CD afspiller | KT Radio

CD afspiller

Daisy on the Ohoopee

CD-afspilleren er stadig en integreret del af KT Radios sortiment.

Trods udviklingen af streaming enheder og multi format afspillere, så er CD-afspilleren stadig at finde på hylderne hos KT Radio. Der findes derfor en bred prisklasse som starter fra ca. 2.000,- kroner og helt op til over 200.000 kroner. Formatet er baseret på ukomprimeret 16-bit/44.1 kHz sample-rate, hvilket stadig er en høj opløsning i forhold til diverse streamingtjenester der findes på markedet. Vi har selvfølgelig mulighed for at demonstrere forskellige CD-afspillere i butikken og har et bredt udvalg i forhold til mærkerne.

Yamaha - CD-NT670D

CD afspiller med indbygget MusicCast samt DAB+ tuner

CD-NT670D er noget så sjældent som en CD afspiller med indbygget MusicCast streamer samt DAB+ tuner. Tilslut CD-NT670D direkte til et sæt aktive højttalere eller til din integrerede forstærker, og du forvandler dit musik anlæg til et fuldblods digitalt system. CD-NT670D kan med fordel kombineres med A670 eller AU670 forstærkeren fra Yamaha.

 
3.700,00 DKK

Marantz - CD6007

CD afspiller med variabel hovedtelefon tilslutning.

Marantz CD6007 er en super musikalsk CD afspiller. Den benytter Marants eget HDAM-SA2 kredsløb, for mere præcis strømforsyning, kombineret med en højtydende AK4490 D/A konverter og USB indgang, som muliggør afspilning af både MP3, WMA, FLAC DSD m.m. På forsiden af CD6007 finder du USB samt hovedtelefon udgang med separat volumenkontrol og valg af gain, således at du perfekt kan matche ydelsen til netop dine hovedtelefoner. En super fleksibel CD afspiller til en stærk pris.

 
3.900,00 DKK

Rotel - CD-11 Tribute

Prisstærk CD afspiller fra Rotel

CD-11 er en imponerende velspillende CD-afspiller fra Rotel. CD-11 bygger videre på Rotels stolte traditioner med enkel og højkvalitets opbygning, hvilket sikrer en optimal lydkvalitet med minimal støj. CD-11 er den perfekte partner til Rotel's serie af forstærkere.

 
4.495,00 DKK

Rotel - CD-14

Super stærk CD-afspiller fra Rotel

CD-14 er afløseren for Rotel's kritikker roste RCD-12. Det var ikke nogen nem opgave at forbedre på et design, som allerede har sat standard for hvad man kan forvente sig i prisklassen! Men med CD-14 er det lykkedes! Lyden er stadigvæk utroligt musikalsk, men CD-14 byder på en endnu større åbenhed samt dynamisk formåen. Som noget nyt kan CD-14 styres via ios eller Android App.

 
5.000,00 DKK

Rega - Apollo CDP

Apollo fra Rega

Rega Apollo CDP løfter arven fra vel nok den mest roste CD afspiller nogensinde, Apollo CD og Apollo R
Det enestående topbetjente løbeværk med Regas specielle CD software, der optimerer afspilningen på hver enkelt CD plade, går igen.
Løbeværket sikre det bedste udgangspunkt for en korrekt aflæsning af CD pladen. Opdateringer er sket på DAC siden, hvor der er forbedret strømforsyninger og det hele er pakket ind det stabile ekstruderede aluminiums kabinet, der kendes fra Rega Brio 2017 forstærkeren.
Genoplev din CD musik på Rega Apollo CDP afspilleren.

 
6.995,00 DKK

Rotel - RCD-1572

Rigtig god CD afspiller fra Rotel

RCD-1572 er en fuldt balanceret CD afspiller fra Rotel. Kun de allerbedste komponenter anvendes i denne afspiller, bl.a. Wolfson Premium 24 bit 196 KHz konvertere. Drevet sikrer en vibrationsfri afspilning af dine CDer. RCD1572 byder på en fantastisk åben og detaljeret gengivelse, og dette opnås uden at gå på kompromis med musikalitet og varme. Dette er en mildest talt imponerende afspiller til en stærk pris.

 
7.499,00 DKK

Technics - SL-C700

Detaljerig og realistisk musikgengivelse fra den nye Technics SL-C700 cd-afspiller.

Det nye oversampling digitalfilter, som indeholder Technics' originale algoritme, dæmper præcist spejlfrekvenser til et -160 dB niveau eller lavere ved brug af et oversampling digitalfilter, så lyden gengives naturligt med et realistisk perspektiv. Technics har udviklet signalbehandling til udvidelse af både frekvens- og dynamikområdet. Vores High Res Re-master konverterer audio til højopløste signaler på op til 176 kHz/24-bit for at gengive en naturlig og udtryksfuld lyd, som kommer tæt på den originale musik.

 
7.499,00 DKK

Musical Fidelity - M2SCD

Stærk CD afspiller fra Musical Fidelity

M2SCD er den mindste CD afspiller fra Musical Fidelity. Kvalitetmæssigt byder den dog på en imponerende god gengivelse. Hjertet i M2SCD er den 1. klasses 24 Bit Delta Sigma konverter som sørger for at dine CD'er får den mest præcise behandling i prisklassen. Denne afspiller er både åben og musikalsk, og byggekvaliteten er som altid af højeste klasse.

 
7.895,00 DKK

Arcam - HDA CDS50

SACD afspiller fra Arcam med streaming.

Super velspillende CD afspiller fra Engelske Arcam. Ud over CD understøtter CDS50 også det audiophile SACD format samt streaming. Der er tale om en utrolig velkonstrueret maskine som byder på en super musikalsk og åben gengivelse, samt et elegant design.

 
8.995,00 DKK

Primare - DD15

CD drev fra Primare

DD15 er et rent CD-drev fra Primare og har derfor kun digitale udgange. DD15 er den perfekte partner til i15 Prisma forstærkeren, og skal blot tilsluttes en af de digitale indgange på bagsiden. Du kan også benytte DD15 med anden ekstern D/A konverter.

 
9.295,00 DKK

Musical Fidelity - M3SCD

Velspillende CD afspiller med indbygget DAC

M3SCD er en super velkonstrueret CD afspiller fra Musical Fidelity. Hjertet i afspilleren er den særlige 24 bit Delta Sigma konverter, som sørger for at alt bliver gengivet med størst mulig nøjagtighed. Musical Fidelity M3SCD afspilleren er tilmed udstyret med digitale indgange, således at du kan benytte dens 1. klasses processering med dine andre digitale kilder. 

 
9.995,00 DKK

Marantz - ND8006

CD afspiller med HEOS netværk

ND8006 er noget så sjældent som en CD afspiller med indbygget netværksafspiller. På streaming siden benytter ND8006 Marantz egen HEOS løsning, som understøtter både TIDAL, Spotify, Netradio samt AirPlay2. Alle digitale signaler bliver behandlet via 1. klasses 24 bit/192 kHz DAC (ESS9006) som giver dine CD'er og digitale musikfiler den bedst tænkelige behandling. Ydermere kan du benytte ND8006 med eksterne digitale kilder via de optiske, coaxiale eller USB indgangen. En super fleksibel CD afspiller til en stærk pris.

 
11.250,00 DKK

Naim - CD5si

Den mindste CD afspiller i Naims serie.

Det kan godt være Naim CD5si er den mindste i Naims serie af CD afspillere, men ikke destro mindre så sætter den helt nye standarder for, hvordan en CD afspiller i den klasse skal lyde. Det er en funklene stjerne og med dens tidsløse design, er det svært for konkurrenterne at følge med. Sæt den sammen med den integreret forstærker Nait 5si også har du et af de bedste musikalske sæt til pengene. 

 
12.900,00 DKK

Primare - CD15 Prisma

CD-afspiller med indbygget streaming

CD15 Prisma er en klassisk CD afspiller fra Primare som byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Afspil dine favorit plader eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, CD15 Prisma kan det hele.

 
12.995,00 DKK

Primare - DD35

Rent CD-drev fra Primare

DD35 er et rent CD-drev fra Primare og har derfor kun digitale udgange. DD35 er den perfekte partner til i35 Prisma/DAC forstærkeren, og skal blot tilsluttes en af de digitale indgange på bagsiden. Du kan også benytte DD35 med anden ekstern D/A konverter.

 
13.995,00 DKK

Rega - Saturn R

CD-afspiller fra Rega med digitale tilslutninger.

Saturn R er en fremragende CD-afspiller fra Engelske Rega. Denne afspiller sætter helt nye standarder for åbenhed og musikalitet i prisklassen. Ydermere kan du benytte Saturn R som D/A konverter for dine øvrige digitale kilder. Tilslut f.eks. din PC via USB, eller dit TV via den optiske indgang. På Rega Saturn R finder du hele 5 digitale indgange!

 
16.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6SCD

CD afspiller med indbygget DAC

M6SCD er en super velkonstrueret CD afspiller fra Musical Fidelity. Hjertet i afspilleren er den særlige 32 bit 192 kHz konverter, som sørger for at alt bliver gengivet med størst mulig nøjagtighed. Musical Fidelity M6SCD afspilleren er tilmed udstyret med digitale indgange, således at du kan benytte dens 1. klasses processering med dine andre digitale kilder. 

 
18.995,00 DKK

Primare - CD35

Nyhed fra Primare

CD35 fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet og elegant design. Hjertet i CD35 Prisma er den særlige ESS Sabre ES9028PRO DAC kombineret med et 1. klasses drev fra TEAC, tilsammen sikrer dette en kompromisløs gengivelse. Primare CD35 byder på en super musikalsk gengivelse med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
20.995,00 DKK

Marantz - -SACD 30n

1. klasses SACD afspiller med HEOS streaming.

SACD 30n fortsætter Marantz berømte historie med at konstruere 1. klasses SACD afspillere. SACD 30n er specielt udviklet og lydtunet af deres egen lydmester som har lagt årevis af erfaring og passion i projektet. Resultatet er en utrolig musikalsk afspiller, som samtidig leverer en utrolig åben gengivelse. Byggekvaliteten er som altid kompromisløs og med understøttelse for det audiophile SACD format samt HEOS streaming, leverer SACD 30n det bedste fra alle verdener. SACD 30n er den perfekte partner til Model 30 forstærkeren.

 
23.000,00 DKK

Primare - CD35 Prisma

Nyhed fra Primare

CD35 Prisma fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Afspil dine favorit CD'er eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, CD35 Prisma kan det hele. Hjertet i CD35 Prisma er den særlige ESS Sabre ES9028PRO DAC kombineret med et 1. klasses drev fra TEAC, tilsammen sikrer dette en kompromisløs gengivelse uanset om du streamer, eller afspiller din musik via plader.

Styring af Primare Prisma modul kræver iPad/Tablet

 
23.995,00 DKK

Marantz - SA-12SE

SACD afspiller i Special Edition

Marantz SA-12SE er en super velspillende, kombineret CD og SACD afspiller. Den benytter Marants eget SACDM-3 drev kombineret med en højtydende 32 bit/384 kHz D/A konverter, som muliggør afspilning af både SACD i op til 11.2 MHz DSD samt digtale musikfiler i 24 bit/96 kHz PCM eller 32 bit 384 kHz DXD. På forsiden af SA-12SE finder du hovedtelefon udgang med separat volumenkontrol, således at du kan lytte til dine favorit plader uden at forstyrre dem omkring dig. På bagsiden kan du tilslutte dine digitale kilder via Coax, optisk eller USB. En super fleksibel CD og SACD afspiller til en stærk pris.

 
26.500,00 DKK

McIntosh - MCT80

Kompakt CD drev fra McIntosh

Har du en 1. klasses D/A konverter i dit hi-fi system, eller blot en integreret forstærker fra f.eks. McIntosh med indbygget D/A konverter? Så er MCT80 muligvis løsningen til dig. MCT80 er et 1. klasses CD/SACD drev som kan tilsluttes via Digital Coax, Digital XLR eller Optisk forbindelse til en ekstern konverter. MCT80 passer perfekt til MXA80 hi-fi systemet.

 
40.000,00 DKK

Accuphase - DP-450

1. klasses CD afspiller fra Accuphase

Accuphase DP-450 er en 1. klasses CD afspiller. Hjertet i DP-450 er den særlige ES9026PRO D/A konverter, der i samarbejde med det nyudviklede "elastisk dæmpede" drev, sikrer en utrolig præcission i afviklingen af dine CD'er. Alle komponenter i DP-450 er 1. klasses, hvilket sammen med det fuldt balancerede design er med til at sikre den mest musikalske og præcise gengivelse for dine digitale kilder. Ydermere kan DP-450 benyttes som D/A konverter for andre kilder via de digitale indgange.

 
46.500,00 DKK

McIntosh - MCT500

Rent CD/SACD drev fra McIntosh

Har du en 1. klasses D/A konverter i dit hi-fi system, eller blot en integreret forstærker fra f.eks. McIntosh med indbygget D/A konverter? Så er det MCT500 muligvis løsningen til dig. MCT500 er et 1. klasses CD/SACD drev som kan tilsluttes via Digital Coax, Digital XLR eller Optisk forbindelse til en ekstern konverter. MCT500 er ydermere udstyret med USB for afspilning af digitale musikfiler.

 
47.995,00 DKK

McIntosh - MCD350

1. klasses CD/SACD afspiller fra McIntosh

Genopdag din CD samling med McIntosh MCD350. Afspilleren benytter balanceret 32 bit, 192 Khz PCM/DSD digital til analog konverter, med stor dynamisk rækkevide og meget lav støj, hvilket giver en utrolig præcis gengivelse. En fantastisk åben, detaljeret og musikalsk CD afspiller.

 
55.000,00 DKK

Marantz - SA-10S1

Ultimativ CD afspiller fra Marantz

Marantz SA-10S1 hører til blndt de allerbedste CD afspillere på markedet. Hjertet i SA-10S1 er det unikke SACD-M3 drev, som Marantz selv har udviklet. Mange konkurrenter benytter universelle drev, men Marantz ønsker med SA-10S1 at sikre den højest tænkelige præcission af læsningen af CD og SACD pladerne. SACD-M3 drevet fodrer de præcise signaler til en 32 bit/384 kHz DAC, som giver en kompromisløs digital til analog konvertering, uanset om pladen er 16 bit PCM fra CD eller DSD fra SACD skiver. Ydermere kan SA-10S1 fungere som D/A konverter for dine øvrige komponenter, Marantz har valgt at give adgang til den unikke DAC via optisk, coaxial eller USB. En kompromisløs afspiller til den kompromisløse lytter. 

 
60.500,00 DKK

Rega - Isis

Kompromisløs CD-afspiller fra Rega!

Isis, Rega's syvende generation CD-afspiller, er et produkt der er bygget til de højeste standarder både inde og ude! Denne massive CD-afspiller vejer intet mindre end 19 kg! Selve afspilleren bygger over Rega's egen CD teknologi, og benytter bl.a. Dual Burr Brown PCM1794 konvertere i et dobbelt mono design. Lyden fra denne maskine er intet mindre end åndeløs åben og musikalsk, denne CD afspiller skal bare opleves!

 
64.995,00 DKK

Musical Fidelity - NuVista CD

Ultimativ CD afspiller med indbygget DAC

NuVista fra Musical Fidelity er en kompromisløs CD afspiller som byder på en tidligere uhørt høj lydkvalitet fra din CD samling. Hjertet i afspilleren er den særlige 32 bit Delta Sigma konverter, som sørger for at alt bliver gengivet med størst mulig præcission. Musical Fidelity Nuvista CD afspiller er tilmed udstyret med digitale indgange, således at du kan benytte dens 1. klasses processering med dine andre digitale kilder. 

 
67.500,00 DKK

McIntosh - MCD600

En ægte high-end CD-afspiller fra McIntosh, som vil give liv i enhver CD samling.

Genopdag din CD samling med McIntosh MCD600. Afspilleren benytter en 8 kanals, 32 bit, 192 Khz PCM/DSD digital til analog konverter, med stor dynamisk rækkevide og meget lav støj. De 8 kanaler betyder at der benyttes 4 kanaler til at beregne hver side, hvilket giver en utrolig præcis gengivelse. Bag på finder du både variable samt almindelige linie niveau udgange, USB, Optisk samt Coaxial digital indgange, hvilket betyder at MCD600 kan benyttes som forforstærker samt DAC.

 
75.000,00 DKK

Accuphase - DP-570

1. Klasses CD-afspiller fra Accuphase

Accuphase DP-570 er en 1. klasses CD/SACD afspiller. Hjertet i DP-570 er den innovative MDS+ D/A konverter med 4 paralelle kredsløb, som markant øger præcisionen i konverteringen af PCM og digitale DSD signaler. Denne unikke konstruktion har gjort at Accuphase med DP-570 opnår et endnu bedre signal/støj forhold, på hele 120 dB. Dette kombineret med det fuldt balancerede design er med til at sikre den mest musikalske og præcise gengivelse for dine digitale kilder. Ydermere kan DP-570 benyttes som D/A konverter for andre kilder via de digitale indgange.

 
85.000,00 DKK

Accuphase - DP-750

Ultimativ CD/SACD afspiller fra Accuphase

Accuphase DP-750 er den ultimative CD/SACD afspiller. Hjertet i DP-750 er den innovative MDSD (Multiple Double Speed DSD) teknologi, som fordobler hastigheden og øger præcisionen i konverteringen af digitale DSD signaler. Ydermere benyttes der en 32 bit D/A konverter til brug med mere klassiske PCM signaler. Alle komponenter i DP-750 er 1. klasses, hvilket sammen med det fuldt balancerede design er med til at sikre den mest musikalske og præcise gengivelse for dine digitale kilder. Ydermere kan DP-750 benyttes som D/A konverter for andre kilder via de digitale indgange.

 
146.000,00 DKK

Accuphase - DP-950

SACD/CD drev

Bemærk dette er et rent drev og skal benyttes sammen med ekstern D/A konverter!

DP-950 er en ultra præcis SACD/CD transport. Med Accuphase DP-950 sikres du den mest præcise digitale aftastning af dine CD og SACD plader. Kombiner DP-950 med DC-950 eller DC-37 for en lydoplevelse langt ud over det sædvanlige.

 
176.000,00 DKK