CD afspiller-D/A konverter

Daisy on the Ohoopee

CD-afspilleren er stadig en integreret del af KT Radios sortiment.

Trods udviklingen af streaming enheder og multi format afspillere, så er CD-afspilleren stadig at finde på hylderne hos KT Radio. Der findes derfor en bred prisklasse som starter fra ca. 2.000,- kroner og helt op til over 200.000 kroner. Formatet er baseret på ukomprimeret 16-bit/44.1 kHz sample-rate, hvilket stadig er en høj opløsning i forhold til diverse streamingtjenester der findes på markedet. Vi har selvfølgelig mulighed for at demonstrere forskellige CD-afspillere i butikken og har et bredt udvalg i forhold til mærkerne.

Inakustik - Basic DAC

Enkel D/A konverter fra Inakustik.

Inakustik Basic DAC fungerer ligesom andre digital audio konvertere, ved at konventere den svage digitale lyd, så lyden fra dit TV eller anlæg bliver optimal.

 
449,00 DKK

iFi ZEN - DAC V2

Den super overkommelige og kompakte DAC/Hovedtelefonforstærker fra iFi er lige blevet endnu bedre. 

 

Den nye Zen Dac med et V2 i navnet kan benyttes både som forforstærker med en separat effektforstærker og som hovedtelefonforstærker. 
Den nye V2 model er blevet endnu bedre end forgængeren på grund af den helt nyudviklede Xmos 16 core processor, som er meget kraftigere og 200 gange hurtigere end den forrige. Den nye Xmos processor muliggør også MQA dekodning og kan køre DSD 256 i samme firmware. 
Derudover er der opgraderet med en ny og bedre Jitterclock, der sammen med processoren forfiner den i forvejen gode lydkvalitet.
Du kan koble den direkte til din computer med et USB-kabel og høre, hvad det gør for lyden.
Til prisen er den indbyggede chip klart foran alle andre konkurrenter. Selvom det er et småt apparat, så har det et hav af muligheder.
Du kan både benytte dig af den almindelige 6.3 mm udgang til Jack Stick eller 4.4 mm udgangen som også er begyndt at blive mere brugt blandt hovedtelefoner. Den analoge udgang kan også benyttes enten hvis du vil tilkoble en effektforstærker eller en integreret forstærker.
I bund og grund er det samme USB DAC som den prisvindende forgænger men bare tilført en hel nu mængde af power.
Størrelsen på den gør det muligt at tage den med og bruge på både arbejde og derhjemme
For den store HiFi-nørd, så giver Zen Dac V2 dig også features som for eksempel TrueBass, som gør det muligt at forstærke bassen uden at forplumre lyden. Det er et godt redskab til f.eks. åbne hovedtelefoner som ofte kan mangle noget bas. Derudover vil du opleve andre funktioner, som Powermatch, så du kan tilpasse outputtet til den intenderede enhed.
Hvis du leder efter en god DAC/hovedtelefonforstærker til den rette pris, så er dette en super mulighed.

Den nye Zen Dac med et V2 i navnet kan benyttes både som forforstærker med en separat effektforstærker og som hovedtelefonforstærker. Den nye V2 model er blevet endnu bedre end forgængeren på grund af den helt nyudviklede Xmos 16 core processor, som er meget kraftigere og 200 gange hurtigere end den forrige. Den nye Xmos processor muliggør også MQA dekodning og kan køre DSD 256 i samme firmware. Derudover er der opgraderet med en ny og bedre Jitterclock, der sammen med processoren forfiner den i forvejen gode lydkvalitet.Du kan koble den direkte til din computer med et USB-kabel og høre, hvad det gør for lyden.Til prisen er den indbyggede chip klart foran alle andre konkurrenter. Selvom det er et småt apparat, så har det et hav af muligheder.Du kan både benytte dig af den almindelige 6.3 mm udgang til Jack Stick eller 4.4 mm udgangen som også er begyndt at blive mere brugt blandt hovedtelefoner. Den analoge udgang kan også benyttes enten hvis du vil tilkoble en effektforstærker eller en integreret forstærker.I bund og grund er det samme USB DAC som den prisvindende forgænger men bare tilført en hel nu mængde af power.Størrelsen på den gør det muligt at tage den med og bruge på både arbejde og derhjemmeFor den store HiFi-nørd, så giver Zen Dac V2 dig også features som for eksempel TrueBass, som gør det muligt at forstærke bassen uden at forplumre lyden. Det er et godt redskab til f.eks. åbne hovedtelefoner som ofte kan mangle noget bas. Derudover vil du opleve andre funktioner, som Powermatch, så du kan tilpasse outputtet til den intenderede enhed.Hvis du leder efter en god DAC/hovedtelefonforstærker til den rette pris, så er dette en super mulighed.

 
1.595,00 DKK

Musical Fidelity - V90 DAC

Prisstærk D/A konverter fra Musical Fidelity

V90 DAC er en velbygget og super musikalsk lille D/A konverter fra Musical Fidelity. Tilslut dine digitale kilder via optisk, coax eller USB og oplev ubetinget vellyd fra dit TV, streamer eller anden digital kilde. V90 DAC benytter en 32 Bit 192 kHz konverter og kan håndtere digitale signaler i op til 24 bit.

 
2.395,00 DKK

Yamaha - CD-S303

Stærk CD afspiller fra Yamaha

CD-S303 er en fantastisk velspillende CD afspiller fra Yamaha. Til trods for sin stærke pris, har Yamaha virkelig gjort sig umage med CD-S303. Signalvejen er lavet så kort som muligt, der benyttes højkvalitets komponenter, 24 bit/192 kHz DAC samt flydende mekanisme for at minimere uønskede vibrationer. CD-S303 byder på en fantastisk ydelse i sin prisklasse, og har tilmed USB indgang på fronten for afspilning af digitale musikfiler.

 
3.185,00 DKK

Marantz - CD6007

CD afspiller med variabel hovedtelefon tilslutning.

Marantz CD6007 er en super musikalsk CD afspiller. Den benytter Marants eget HDAM-SA2 kredsløb, for mere præcis strømforsyning, kombineret med en højtydende AK4490 D/A konverter og USB indgang, som muliggør afspilning af både MP3, WMA, FLAC DSD m.m. På forsiden af CD6007 finder du USB samt hovedtelefon udgang med separat volumenkontrol og valg af gain, således at du perfekt kan matche ydelsen til netop dine hovedtelefoner. En super fleksibel CD afspiller til en stærk pris.

 
3.750,00 DKK

Rotel - CD-11 MKII

Prisstærk CD afspiller fra Rotel

CD-11 er en imponerende velspillende CD-afspiller fra Rotel. CD-11 bygger videre på Rotels stolte traditioner med enkel og højkvalitets opbygning, hvilket sikrer en optimal lydkvalitet med minimal støj. CD-11 er den perfekte partner til Rotel's serie af forstærkere.

 
4.500,00 DKK

iFi - Neo iDSD

Imponerende DAC fra iFi

iFi iDSD er en 1. klasses D/A konverter og hovedtelefonforstærker. I hjertet af iDSD finder du iFi's særlige DAC-modul, som er en 4 kanals højkvalitets DAC der både håndterer PCM i fuld 32 bit/768 kHz samt DSD512.Den enormt kraftfulde XMOS-processor gør det også muligt at performe fuld MQA-afkodning til 384 kHz.Kort sagt så gør iDSD det muligt at høre mere af musikken lige som artisten ville have det. Musikken vil blive mere dynamisk, klarere og fyldig med iDSD's utrolige evner til at fjerne larm og forvrægning med teknologier som Ipurifier og Active Noice Cancellation.

Alt dette kombineret med en indbygget high-end hovedtelefonforstærker, gør iDSD til en helt unik løsning.

 
4.995,00 DKK

Rotel - CD-14 MKII

Fantastisk god CD-afspiller fra Rotel

CD-14 MKII er afløseren for Rotel's kritikker roste CD-14. Det var ikke nogen nem opgave at forbedre på et design, som allerede har sat standard for hvad man kan forvente sig i prisklassen! Men med CD-14 MKII er det lykkedes! Lyden er stadigvæk utroligt musikalsk, men CD-14 MKII byder på en endnu større åbenhed samt dynamisk formåen end sin forgænger.

 
6.500,00 DKK

Arcam - Radia CD5

Elegant CD afspiller fra Arcam

Arcam har lavet 1. klasses CD afspillere siden 1986. Med CD5 introducerer Arcam endnu en super velspillende og elegant CD afspiller. Ud over CD, understøtter CD5 også afspilning af high-res filer via FLAC eller WAV fra USB eller CD. Der er tale om en utrolig velkonstrueret maskine som byder på en super musikalsk og åben gengivelse.

 
6.595,00 DKK

JBL - Classic CD350

Super velkonstrueret og velspillende CD afspiller fra JBL. Ud over CD understøtter CD350 også afspilning af højopløste musikfiler via USB. CD350 byder på en super musikalsk og åben gengivelse, i et klassisk retrodesign, som matcher de øvrige produkter i JBL's Classic serie. 

 
7.495,00 DKK

Technics - SL-C700

Detaljerig og realistisk musikgengivelse fra den nye Technics SL-C700 cd-afspiller.

Det nye oversampling digitalfilter, som indeholder Technics' originale algoritme, dæmper præcist spejlfrekvenser til et -160 dB niveau eller lavere ved brug af et oversampling digitalfilter, så lyden gengives naturligt med et realistisk perspektiv. Technics har udviklet signalbehandling til udvidelse af både frekvens- og dynamikområdet. Vores High Res Re-master konverterer audio til højopløste signaler på op til 176 kHz/24-bit for at gengive en naturlig og udtryksfuld lyd, som kommer tæt på den originale musik.

 
7.499,00 DKK

Marantz - CD60

1. klasses CD afspiller fra marantz

Marantz CD60 er en super åben og musikalsk CD afspiller. Den benytter Marants eget HDAM-SA2 kredsløb, for mere præcis strømforsyning, kombineret med en højtydende ES9016K2M (24 bit/192 kHz) D/A konverter og USB indgang, som muliggør afspilning af både MP3, WMA, FLAC DSD m.m. På forsiden af CD60 finder du USB samt hovedtelefon udgang med separat volumenkontrol og valg af gain, således at du perfekt kan matche ydelsen til netop dine hovedtelefoner. En super fleksibel CD afspiller til en stærk pris.

 
7.700,00 DKK

Musical Fidelity - MX DAC

MX DAC er en fantastisk fleksibel og velspillende D/A konverter. Hjertet i konverteren er en PCM1795 32 Bit 192 kHz Multi bit, Sigma Delta DAC som byder på en helt utrolig præcission samt understøttelse for DSD64 samt DSD128. Denne konverter er så god at den blev udråbt til Editors Choice af Engelske Hifi Choice. 

 
7.995,00 DKK

Musical Fidelity - M2SCD

Stærk CD afspiller fra Musical Fidelity

M2SCD er den mindste CD afspiller fra Musical Fidelity. Kvalitetmæssigt byder den dog på en imponerende god gengivelse. Hjertet i M2SCD er den 1. klasses 24 Bit Delta Sigma konverter som sørger for at dine CD'er får den mest præcise behandling i prisklassen. Denne afspiller er både åben og musikalsk, og byggekvaliteten er som altid af højeste klasse.

 
8.495,00 DKK

Rotel - RCD-1572 MKII

Super velspillende CD-afspiller fra Rotel.

RCD-1572 MKII er afløseren for Rotel's kritikker roste RCD-1572. Det var ikke nogen nem opgave at forbedre på et design, som allerede har sat standard for hvad man kan forvente sig i prisklassen! Men med CD-1572 er det lykkedes! Lyden er stadigvæk utroligt musikalsk, men RCD-1572 byder på en endnu større åbenhed samt dynamisk formåen end sin forgænger. 

 
8.500,00 DKK

Arcam - HDA CDS50 - Spar 37%

SACD afspiller fra Arcam med streaming.

Super velspillende CD afspiller fra Engelske Arcam. Ud over CD understøtter CDS50 også det audiophile SACD format samt streaming. Der er tale om en utrolig velkonstrueret maskine som byder på en super musikalsk og åben gengivelse, samt et elegant design.

 
5.990,00 DKK

Primare - DD15

CD drev fra Primare

DD15 er et rent CD-drev fra Primare og har derfor kun digitale udgange. DD15 er den perfekte partner til i15 Prisma forstærkeren, og skal blot tilsluttes en af de digitale indgange på bagsiden. Du kan også benytte DD15 med anden ekstern D/A konverter.

 
9.750,00 DKK

Musical Fidelity - M3SCD

Velspillende CD afspiller med indbygget DAC

M3SCD er en super velkonstrueret CD afspiller fra Musical Fidelity. Hjertet i afspilleren er den særlige 24 bit Delta Sigma konverter, som sørger for at alt bliver gengivet med størst mulig nøjagtighed. Musical Fidelity M3SCD afspilleren er tilmed udstyret med digitale indgange, således at du kan benytte dens 1. klasses processering med dine andre digitale kilder. 

 
10.995,00 DKK

Marantz - ND8006

CD afspiller med HEOS netværk

ND8006 er noget så sjældent som en CD afspiller med indbygget netværksafspiller. På streaming siden benytter ND8006 Marantz egen HEOS løsning, som understøtter både TIDAL, Spotify, Netradio samt AirPlay2. Alle digitale signaler bliver behandlet via 1. klasses 24 bit/192 kHz DAC (ESS9006) som giver dine CD'er og digitale musikfiler den bedst tænkelige behandling. Ydermere kan du benytte ND8006 med eksterne digitale kilder via de optiske, coaxiale eller USB indgangen. En super fleksibel CD afspiller til en stærk pris.

 
11.900,00 DKK

Primare - CD15 Prisma

CD-afspiller med indbygget Prisma stream modul

CD15 Prisma er en klassisk CD afspiller fra Primare som byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Afspil dine favorit plader eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, CD15 Prisma kan det hele.

 
13.500,00 DKK

Primare - DD35

Rent CD-drev fra Primare

DD35 er et rent CD-drev fra Primare og har derfor kun digitale udgange. DD35 er den perfekte partner til i35 Prisma/DAC forstærkeren, og skal blot tilsluttes en af de digitale indgange på bagsiden. Du kan også benytte DD35 med anden ekstern D/A konverter.

 
15.750,00 DKK

Naim - CD5si

Den mindste CD afspiller i Naims serie.

Det kan godt være Naim CD5si er den mindste i Naims serie af CD afspillere, men ikke destro mindre så sætter den helt nye standarder for, hvordan en CD afspiller i den klasse skal lyde. Det er en funklene stjerne og med dens tidsløse design, er det svært for konkurrenterne at følge med. Sæt den sammen med den integreret forstærker Nait 5si også har du et af de bedste musikalske sæt til pengene. 

 
15.900,00 DKK

Musical Fidelity - M6x DAC

D/A konverter fra Musical Fidelity

M6x DAC er en 1. klasses D/A konverter fra Musical Fidelity. Som altid er byggekvaliteten af højeste karakter, og lyden er åben og defineret. Hjertet i M6x DAC er den særlige 32 bit Hyperstream II konverter som er hurtig nok til at upsample selv DSD signaler for den ultimative lytteoplevelse. På tilslutningssiden finder du 2 optiske, USB samt coaxial/XLR digital indgange, samt både RCA samt XLR udgange.

 
17.995,00 DKK

Rotel - DT-6000 Diamond

Imponerende CD-afspiller fra Rotel

DT-6000 er en super velkonstrueret CD afspiller fra Rotel. Hjertet i DT-6000 er den ultra præcise 8 kanals, 32 bit 192 kHz konverter, som sikrer at dine CD'er bliver gengivet med uhyggelig høj nøjagtighed. Rotel DT-6000 afspilleren er tilmed udstyret med digitale indgange, således at du kan benytte dens kompromisløse processering med dine andre digitale kilder. 

 
18.000,00 DKK

Musical Fidelity - M6SCD

CD afspiller med indbygget DAC

M6SCD er en super velkonstrueret CD afspiller fra Musical Fidelity. Hjertet i afspilleren er den særlige 32 bit 192 kHz konverter, som sørger for at alt bliver gengivet med størst mulig nøjagtighed. Musical Fidelity M6SCD afspilleren er tilmed udstyret med digitale indgange, således at du kan benytte dens 1. klasses processering med dine andre digitale kilder. 

 
19.995,00 DKK

Rega - Saturn MK3

High-end CD afspiller fra Engelske Rega

Saturn MK3 er en 1.klasses CD afspiller fra Engelske Rega. Hjertet i Saturn MK3 er implementeringen af en dual Wolfson 24 bit, 192 kHz DAC, som sikrer at din CD samling gengives med højest tænkelige præcision. Byggekvaliteten er naturligvis 1.klasses, med top loaded CD drev og tungt kabinet. Du kan ydermere benytte Saturn MK3 som D/A konverter for dine andre digitale kilder via USB, Coax og optisk tilslutning.

 
19.995,00 DKK

Primare - CD35

Super vellydende  CD fra Primare

CD35 fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet og elegant design. Hjertet i CD35 Prisma er den særlige ESS Sabre ES9028PRO DAC kombineret med et 1. klasses drev fra TEAC, tilsammen sikrer dette en kompromisløs gengivelse. Primare CD35 byder på en super musikalsk gengivelse med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
22.500,00 DKK

Marantz - SACD 30n

1. klasses SACD afspiller med HEOS streaming.

SACD 30n fortsætter Marantz berømte historie med at konstruere 1. klasses SACD afspillere. SACD 30n er specielt udviklet og lydtunet af deres egen lydmester som har lagt årevis af erfaring og passion i projektet. Resultatet er en utrolig musikalsk afspiller, som samtidig leverer en utrolig åben gengivelse. Byggekvaliteten er som altid kompromisløs og med understøttelse for det audiophile SACD format samt HEOS streaming, leverer SACD 30n det bedste fra alle verdener. SACD 30n er den perfekte partner til Model 30 forstærkeren.

 
23.500,00 DKK

Primare - CD35 Prisma

Nyhed fra Primare

CD35 Prisma fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Afspil dine favorit CD'er eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, CD35 Prisma kan det hele. Hjertet i CD35 Prisma er den særlige ESS Sabre ES9028PRO DAC kombineret med et 1. klasses drev fra TEAC, tilsammen sikrer dette en kompromisløs gengivelse uanset om du streamer, eller afspiller din musik via plader.

Styring af Primare Prisma modul kræver iPad/Tablet

 
26.250,00 DKK

Marantz - SA-12SE

SACD afspiller i Special Edition

Marantz SA-12SE er en super velspillende, kombineret CD og SACD afspiller. Den benytter Marants eget SACDM-3 drev kombineret med en højtydende 32 bit/384 kHz D/A konverter, som muliggør afspilning af både SACD i op til 11.2 MHz DSD samt digtale musikfiler i 24 bit/96 kHz PCM eller 32 bit 384 kHz DXD. På forsiden af SA-12SE finder du hovedtelefon udgang med separat volumenkontrol, således at du kan lytte til dine favorit plader uden at forstyrre dem omkring dig. På bagsiden kan du tilslutte dine digitale kilder via Coax, optisk eller USB. En super fleksibel CD og SACD afspiller til en stærk pris.

 
26.500,00 DKK

McIntosh - MCT80

Kompakt CD drev fra McIntosh

Har du en 1. klasses D/A konverter i dit hi-fi system, eller blot en integreret forstærker fra f.eks. McIntosh med indbygget D/A konverter? Så er MCT80 muligvis løsningen til dig. MCT80 er et 1. klasses CD/SACD drev som kan tilsluttes via Digital Coax, Digital XLR eller Optisk forbindelse til en ekstern konverter. MCT80 passer perfekt til MXA80 hi-fi systemet.

 
47.995,00 DKK

Accuphase - DP-450

1. klasses CD afspiller fra Accuphase

Accuphase DP-450 er en 1. klasses CD afspiller. Hjertet i DP-450 er den særlige ES9026PRO D/A konverter, der i samarbejde med det nyudviklede "elastisk dæmpede" drev, sikrer en utrolig præcission i afviklingen af dine CD'er. Alle komponenter i DP-450 er 1. klasses, hvilket sammen med det fuldt balancerede design er med til at sikre den mest musikalske og præcise gengivelse for dine digitale kilder. Ydermere kan DP-450 benyttes som D/A konverter for andre kilder via de digitale indgange.

 
50.000,00 DKK

McIntosh - MCD85

1. klasses CD afspiller fra McIntosh

Få det allerbedste ud af din CD samling med McIntosh MCD85. Afspilleren benytter 8 kanals 32 bit, PCM/DSD digital til analog konverter for maksimal præcission, med stor dynamisk rækkevide og meget lav støj, hvilket giver en utrolig nøjagtig gengivelse. Ud over afspilning af CD, kan du også benytte MCD85 som DAC for din øvrige digitale kilder via optisk, coax eller USB. En fantastisk åben, detaljeret og fleksibel CD afspiller. 

 
58.995,00 DKK

Marantz - SA-10S1

Ultimativ CD afspiller fra Marantz

Marantz SA-10S1 hører til blndt de allerbedste CD afspillere på markedet. Hjertet i SA-10S1 er det unikke SACD-M3 drev, som Marantz selv har udviklet. Mange konkurrenter benytter universelle drev, men Marantz ønsker med SA-10S1 at sikre den højest tænkelige præcission af læsningen af CD og SACD pladerne. SACD-M3 drevet fodrer de præcise signaler til en 32 bit/384 kHz DAC, som giver en kompromisløs digital til analog konvertering, uanset om pladen er 16 bit PCM fra CD eller DSD fra SACD skiver. Ydermere kan SA-10S1 fungere som D/A konverter for dine øvrige komponenter, Marantz har valgt at give adgang til den unikke DAC via optisk, coaxial eller USB. En kompromisløs afspiller til den kompromisløse lytter. 

 
60.500,00 DKK

McIntosh - MCD350

1. klasses CD/SACD afspiller fra McIntosh

Genopdag din CD samling med McIntosh MCD350. Afspilleren benytter balanceret 32 bit, 192 Khz PCM/DSD digital til analog konverter, med stor dynamisk rækkevide og meget lav støj, hvilket giver en utrolig præcis gengivelse. En fantastisk åben, detaljeret og musikalsk CD afspiller.

 
61.995,00 DKK

McIntosh - MCT500

Rent CD/SACD drev fra McIntosh

Har du en 1. klasses D/A konverter i dit hi-fi system, eller blot en integreret forstærker fra f.eks. McIntosh med indbygget D/A konverter? Så er det MCT500 muligvis løsningen til dig. MCT500 er et 1. klasses CD/SACD drev som kan tilsluttes via Digital Coax, Digital XLR eller Optisk forbindelse til en ekstern konverter. MCT500 er ydermere udstyret med USB for afspilning af digitale musikfiler.

 
61.995,00 DKK

Musical Fidelity - NuVista CD

Ultimativ CD afspiller med indbygget DAC

NuVista fra Musical Fidelity er en kompromisløs CD afspiller som byder på en tidligere uhørt høj lydkvalitet fra din CD samling. Hjertet i afspilleren er den særlige 32 bit Delta Sigma konverter, som sørger for at alt bliver gengivet med størst mulig præcission. Musical Fidelity Nuvista CD afspiller er tilmed udstyret med digitale indgange, således at du kan benytte dens 1. klasses processering med dine andre digitale kilder. 

 
67.500,00 DKK

Rega - Isis

Kompromisløs CD-afspiller fra Rega!

Isis, Rega's syvende generation CD-afspiller, er et produkt der er bygget til de højeste standarder både inde og ude! Denne massive CD-afspiller vejer intet mindre end 19 kg! Selve afspilleren bygger over Rega's egen CD teknologi, og benytter bl.a. Dual Burr Brown PCM1794 konvertere i et dobbelt mono design. Lyden fra denne maskine er intet mindre end åndeløs åben og musikalsk, denne CD afspiller skal bare opleves!

 
74.995,00 DKK

McIntosh - MCD600

En ægte high-end CD-afspiller fra McIntosh, som vil give liv i enhver CD samling.

Genopdag din CD samling med McIntosh MCD600. Afspilleren benytter en 8 kanals, 32 bit, 192 Khz PCM/DSD digital til analog konverter, med stor dynamisk rækkevide og meget lav støj. De 8 kanaler betyder at der benyttes 4 kanaler til at beregne hver side, hvilket giver en utrolig præcis gengivelse. Bag på finder du både variable samt almindelige linie niveau udgange, USB, Optisk samt Coaxial digital indgange, hvilket betyder at MCD600 kan benyttes som forforstærker samt DAC.

 
87.995,00 DKK

Accuphase - DP-570

1. Klasses CD-afspiller fra Accuphase

Accuphase DP-570 er en 1. klasses CD/SACD afspiller. Hjertet i DP-570 er den innovative MDS+ D/A konverter med 4 paralelle kredsløb, som markant øger præcisionen i konverteringen af PCM og digitale DSD signaler. Denne unikke konstruktion har gjort at Accuphase med DP-570 opnår et endnu bedre signal/støj forhold, på hele 120 dB. Dette kombineret med det fuldt balancerede design er med til at sikre den mest musikalske og præcise gengivelse for dine digitale kilder. Ydermere kan DP-570 benyttes som D/A konverter for andre kilder via de digitale indgange.

 
92.000,00 DKK

McIntosh - D1100

1. klasses D/A konverter fra McIntosh

D1100 er en 1 klasses D/A konverter/forforstærker med 7 digitale indgange (1 x XLR, 2 Coaxial, 3 Optisk og 1 USB),og med mulighed for både variabel samt fast volumen lydudgang. Det er en enkel løsning til at tilføje digital musik til et eksisterende McIntosh system. Eller blot tilslutte en forstærker, et parhøjttalere og en digital kilde, for et komplet digital baseret stereoanlæg. D1100 kan også benyttes som hovedtelefon forstærker, du tilslutter blot dine digitale kilder og et par hovedtelefoner for en personlig lytteoplevelse.

D110 benytter en 8-kanals, 32-bit, 192 kHz D/A-konverter med stort dynamikområde ogekstremt lav forvrængning. Otte kanals D/A-konverteren benyttes i stereo Quad Balanceret tilstand. Musik på alle niveauer bliver gengivet med ekstrem præcision og elegance.

 
96.995,00 DKK

McIntosh - MCD12000

Ultimativ high-end CD afspiller fra McIntosh

Bring al din digitale musik til live med McIntosh MCD12000 SACD/CD-afspiller. Selvom det er klassificeret som en cd-afspiller, er det bedre at tænke på MCD12000 som en digital-til-analog-konverter (DAC), der inkluderer SACD/CD-afspilningsmuligheder på referenceniveau. Musik afspillet gennem enhver af MCD12000's digitale indgange eller fra CD'er behandles af professionelle 8-kanals DAC's designet til førsteklasses audiofil ydeevne. MCD12000 er den perfekte DAC og SACD/CD-afspiller til at bruge med reference C12000 forforstærkeren.

I hjertet af MCD12000 er to ESS SABER PRO ES9038PRO 32-bit/8-kanals DAC's, med en DAC dedikeret til venstre, og en anden til højre lydkanal. Hver DAC bruger ESS’ patenterede HyperStream® II-arkitektur og Time Domain Jitter Eliminator til at levere en hidtil uset ydeevne, der vil tilfredsstille behovene i de mest krævende digitale lydapplikationer. Hver ES9038PRO er konfigureret i Octal-Balanced Mono-tilstand, hvor DAC'ens otte udgange bruges til at drive den analoge lyd, hvilket resulterer i enestående lydkvalitet. Separate digitale og analoge strømforsyninger holder strøm- og lydsignalerne fri for krydskontaminering, mens en specielt konstrueret R-Core-strømtransformator minimerer støj.

Der er syv digitale indgange på MCD12000: to coax, to optiske plus en USB (Type B) til computerbaseret lyd, en AES/EBU og en MCT-indgang, som kan bruges med enhver af McIntosh eksisterende MCT SACD/CD-transporter. Koaksial- og optiske indgange understøtter op til 24-bit/192kHz. USB-indgangen understøtter op til 32-bit/384kHz, samt DSD512 og DXD384kHz.

 
120.000,00 DKK

Accuphase - DP-750

Ultimativ CD/SACD afspiller fra Accuphase

Accuphase DP-750 er den ultimative CD/SACD afspiller. Hjertet i DP-750 er den innovative MDSD (Multiple Double Speed DSD) teknologi, som fordobler hastigheden og øger præcisionen i konverteringen af digitale DSD signaler. Ydermere benyttes der en 32 bit D/A konverter til brug med mere klassiske PCM signaler. Alle komponenter i DP-750 er 1. klasses, hvilket sammen med det fuldt balancerede design er med til at sikre den mest musikalske og præcise gengivelse for dine digitale kilder. Ydermere kan DP-750 benyttes som D/A konverter for andre kilder via de digitale indgange.

 
159.000,00 DKK

Accuphase - DC-1000

Ultimativ DAC fra Accuphase

Accuphase DC-1000 må siges at være den ultimative D/A konverter. Hjertet i DC-1000 er den innovative 8MDSD (Multiple Double Speed DSD) teknologi, som fordobler hastigheden og øger præcisionen i konverteringen af digitale DSD signaler. Ydermere benyttes der en 32 bit D/A konverter til brug med mere klassiske PCM signaler. Alle komponenter i DC-1000 er 1. klasses, hvilket sammen med det fuldt balancerede design er med til at sikre den mest musikalske og præcise gengivelse for dine digitale kilder.

 
199.000,00 DKK

Accuphase - DP-1000

SACD/CD drev

Bemærk dette er et rent drev og skal benyttes sammen med ekstern D/A konverter!

DP-1000 er en ultra præcis SACD/CD transport. Med Accuphase DP-1000 sikres du den mest præcise digitale aftastning af dine CD og SACD plader. Kombiner DP-1000 med DC-1000 eller DC-37 for en lydoplevelse langt ud over det sædvanlige.

 
199.000,00 DKK