Audiovector | KT Radio

Audiovector

Audiovector - QR C

QR C er den matchene center til Audiovectors QR serie, der er tale om en velkonstrueret centerhøjttaler som er bestykket med 2 stk. 6" basenhed, samt deres berømte "Gold leaf" Air motion diskant. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk gengivelse, hvilket placerer Audiovector QR C blandt de absolut bedste center højttalere i sin prisklasse.

 
7.750,00 DKK

Audiovector - QR1

Elegant reolhøjttaler fra Audiovector

Bemærk, prisen er pr. sæt!

QR1 er den mindste højttaler i Audiovectors QR serie, der er tale om en velkonstrueret reolhøjttaler som er bestykket med 1 stk. 6" basenhed, samt deres berømte "Gold leaf" Air motion diskant. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk gengivelse, hvilket placerer Audiovector QR1 blandt de absolut bedste højttalere i sin prisklasse.

 
9.650,00 DKK

Audiovector - QR Wall

Elegant væghøjttaler fra Audiovector

Bemærk, prisen er pr. sæt!

QR Wall en vægmonterbar højttaler i Audiovectors Q serie, der er tale om en velkonstrueret væghøjttaler som er bestykket med en 5" basenhed, "Gold leaf" Air motion diskant samt 2 stk. klassiske diskanter som kan aktiveres for et mere difust lydbillede. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk højttaler, som er den perfekte bagkanal til Audiovectors øvrige Q højttalere.

 
9.650,00 DKK

Audiovector - QR Sub

Imponerende subwoofer fra Audiovector

QR Sub er en utrolig velspillende og kraftig subwoofer fra Audiovector. Hjertet i QR Sub er 2 stk. massive 10" Piston bas-enheder (en passiv), som bliver drevet af en kraftig 350 Watt forstærker. Tilsammen giver dette en kontant og hurtig gengivelse som er velegnet til musik såvel som til film.

 
11.500,00 DKK

Audiovector - QR3

Elegant gulvhøjttaler fra Audiovector

Bemærk, prisen er pr. sæt!

QR3 er den mellemste højttaler i Audiovectors QR serie, der er tale om en velkonstrueret gulvhøjttaler som er bestykket med 2 stk. 6" basenheder, samt deres berømte "Gold leaf" Air motion diskant. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk gengivelse, hvilket placerer Audiovector QR3 blandt de absolut bedste højttalere i sin prisklasse.

 
17.600,00 DKK

Audiovector - QR5

Imponerende gulvhøjttaler fra Audiovector

Bemærk, prisen er pr. sæt!

QR5 er den største højttaler i Audiovectors QR serie, der er tale om en imponerende gulvhøjttaler som er bestykket med 3 stk. 6" basenheder, samt deres berømte "Gold leaf" Air motion diskant. Tilsammen giver dette en imponerende luftig og musikalsk gengivelse, hvilket placerer Audiovector QR5 blandt de absolut bedste højttalere i sin prisklasse.

 
27.400,00 DKK