CD afspiller

Daisy on the Ohoopee

CD-afspilleren er stadig en integreret del af KT Radios sortiment.

Trods udviklingen af streaming enheder og multi format afspillere, så er CD-afspilleren stadig at finde på hylderne hos KT Radio. Der findes derfor en bred prisklasse som starter fra 1500 kroner og helt op til over 200.000 kroner. Formatet er baseret på 16-bit/44.1 kHz sample-rate, hvilket stadig er en høj opløsning i forhold til diverse streamingtjenester der findes på markedet. Vi har selvfølgelig mulighed for at demonstrere forskellige CD-afspillere i butikken og har et bredt udvalg i forhold til mærkerne.

Pioneer - PD-10AE

Super CD-afspiller til en overkommelig pris.

Den nye Pioneer PD-10AE er udelukkende en CD-afspiller, da Pioneer har valgt ikke at lave den som en SACD-afspiller mere. PD-10AE er derfor en rigtig god løsning til dig der vil have vækket din CD samling til live igen. Den er monteret med et ægte CD drev, i stedet for et PC drev, som kan forekomme i denne prisklasse. Den er udstyret med en 24-bit/192 kHz AKM DAC chip. Den er udstyret med ét sæt analog RCA udgang, men ikke nogle digitale.

 
1.920,00 DKK

Yamaha - CD-S300

Yamaha CD-S300 med USB indgang på fronten.

Med CD-S300 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag. CD-S300 byder på noget af den mest avancerede CD teknologi i dag. Med USB indgang på frontpanelet samt uafhængige strømforsyning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre samt bruger.

 
1.999,00 DKK

Onkyo - C-7030

Super CD-afspiller fra Onkyo.

CD-7030 er en super kompetent CD-afspiller til en stærk pris. Afspilleren bruger 1. klasses 192 Khz/24 bit D/A konveretere fra Wolfson og designet passer naturligvis perfekt sammen med de nye receivere.

 
1.999,00 DKK

Pioneer - PD-30AE

Super CD-afspiller til en fornuftig pris.

Pioneer PD-30AE har direkte konstruktion opbygget med separat afskærmning. Afskærmningen isolerer audioblokken fra effektblokken, så signaltransmissionen sker ad den korteste og enkleste vej. Det giver mindre støj og forvrængning og dermed krystalklar lyd.
PD-30AE har hi-bit DSP-teknologi og garanterer således høj præcision og processing med høj hastighed, hvilket giver en betydeligt større nøjagtighed. Derudover har de valgt at droppe SACD funktionen i både PD-30AE, men også i lillebroderen PD-10AE.

 
2.390,00 DKK

Yamaha - CD-C600

5 CD skifter fra Yamaha.

CD-C600 er noget så sjældent som en CD omskifter med plads til 5 CD plader. Udover afspilning af almindelige CDer så byder CD-C600 også på afspilning af digital musik via USB eller via iPod tilslutning.

 
2.950,00 DKK

Yamaha - CD-N301

Vores demomodel i silver

Yamaha CD-N301 er noget så sjældent som en CD afspiller med indbygget streaming! Afspil dine CD'er, afspil musik via USB eller spil hele din digitale musiksamling via DLNA netværk. CD-N301 er en sand multiafspiller, som dækker alle tidens behov!

 
2.490,00 DKK

Yamaha - CD-S700

Super CD-afspiller fra Yamaha.

Med CD-S700 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. CD-S700 byder på noget af den mest avancerede CD teknologi i dag. Med USB indgang på frontpanelet samt uafhængige strømforsyning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre samt bruger.

 
3.499,00 DKK

Rotel - CD-14

Super stærk CD-afspiller fra Rotel

CD-14 er afløseren for Rotel's kritikker roste RCD-12. Det var ikke nogen nem opgave at forbedre på et design, som allerede har sat standard for hvad man kan forvente sig i prisklassen! Men med CD-14 er det lykkedes! Lyden er stadigvæk utroligt musikalsk, men CD-14 byder på en endnu større åbenhed samt dynamisk formåen. Som noget nyt kan CD-14 styres via ios eller Android App.

 
5.450,00 DKK

Rega - Apollo CDP

Ny Apollo fra Rega

Rega Apollo CDP 2017 løfter arven fra vel nok den mest roste CD afspiller nogensinde, Apollo CD og Apollo R
Det enestående topbetjente løbeværk med Regas specielle CD software, der optimerer afspilningen på hver enkelt CD plade, går igen.
Løbeværket sikre det bedste udgangspunkt for en korrekt aflæsning af CD pladen. Opdateringer er sket på DAC siden, hvor der er forbedret strømforsyninger og det hele er pakket ind det stabile ekstruderede aluminiums kabinet, der kendes fra Rega Brio 2017 forstærkeren.
Genoplev din CD musik på Rega Apollo CDP afspilleren.

 
6.495,00 DKK

Arcam - HDA CDS50

SACD afspiller fra Arcam

Super velspillende CD afspiller fra Engelske Arcam. Ud over CD understøtter CDS50 også det audiophile SACD format samt streaming. Der er tale om en utrolig velkonstrueret maskine som byder på en super musikalsk og åben gengivelse, samt et elegant design.

 
6.995,00 DKK

Rotel - RCD-1572

Rigtig god CD afspiller fra Rotel

RCD-1572 er en fuldt balanceret CD afspiller fra Rotel. Kun de allerbedste komponenter anvendes i denne afspiller, bl.a. Wolfson Premium 24 bit 196 KHz konvertere. Drevet sikrer en vibrationsfri afspilning af dine CDer. RCD1572 byder på en fantastisk åben og detaljeret gengivelse, og dette opnås uden at gå på kompromis med musikalitet og varme. Dette er en mildest talt imponerende afspiller til en stærk pris.

 
7.499,00 DKK

Technics - SL-C700

Detaljerig og realistisk musikgengivelse fra den nye Technics SL-C700 cd-afspiller.

Det nye oversampling digitalfilter, som indeholder Technics' originale algoritme, dæmper præcist spejlfrekvenser til et -160 dB niveau eller lavere ved brug af et oversampling digitalfilter, så lyden gengives naturligt med et realistisk perspektiv. Technics har udviklet signalbehandling til udvidelse af både frekvens- og dynamikområdet. Vores High Res Re-master konverterer audio til højopløste signaler på op til 176 kHz/24-bit for at gengive en naturlig og udtryksfuld lyd, som kommer tæt på den originale musik.

 
7.499,00 DKK

Yamaha - CD-S1000

Fantastisk CD afspiller fra Yamaha.

Med CD-S1000 er Yamaha vendt tilbage til deres Hifi rødder. Både udseende og betjening tager dig tilbage til en tabt tid i Hifi branchen. Lyden derimod er en helt anden sag…. CD-S1000 byder på noget af den mest avancerede CD teknologi i dag, og med sin tunge konstruktion samt uafhængige strømforsyning er den sikker på at tilfredsstille selv det mest kritiske øre.

 
8.790,00 DKK

Naim - CD5si

Den mindste CD afspiller i Naims serie.

Det kan godt være Naim CD5si er den mindste i Naims serie af CD afspillere, men ikke destro mindre så sætter den helt nye standarder for, hvordan en CD afspiller i den klasse skal lyde. Det er en funklene stjerne og med dens tidsløse design, er det svært for konkurrenterne at følge med. Sæt den sammen med den integreret forstærker Nait 5si også har du et af de bedste musikalske sæt til pengene. 

 
11.000,00 DKK

Bel Canto - e.One CD3t

Super CD afspiller fra Bel Canto.

Bel Canto CD3t giver den mest direkte digitale lyd fra din CD igennem D/A konverteren og ud til din forstærker. En ekstrem varm og åben lyd kan forventes med denne "lille" afspiller.

 
15.500,00 DKK

Rega - Saturn R

CD-afspiller fra Rega med digitale tilslutninger.

Saturn R er en fremragende CD-afspiller fra Engelske Rega. Denne afspiller sætter helt nye standarder for åbenhed og musikalitet i prisklassen. Ydermere kan du benytte Saturn R som D/A konverter for dine øvrige digitale kilder. Tilslut f.eks. din PC via USB, eller dit TV via den optiske indgang. På Rega Saturn R finder du hele 5 digitale indgange!

 
15.995,00 DKK

Yamaha - CD-S2100

Fantastisk cd-afspiller fra Yamaha.

Ny og forbedret verision af Yamahas roste CD-S2000. CD-S2100 byder på en endnu bedre lydkvalitet og byggekvaliteten er som altid første klasses. Ligesom sin forgænger er CD-S2100 en fuldstændig symetrisk opbygning med et center placeret drev samt adskilt strømforsyning og digital board. Som noget nyt er CD-S2100 blevet udstyret med digitale indgange og den kan med fordel benyttes som high-end DAC.

 
14.895,00 DKK

Primare - CD35

Nyhed fra Primare

CD35 fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet og elegant design. Hjertet i CD35 Prisma er den særlige ESS Sabre ES9028PRO DAC kombineret med et 1. klasses drev fra TEAC, tilsammen sikrer dette en kompromisløs gengivelse. Primare CD35 byder på en super musikalsk gengivelse med stor åbenhed og dynamisk formåen.

 
20.995,00 DKK

Primare - CD35 Prisma

Nyhed fra Primare

CD35 Prisma fra Primare byder på en fantastisk lydkvalitet kombineret med modernet funktionalitet. Afspil dine favorit CD'er eller stream din yndlings musik via Bluetooth, Spotify, Airplay eller Chromecast, CD35 Prisma kan det hele. Hjertet i CD35 Prisma er den særlige ESS Sabre ES9028PRO DAC kombineret med et 1. klasses drev fra TEAC, tilsammen sikrer dette en kompromisløs gengivelse uanset om du streamer, eller afspiller din musik via plader.

Styring af Primare Prisma modul kræver iPad/Tablet

 
23.995,00 DKK

Hegel - Mohican

Ultimativ CD afspiller fra Hegel

Mohican er noget så sjældent som en dedikeret cd-afspiller. En dedikeret cd-afspiller med det allernyeste inden for digital behandling - tilpasset til CD-only. Resultatet er forbløffende. For flere år siden, da høj opløselig streaming var i sin vorden (men stigende), indså vi, at der var en masse tilbage i CD. Der har siden været en never ending debat hos Hegels ingeniører. Skulle vi gøre det fuldt ud: lave den sidste - fænomenale - afspiller? Navnet var den første ting Hegel besluttede. Den skulle hedde: Mohican, som i romanen "Den sidste Mohikaner".

 
34.995,00 DKK

Yamaha - CD-S3000

High-End CD-afspiller fra Yamaha.

Yamaha's nye High-end SACD/CD-afspiller byder på et innovativt kredsløbs design og en stabil CD mekanisme. Dette giver en lyd uden tab. En CD-afspiller, som giver dig den ultimative lydgengivelse - og essensen af ​​musikken. Ydermere kan CD-S3000 via dens digitale indgange benyttes som D/A konverter!

 
35.995,00 DKK

Luxman - D-05U

1. klasses SACD afspiller fra Luxman

Bag på D-05 finder man udover en digital udgang også en digital INDGANG (både Toslink (optisk) og S/P DIF (coaxial)) – så du kan få glæde af D-05's fremragende evner til andet end at spille CD og SACD. Tilslut din PC/MAC, en netværksafspiller, TV eller noget helt fjerde - og brug D-08u som DAC til at løfte kvaliteten af disse enheder til hidtil usete højder. Stream fra egen server, Spotify eller WIMP eller se film på TV eller Netflix og få en lyd du aldrig havde troet mulig.

 
39.900,00 DKK

Mcintosh - MCT450

Super ambitiøs CD-drev fra McIntosh.

Bemærk dette produkt er uden indbygget D/A konverter.

Hvis du i forvejen har en helt fantastisk D/A konverter, men mangler et drev til dine CD'er, så er MCT450 værd at kigge på for dem der virkelig nyder en god CD. Med alle typiske digitale udgange, et helt suværent drev samt laser, så er du ikke langt fra den ultimative CD-afspiller, hvis du i forvejen har en kanon DAC.

 
40.000,00 DKK

Luxman - D-06U

SACD afspiller med digitale indgange

D-06u adskiller sig fra sin storebror ved et lidt mere beskedent fodaftryk på – i disse sammenhænge - jordnære 15,7 kg. D-06u bygger på sin storebror, men er et skoleeksempel på hvordan man kan påvirke prisen dramatisk ved ikke at vælge den allermest ekstreme løsning – og samtidigt opnå et resultat det kommer tankevækkende tæt på idealet. D-06u deler storebrors digitale muligheder og spiller de præcis samme formater – både ombord og via tilsluttede digitale kilder.

 
59.900,00 DKK

Rega - Isis

Kompromisløs CD-afspiller fra Rega!

Isis, Rega's syvende generation CD-afspiller, er et produkt der er bygget til de højeste standarder både inde og ude! Denne massive CD-afspiller vejer intet mindre end 19 kg! Selve afspilleren bygger over Rega's egen CD teknologi, og benytter bl.a. Dual Burr Brown PCM1794 konvertere i et dobbelt mono design. Lyden fra denne maskine er intet mindre end åndeløs åben og musikalsk, denne CD afspiller skal bare opleves!

 
61.495,00 DKK

Mcintosh - MCD550

En ægte high-end CD-afspiller fra McIntosh, som vil give liv i enhver cd samling.

Genopdag din CD samling med McIntosh MCD550. Afspilleren benytter en 8 kanals, 32 bit, 192 Khz PCM/DSD digital til analog konverter, med stor dynamisk rækkevide og meget lav støj. De 8 kanaler betyder at der benyttes 4 kanaler til at beregne hver side, hvilket giver en utrolig præcis gengivelse. Bagpå finder du både variable samt almindelige linie niveau udgange, hvilket betyder at MCD550 kan benyttes som forforstærker.

 
65.000,00 DKK

Luxman - D-08U

Kompromisløs SACD afspiller fra Luxman!

D-08u er udstyret med noget så sjældent som et drev af egen avl. Luxmans LxDTM værk bringer tankerne i retning af en krydsning af noget brugskunst fra Georg Jensen og låsemekanismen fra et Franz Jäger pengeskab – og kvitterer således også med en lyd, der til forveksling minder om – ja – et pengeskab når man lukker skuffen. D-08u er i det hele taget bygget som en krydsning af et atomur og et pengeskab og fremtræder helt igennem bundsolid og yderst overbevisende med sine fyrstelige 22,5 kg. dødvægt. Bag det imponerende ydre gemmer der sig en verden af digitale muligheder. D-08u afspiller både CD og SACD, så du får adgang til både dine eksisterende CD og en ny verden af højopløste musikoplevelser indspillet i SACD.

 
109.900,00 DKK