet af iFi for at give den bedste performance på markedet. Det er med til at give dig et lynhurtigt produkt og en prisvindende lydgengivelse. Deres software gør det endda muligt at skifte mellem ”exclusive” modes, der gør det muligt at få levereret et endnu mere rent resultat.Zen Stream har ingen D/A converter, hvilket betyder, at du ikke kan få et analogt signal ud af den. Du kan derfor bruge den med alle højtalere der har digitale indgange eller også kan du benytter dig af en DAC. Fordelene ved dette er, at du undgår støj fra netværksdelen og dermed kan få et mere klart output. Streameren har også iPurifier indbygget og aktiv støjreducering, så du får den bedste lyd overhovedet. Zen Stream giver dig en række forskellige muligheder for at streame din lyd i den bedste kvalitet til dine højtalere. Du kan:- Streame med Spotify eller Tidal apps via Spotify og Tidal Connect- Virker med alle certificerede DLNA-streaming apps- Integreret AirPlay - stream nemt fra både Android og Apple enheder- Roon ready- NAA i samarbejde med Sygnalist’s HQPlayer softwareHvis du vil have den absolut bedste lydgengivelse, så er Zen Stream altså en formidabel løsning.

 

 
3.195,00 DKK

Primare - NP5 Prisma

Super lille streamer fra Primare i mkll. udgave.

NP5 mkll Prisma er en super lille streamer fra Svenske Primare. Enheden åbner for alle de muligheder der ligger i Primare's Prisma produkter, du kan bl.a. streame musik via Airplay eller Chromecast, den har Spotify Connect og er Roon ready. En super lille streamer til den kræsne bruger.

 
4.500,00 DKK

Chord English Electric - 8Switch

8 ports switch, lavet specifikt til Hi-Fi.

 

At lytte til musik handler ikke kun om tal og målinger. Selv om begge elementer har vigtige roller under design og udviklings processen, så er den endelige test for musikelskere hvordan det lyder...
8Switch fra English Electric er en 8 ports GbE ethernet switch, modificeret og opgraderet til high-performance musikstreamings netværk.
Lyt selv efter...!

I denne streamingstid er der en tro på at digitale signaler, i sagens natur, er immune over for de påvirkninger som de analoge ikke er. Men det er ikke så simpelt - og selv de mest hårdkogte digitale skeptikkere bliver overrasket over hvad der kan opnås med en højt specificeret Ethernet Switch.

At lytte til musik handler ikke kun om tal og målinger. Selv om begge elementer har vigtige roller under design og udviklings processen, så er den endelige test for musikelskere hvordan det lyder...

8Switch fra English Electric er en 8 ports GbE ethernet switch, modificeret og opgraderet til high-performance musikstreamingsnetværk.


Lyt selv efter...!

 
5.500,00 DKK

McIntosh - MB20

High-end Bluetooth sender/modtager med XLR udgang

MB20 er McIntosh bud på den ultimative Bluetooth modtager. Hjertet i MB20 er en højkvalitets 32 bit/192 kHz DAC for uhørt høj præcission. Resultatet er en utrolig musikalsk og detaljeret gengivelse. MB20 kan også benyttes som transmitter til et sæt trådlåse Bluettoth højttalere eller hovedtelefoner.

 
5.999,00 DKK

Arcam - Radia ST5

Elegant streamer fra Arcam

ST5 er en fantastisk velspillende streamer fra Engelske Arcam. ST5 byder på en bred understøttelse, herunder Tidal, Spotify, AirPlay2, ChromeCast, UPnP streaming samt MQA. Hjertet i ST5 er en 1. klasses 24 bit Sabre ESS ES9018 digital til analog konverter, som sikrer en utrolig præcission i håndteringen af de digitale signaler. På udgangssiden finder du både RCA samt Coaxial digital og optisk tilslutninger. ST5 er en imponerende streamer, som sætter nye standarder til prisen.

 
7.795,00 DKK

Musical Fidelity - MX Stream

Stærk streamer fra Musical Fidelity.

MX Stream er udviklet med det samme mål som alle andre Musical Fidelity produkter, et teknisk perfekt design, som ikke bare måler perfekt, men som også byder på en fantastsik lydkvalitet.  MX Stream leverer på alle disse punkter, og byder på en bred understøttelse, herunder, Tidal, Spotify Connect og Qobuz samt UPNP. Alt håndteres via den indbyggede 32 bit/352.8 kHz konverter, inkl. DSD256. En imponerende streamer til en stærk pris.

 
7.995,00 DKK

JBL - Classic MP350

Streamer fra JBL

JBL MP350 er en løs streamer i JBL's classic serie. Det elegante retrodesign passer perfekt til de øvrige produkter i Classic serien. Indvendig finder du en fuldt moderne streamer med både AirPlay II samt ChromeCast, samt understøttelse for Spotify og Tidal Connect. MP350 er også ROON Ready, og byder på en fantastisk lydkvalitet. En fantastisk Streamer fra Amerikanske JBL.

 
8.495,00 DKK

iFi - Neo Stream

Imponerende streamer fra iFi.

 

Neo Stream er til den passionerede musikentusiast, som ønsker at få sin digitale musik afspillet i allerhøjeste kvalitet.
Den har alle high-end kvaliteter men til en rigtig god pris.
Neo Stream er både en gennemført forforstærker, en rigtig god DAC og en Streamer, som giver dig en masse frihed til selv at vælge hvor du vil streame din musik fra.
Streameren har en lille størrelse men til trods for det vil du få en fremragende lydkvalitet som bliver hjulpet godt på vej af Neo Streams DAC-modul, som er en 4 kanals højkvalitets DAC der både håndterer PCM i fuld 32 bit/768 kHz samt DSD512.
Den enormt kraftfulde XMOS-processor gør det også muligt at performe fuld MQA-afkodning til 384 kHz.
Kort sagt så gør streameren det muligt at høre mere af musikken lige som artisten ville have det. Musikken vil blive mere dynamisk, klarere og fyldig med Neo Streams utrolige evner til at fjerne larm og forvrægning med teknologier som Ipurifier og Active Noice Cancellation.
For de seriøse entusiaster vil du opleve at streameren har et væld af små detaljer, der gør oplevelsen helt i topklasse. Fra bit-perfect transmission, ultra-hurtige datahastigheder til avancerede indstillinger. Den er ikke blevet sparet noget væk på denne utrolige model.
Neo Stream giver dig mulighed for selv at vælge, hvordan du vil afspille din musik, og du kan blandt andet:
Streame med Spotify eller Tidal apps via Spotify og Tidal Connect
Virker med alle certificerede DLNA/UPnP-streaming apps som BubbleUpnP, connect, Audirvana
NAS drive - stream fra en lokal enhed med Stream-iFi
Integreret AirPlay - stream nemt fra Apple enheder
Roon ready - Neo Stream arbejder gnidningsfrit sammen med Roon software
NAA for de seriøse entusiaster
Hvis du vil have den reneste forbindelse, så er Neo Stream den eneste streamer du har brug for.

Neo Stream er til den passionerede musikentusiast, som ønsker at få sin digitale musik afspillet i allerhøjeste kvalitet.Den har alle high-end kvaliteter men til en rigtig god pris.Neo Stream er både en gennemført forforstærker, en rigtig god DAC og en Streamer, som giver dig en masse frihed til selv at vælge hvor du vil streame din musik fra.Streameren har en lille størrelse men til trods for det vil du få en fremragende lydkvalitet som bliver hjulpet godt på vej af Neo Streams DAC-modul, som er en 4 kanals højkvalitets DAC der både håndterer PCM i fuld 32 bit/768 kHz samt DSD512.Den enormt kraftfulde XMOS-processor gør det også muligt at performe fuld MQA-afkodning til 384 kHz.Kort sagt så gør streameren det muligt at høre mere af musikken lige som artisten ville have det. Musikken vil blive mere dynamisk, klarere og fyldig med Neo Streams utrolige evner til at fjerne larm og forvrægning med teknologier som Ipurifier og Active Noice Cancellation.For de seriøse entusiaster vil du opleve at streameren har et væld af små detaljer, der gør oplevelsen helt i topklasse. Fra bit-perfect transmission, ultra-hurtige datahastigheder til avancerede indstillinger. Den er ikke blevet sparet noget væk på denne utrolige model.Neo Stream giver dig mulighed for selv at vælge, hvordan du vil afspille din musik, og du kan blandt andet:Streame med Spotify eller Tidal apps via Spotify og Tidal ConnectVirker med alle certificerede DLNA/UPnP-streaming apps som BubbleUpnP, connect, AudirvanaNAS drive - stream fra en lokal enhed med Stream-iFiIntegreret AirPlay - stream nemt fra Apple enhederRoon ready - Neo Stream arbejder gnidningsfrit sammen med Roon softwareNAA for de seriøse entusiasterHvis du vil have den reneste forbindelse, så er Neo Stream den eneste streamer du har brug for.

 

 
9.995,00 DKK

Arcam - HDA ST60 - Spar 30%

Streamer med AirPlay2 og ChromeCast og MQA

ST60 er en fantastisk velspillende streamer fra Engelske Arcam. ST60 byder på en bred understøttelse, herunder Tidal, Spotify, AirPlay2, ChromeCast, UPnP streaming samt MQA. Hjertet i ST60 er en 1. klasses 32 bit Sabre ESS9038K2M digital til analog konverter, som sikrer en utrolig præcission i håndteringen af de digitale signaler. På udgangssiden finder du både XLR samt RCA tilslutninger. ST60 er en imponerende streamer, som sætter nye standarder til prisen.

 
9.790,00 DKK

Naim - Uniti Core

Ny reference harddisk-server fra Naim.

Med den splinter nye Uniti Core, gør Naim det endnu lettere at rippe din CD samling i bedste kvalitet. Du kan rippe op til 100.000 numre og derefter tilslutte den til din eksisterende Naim streamer. Uniti Core agerer derfor, som en slags NAS server, men udelukkende til din musik samling. Du afspiller musikken via. Naim appen, som styrer din Naim forforstærker eller streamer. Dette må siges at være en af de letteste måder at rippe, lagrer og afspille din musiksamling på.

 
21.900,00 DKK

Naim - ND5 XS 2

Naims entry-level netværksafspiller er den perfekte introduktion til musikstreaming.

ND5 XS 2 er den mindste rene streamer fra Naim. Men tag ikke fejl, ND5 XS 2 byder på de nyeste avancerede løsninger fra Naim og understøtter op til 32 bit/384 Khz opløsning samt DSD128!

Den avancerede processering håndteres af den særlige SHARC processor, som har intet mindre end 40 bits præcision. ND5 XS 2 er en førsteklasses streamer til den kompromisløse bruger.

Det er KT Radios yndling.

 
23.900,00 DKK

McIntosh - MB50

DTS Play-Fi streamer fra McIntosh

MB50 er en super velspillende streamer med DTS Play-Fi fra McIntosh. Stream din yndlingsmusik fra f.eks. Tidal eller Spotify, MB50 understøtter det meste. Som altid med McIntosh går lyd og byggekvalitet op i en højere enhed. MB50 passer perfekt til McIntosh MXA80 systemet eller MHA150 forstærkeren.

 
23.995,00 DKK

Naim - NDX-2

Super stærk streamer fra Engelske Naim

NDX 2 leverer en 1.klasses lydkvalitet, den er alsidig og kan opgraderes med separat strømforsyning for endnu højere ydelse. Hjertet i NDX 2 er en ny og forbedret DAC som sammen med Naims optmerede analoge kredse giver en fantastisk lydkvalitet. NDX 2 er en fantastisk streamer til den kræsne bruger.

Kan opgraderes med en XPS eller 555 PS strømforsyning.

 
54.900,00 DKK

Naim - NSS 333

High End streamer fra Naim

Med NSS 333 kan du afspille de nyeste streamingplatforme (Spotify Connect, Apple Music, TIDAL og Qobuz) samt lytte til dine foretrukne internetradiostationer. Takket være de integrerede AirPlay2-, Chromecast-, UPnP™-, Roon Ready- og Bluetooth® AptX-teknologier er det enkelt og kompromisløst at streame dit indhold fra din smartphone eller tablet.
NSS 333 er multirumskompatibel med alle andre Naim-streamingprodukter. Under ledelse af Naim's tekniske direktør har deres ingeniører udviklet nye innovative elektroniske kredsløb. Kun de bedste komponenter benyttes, for at sikre den ultimative lytteoplevelse.
NSS 333 har en høj opløsning 40-bit floating point SHARC DSP for utrolig digital præcision.
Naims produkter er designet til at være både moderne og tidløse. Deres konstruktion giver afkald på enhver unødvendig udsmykning, der ville forringe ydeevne og lydkvalitet. Designet af NSS 333 kombinerer et slankt design, førsteklasses materialer, en 5,5” farveskærm og justerbar logolysstyrke.

 
74.500,00 DKK

McIntosh - MS500

Streamer fra McIntosh

I en tid hvor digitale musiktjenester blomster op og hvor der konstant udvikles på D/A konvertere, så har streameren for alvor sat sig fast på markedet. Du kan både lagre din digitale samling i MS500, da den har 500 GB SSD lager. Derudover kan du streame via. Tidal, Spotify, Tune in, Pandora, Rhapsody og meget mere. Den har indbygget 1. klasses 24 bit/192 kHz D/A konverter, hvilket er lig med et helt fantastisk lydbillede og god konvertering.

 
78.995,00 DKK

Naim - ND 555 inkl. 555PS

Ultimativ streamer fra Naim

ND 555 er ganske enkelt den bedste streamer Naim nogensinde har produceret. Udviklingen af ND 555 trækker på årtiers erfaring med udvikling af digitale og analoge kredse. Hjetet i ND 555 er en 40-bit SHARC processor, som ved hjælp fra avanceret signal processering samt 1. klasses komponenter giver en kompromisløs lydgengivelse. Hvad end din musik genre er, så leverer ND 555 altid musikken perfekt som den var ment til at blive hørt.

Skal bruge 555PS som strømforsyning!

 
249.000,00 DKK