iFi - Zen Air Blue -

Varenummer :

795,00 DKK.

Prisstærk Bluetoothmodtager fra iFi

Antal

Sikker onlinehandel

 

Hvis du gerne vil nyde din musik fra din smartphone eller tablet på dit anlæg i høj kvalitet, så er Zen Air blue en 1. klasses Bluetoothmodtager til en stærk pris. Når du normalt bruger Bluetooth, så ser man ofte et 40% fald i lydkvaliteten sammenlignet med en kabelforbindelse, og derfor bruger iFi deres egen teknologi, der sikrer at lydkvaliteten forbliver i top, når den sendes fra din enhed til Bluetooth modtageren.
Zen Air Blue er utrolig nem at bruge og fungere ved, at du tilslutter Zen Air Blue til en ledig analog indgang bag på dit anlæg, og så tilkobler du din smartphone, iPhone, tablet eller anden enhed via Bluetooth til modtageren, hvorefter at du kan afspille musik fra din enhed, som vil afspilles gennem højtalerne.
Bluetoothmodtageren har en lang rækkevidde, så du kan afspille musik selvom du ikke sidder lige ved siden af den. Den er stabil, så du ikke behøver at bekymre dig om afbrydelser i musikken, som kan ødelægge lytteoplevelsen.
Zen serien er prisvindende for deres lydgengivelse og denne air-model formår at bibeholde størstedelen af den fremragende lydgengivelse til en rigtig skarp pris og med meget få kompromisser. Sammenlignet med de dyrere modeller er materialet på kabinettet blevet ændret til termoplast og få indgange er blevet fjernet, så til den almene bruger er det derfor en rigtig god løsning.
ZEN Air Blue understøtter alle aktuelle Bluetooth stereo audio codec (signaler), der er tilgængelige på markedet i dag.
• SBC – standard Bluetooth, der bruges af de fleste lydenheder
• aptX – bedre end SBC, meget brugt, findes i Android-enheder
• AAC – bedre end SBC, meget brugt, findes i Apple-enheder
• aptX HD, aptxLL og aptX Adaptive – variationer af en forbedret aptX
• LDAC – meget høj kvalitet, lavet af Sony
• LHDC – meget høj kvalitet, lavet af Huawei
Hvis du er ny i lyduniverset og bare vil have en nem måde at streame din musik på dine analoge højtalere, så du kan få en god lyd, så er dette den ideelle løsning for dig.

Hvis du gerne vil nyde din musik fra din smartphone eller tablet på dit anlæg i høj kvalitet, så er Zen Air blue en 1. klasses Bluetoothmodtager til en stærk pris. Når du normalt bruger Bluetooth, så ser man ofte et 40% fald i lydkvaliteten sammenlignet med en kabelforbindelse, og derfor bruger iFi deres egen teknologi, der sikrer at lydkvaliteten forbliver i top, når den sendes fra din enhed til Bluetooth modtageren.Zen Air Blue er utrolig nem at bruge og fungere ved, at du tilslutter Zen Air Blue til en ledig analog indgang bag på dit anlæg, og så tilkobler du din smartphone, iPhone, tablet eller anden enhed via Bluetooth til modtageren, hvorefter at du kan afspille musik fra din enhed, som vil afspilles gennem højtalerne.Bluetoothmodtageren har en lang rækkevidde, så du kan afspille musik selvom du ikke sidder lige ved siden af den. Den er stabil, så du ikke behøver at bekymre dig om afbrydelser i musikken, som kan ødelægge lytteoplevelsen.Zen serien er prisvindende for deres lydgengivelse og denne air-model formår at bibeholde størstedelen af den fremragende lydgengivelse til en rigtig skarp pris og med meget få kompromisser. Sammenlignet med de dyrere modeller er materialet på kabinettet blevet ændret til termoplast og få indgange er blevet fjernet, så til den almene bruger er det derfor en rigtig god løsning.ZEN Air Blue understøtter alle aktuelle Bluetooth stereo audio codec (signaler), der er tilgængelige på markedet i dag.• SBC – standard Bluetooth, der bruges af de fleste lydenheder• aptX – bedre end SBC, meget brugt, findes i Android-enheder• AAC – bedre end SBC, meget brugt, findes i Apple-enheder• aptX HD, aptxLL og aptX Adaptive – variationer af en forbedret aptX• LDAC – meget høj kvalitet, lavet af Sony• LHDC – meget høj kvalitet, lavet af HuaweiHvis du er ny i lyduniverset og bare vil have en nem måde at streame din musik på dine analoge højtalere, så du kan få en god lyd, så er dette den ideelle løsning for dig.

 


Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).