Pioneer Pro

Festudlejning - DJ Controller XDJ-RX2

Alle priser i udlejningen er Inkl. moms. og lørdag-mandag regnes som enkeltdags leje.

Pioneer XDJ-RX er en 2-kanals DJ controller med indbygget lydkort og USB-port. Controlleren er udstyret med 2 jog-wheels, mixer-sektion med Sound Color FX og Beat Effects, samt 8 intuitive touch pads, der kan aktivere hot cue, auto beat loop, loop slice og shift.

Bemærk at dette er uden højttaler og forstærker.

HUSK Billede ID og sygesikringsbevis, da vi ikke kan udleje anlæg uden dette!

 
600,00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ50X

Prisen er pr. stk. for S-DJ50X Aktive højttalere fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. stk.

De aktive S-DJ50X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
1.249,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-200

Prisstræk DJ Controller fra Pioneer.

 

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. DDJ-200 er det perfekte udgangspunkt for enhver, der ønsker at begive sig ind i DJ-verdenen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Controllerens mixersektion er udstyret med en 3-bånds EQ, på hver af de to kanaler, der giver dig mulighed for at mixe mellem musiknumre problemfrit. Derudover er den også udstyret med 16 pads, der kan indstilles som det passer dig. 
Kort sagt vil denne controller give dig alle nødvendige redskaber for at blive en dygtig DJ.

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. DDJ-200 er det perfekte udgangspunkt for enhver, der ønsker at begive sig ind i DJ-verdenen, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Controllerens mixersektion er udstyret med en 3-bånds EQ, på hver af de to kanaler, der giver dig mulighed for at mixe mellem musiknumre problemfrit. Derudover er den også udstyret med 16 touchpads, der kan indstilles som det passer dig i Rekordbox DJ-software. 
Kort sagt vil denne controller give dig alle nødvendige redskaber for at blive en dygtig DJ.

 

 
1.299,00 DKK

Pioneer Pro - DM-40

Super monitor højttaler fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. sæt.

De kompakte DM-40 giver dig fremragende lyd til fx. dit hjemme studie. De arver mange af de samme kvaliteter, som fra S-DJX serien. Kombineret med det enkle design, samt den gode lyd, så har du et par rigtig gode pro højttalere.

 
1.299,00 DKK

Pioneer Pro - DJE-2000

Aldeles fremragende in-ear hovedtelefon.

Professionelt i øret hovedtelefoner. Hybrid 2-vejs driver system leverer fremragende lydkvalitet, med en varm bas og klar midfrekvenser. Professionelle DJ-øretelefoner til overvågning og forberedelse af spor. Den fremragende lydkvalitet, der kræves til afspilning af dansemusik og musikproduktion, er opnået takket være et hybrid 2-vejs førersystem, der bruger dynamiske drivere med store 9.4 mm blænde og kraftige sjældne jordmagneter til baslyd i forbindelse med balancerede armaturdrivere med lydkvalitet Tuning til mid-range og diskant. Beats fra snare trommer og cymbaler er nemme at fange i kraft af rige, hurtige baslyde og klare mellemrum og diskant. Et specielt kabel vedtages ved hjælp af en kombination af formhukommelsesharpiks materiale og blødt harpiks materiale i over-øret dele. Fremragende hold og maksimal komfort sikrer, at disse hovedtelefoner forbliver tæt på ørerne og kan bæres selv over mange timer. 

 
1.549,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SP1

Add-on Serato DJ-controller.

Tilføj helt enkelt DigitalDJ-SP1 til et system, som understøtter mixing og scratching med Serato DJ, og anvend de forudindstillede knapper og regulatorer til at sætte gang i seks samples, otte hot cues og mere end 30 FX, der er drevet af iZotope; uden at du behøver røre et tastatur eller en mus.

 
1.599,00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ60X

Prisen er pr. stk. for 6" aktive højttalere fra S-DJ serien fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. stk.

De aktive S-DJ80X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
1.649,00 DKK

Pioneer Pro - S-DJ80X

kr. 1999,- pr. stk. for 8" aktiv højttalere i S-DJ serien fra Pioneer Pro.

Bemærk prisen er pr. stk.

De aktive S-DJ80X-højttalere i reference-serien er designet mhp. flot lyd-feedback under DJing. Højttalernes lydkvalitet er fremragende, basrespons og pålidelighed er forbedret, og der er tre typer indgange og indbygget equalization, hvilket er nyttigt for DJs, som ønsker at opnå så præcis lydgengivelse som muligt. For at maksimere lydpræstationen, øge baseffekten og reducere uønsket resonans er hver højttalers kabinet og basrefleksrør bygget med en meget stiv træfiberplade (MDF). Og for at optimere lydkvaliteten og øge pålideligheden anvender Pioneer desuden woofere med kegler i aramidfiber og bløde dome-tweetere med magnetisk væske.

 
1.999,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SB3

Super controller til prisen

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. Den er blevet opgraderet med 4-deck kontrol og dedikerede knapper til at skifte mellem kanalerne uden besvær. Kort sagt så vil denne controller give dig mulighed for at blive en dygtig DJ.

 
1.999,00 DKK

Pioneer - DDJ-400

Prisstræk DJ Controller fra Pioneer.

Denne controller er velegnet for nybegyndere og letøvede. DDJ-400 er det perfekte udgangspunkt for enhver, der ønsker at begive sig ind i DJ-verdenen, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller tilgængelige funktioner. Controllerens mixersektion er udstyret med en 3-bånds EQ, på hver af de to kanaler, der giver dig mulighed for at mixe mellem musiknumre problemfrit. Derudover er den også udstyret med 16 touchpads, der kan indstilles som det passer dig i Rekordbox DJ-software. Hertil er DDJ-400 controlleren udstyret med en effekt- og loopsektion, akkurat som på de berømte CDJ/DJM pulte.  
Kort sagt vil denne controller give dig alle nødvendige redskaber for at blive en dygtig DJ.

 
2.195,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-WeGO4

Kompakt DJ-software-controller i flere farver.

Tag dine første skridt ind i DJ-verden med den kompakte DDJ-WeGO4. Den har alt hvad du skal bruge inden for både hot cues, sampler og PAD FX. Det eneste du skal gøre for, at komme i gang er, at tilslutte din computer, tablet eller smartphone. Udover en fremragende DJ controller, så medfølger der en licensnøgle til Recordbox DJ softwaren.

 
2.695,00 DKK

Pioneer Pro - PLX-500

Lillebroderen til Pioneer PLX-1000.

Pioneer lavede i sin tid en kopi af den legendariske Technics SL-1210 pladespiller, kaldet PLX-1000. Nu har de lavet en lillebror. Den er direkte drevet, og ligesom sin storebroder, velegnet til DJ brug. Der er USB indgang, så dine plader nemt kan indspilles digitalt. Både måtte og pick-up er inkluderet i prisen.

 
2.699,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-XP2

Add-on DJ controller fra Pioneer Pro.

Denne add-on DJ controller tilføjer 32 nye flerfarvede performancepads til dit DJ set-up. Brug dine egne lydfiler og samples og spil dem ind over dit musik. Kompatibel med både Rekordboc og Serato DJ. 

 
2.899,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-250 mk2

Den mindste mixer i den legendariske DJM-serie fra Pioneer.

DJM-250 MK2 mixeren har arvet en række funktioner fra den populære DJM-900 NXS2, som f.eks. Magvel crossfaders og Sound Color FX filter. Derudover er maskinen ligetil, har et simpelt design og der er rig mulighed for at scratche og mixe ligesom på førnævnte storebror. Lyden er varm og detaljerig, samt med det indbyggede lydkort, så er der mulighed for at forbinde mixeren til din PC og/eller MAC.   

 
2.999,00 DKK

Pioneer Pro - RMX-500

Fuldt software-potentiale ved professionelt DJ-udstyr kombineret med praktisk anvendelighed.

Med sin helt nye retning inden for effektorer og samplere er RMX-500 et tre-i-ét-system, der omfatter redigeringssoftware, innovativt performance-hardware og VST/AU-plugins. RMX-500 har alle muligheder for studieeffekter og rytmebokse og ligner det, den er, nemlig professionelt DJ-udstyr. Vi har videreudviklet intuitive performance-grænseflader fra vores flagskibsmixere og -effektorer - som f.eks. DJM-2000's Isolator FX, DJM-900nexus' X-Pad og EFX-1000's multiple-FX-chaining - og samlet dem i én enhed.

 
3.249,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-S3

Super simpel 2-kanals mixer fra Pioneer.

Takket være det indbyggede lydkort, så er DJM-s3 mixeren kampklar så snart du pakker den ud. Den arver derudover Magvel crossfaderen fra DJM-900 NXS2, hvilket giver et mere smooth og præcist mix. Med det simple og robuste design, så er DJM-S3 mixeren den perfekte løsning. Derudover kan den tilsluttes til en computer og arbejde sammen med Serato DJ softwaren.

 
4.085,00 DKK

Pioneer Pro - TORAIZ AS-1

Professionel monofonisk analog synthesizer fra Pioneer Pro.

TORAIZ AS-1 er drevet af en fuldt programmerbar, ægte analog syntesemotor baseret på det diskrete analoge kredsløb i Dave Smith Instruments 'Prophet-6 synthesizer. Det arver også 7 indbyggede effekter fra Prophet-6 synth samt en helt ny digital forvrængning.

 
4.099,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-350

2-kanals effektmixer med fremragende ydeevne.

Med funktioner, der ellers findes på vores high-end klubprodukter, som f.eks. kraftfulde kreative effekter og nye unikke ditto som f.eks. optagelse til USB, er DLM-350 den perfekte DJ-mixer for begyndere. Effekterne omfatter Echo, Jet, Noise og et høj-/lavpasfilter. Med den intuitive styring kan du ændre lyde, så du kan tilføje personlige og originale arrangementer til dine mix. Med den 3-bånds equalizer (isolatortype) får du en bred og kanaluafhængig styring i HI, MID og LOW. Det betyder, at du kan styre lyden individuelt for hver kanal.

 
4.249,00 DKK

Pioneer Pro - TORAIZ SQUID

Professionel sampler fra Pioneer Pro.

Lås op for ubegrænset kreativitet med SQUID ™ multitrack sequencer. Dette inspirationsværktøj er en del af vores TORAIZ ™ -serie af musikinstrumenter og produktionsudstyr og vil være hjerteslaget i dit studie og live opsætninger. SQUID styrer din arbejdsgang og giver dig chancen for at udvikle nye musikstilarter, når du opretter unikke sekvensmønstre og sætninger ved et tryk på en knap. Tilslut, synkroniser og styr samtidigt op til 16 instrumenter via dens flere ind- / udgange. Terminalerne er kompatible med forskelligt udstyr, lige fra din DAW og hardwareinstrumenter til modulære synths, vintage synthesizere og trommemaskiner.

 
4.499,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-FLX6

4-kanals USB / computer controller fra Pioneer Pro.

Denne 4-kanals DJ controller er helt perfekt til den ambitiøse DJ der enten bruger Recordbox eller Serato DJ's aller nyeste og forbedrede funktioner. Her får du en controller hvor kun fantasien sætter grænser. Den er opbygget ligesom et klassisk CDJ/DJM system og giver derfor en af de mest professionele oplevelser til dato.  

 
4.600,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-700

DJ afspiller med touchskærm fra Pioneer.

XDJ-700 har en 7" LCD touch skærm med fuld farveskala. Derudover er den også kompatibel med de nødvendige DJ-funktioner, samt recordbox funktionen.

 
4.799,00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-350

Digital multimediedeck med rekordbox-understøttelse.

Bemærk prisen er pr. stk.

CDJ-350 er en kvalitets-DJ-deck for begyndere. Den spiller alle professionelle og populære formater på CD eller USB, på linje med det professionelle CDJ-2000. Og den bliver rigtig vakt til live, når du tilslutter den til din computer. USB-tilslutningen muliggør plug&play-styring af kompatibelt DJ-software samt MIDI-control af al musiksoftware. Du kan også bruge din CDJ-350 som lyd-interface.

 
4.999,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SR2

Super DJ controller med dedikerede key controls til Serato DJ.

DDJ-SR2 er en dedikeret Serato DJ controller. Dette 2-kanals vidunder er udstyret med flerfarvede performance pads. En fantastisk Controller til den ambitiøse Serato-DJ, der gerne vil have en lækker, kompakt og brugervenlig løsning. 

 
5.195,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-450

En klassiker i DJ verden.

DJM-450 præsenterer dig med et intuitivt og ergonomisk design, baseret på den oprindelige layout af DJM-900NXS2 professionel mixer. Dette lægger ud alle kontrolelementerne for dig, i den optimale position til at sikre, at du kan access alle funktioner og parametre med lethed, mens i blandingen. DJM-450 har en indbygget 64-bit digital signalprocessor, som udnytter dithering teknologi for at sikre optimal lydkvalitet i hele. Uanset om du & rsquo; re spiller fra en analog eller digital, DJM-450 vil give dig med et varmt og høj kvalitet lyd.

 
5.399,00 DKK

Pioneer Pro - PLX-1000

Pioneer PLX-1000 er den klassiske 1210 fra Technics som pioneer har købt og pladespillen er derfor tilbage, denne gang som Pioneer!

En uovertruffen klassiker.PLX-1000 er fremstillet specifikt til boksen på basis af 50 års erfaring med fremstilling af førsteklasses pladespillere. Den direkte drevne pladespiller med det høje drejningsmoment har et klassisk design og en gummibeklædt, S-formet pickuparm, som forbedrer isoleringen og forhindrer feedback. PLX-1000 løfter arven efter den klassiske Technics 1210 pladespiller, og vi må sige at DJ'ens foretrukne pladespiller er tilbage!

 
5.649,00 DKK

Pioneer Pro - RMX-1000

Fuldt software-potentiale ved professionelt DJ-udstyr kombineret med praktisk anvendelighed.

Med sin helt nye retning inden for effektorer og samplere er RMX-1000 et tre-i-ét-system, der omfatter redigeringssoftware, innovativt performance-hardware og VST/AU-plugins. RMX-1000 har alle muligheder for studieeffekter og rytmebokse og ligner det, den er, nemlig professionelt DJ-udstyr. Vi har videreudviklet intuitive performance-grænseflader fra vores flagskibsmixere og -effektorer - som f.eks. DJM-2000's Isolator FX, DJM-900nexus' X-Pad og EFX-1000's multiple-FX-chaining - og samlet dem i én enhed.

 
5.649,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-800

Professionelt DJ set-up to-go fra Pioneer Pro. 

DDJ-800 er en alt-i-én controller med mange af de kendte funktioner fra flagskibsserien CDJ/DJM. Denne pult klarer uden problemer langt de fleste opgaver såsom natklub, cocktailbar, mobiljobs, og den er et kompakt og attraktivt alternativ til en komplet pult, uden at gå på kompromis med kvaliteten og valgmulighederne. Den nye DDJ-800 kommer med modificerbart Jog Display, så al information en DJ behøver om sit nusiknummer kan blive vist i midten af hver Jog Wheel. Dertil er der de 8 store multifarvede Performance Pads der sikrer suveræn kontrol over Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop og Beat Jump. Funktioner der alle sammen er med til at gøre dit DJ sæt unikt.

 
6.699,00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-850

Digitalt deck med full-scratch søgehjul og understøttelse af rekordbox.

I forhold til sin forgænger CDJ-800MK2 byder CDJ-850 på væsentlige forbedringer. Dette deck er designet til at føles og fungere som et CDJ-900 eller CDJ-2000 og er kompatibelt med rekordbox, samtidig med at prisen stadig er overkommelig. Uanset kilde – CD, USB (flash-drev eller disk) eller direkte fra PC eller Mac – passer dette deck til din arbejdsform. Det understøtter MP3-, AAC-, AIFF- og WAV-filer (op til en professionel 24-bit WAV).

 
7.690,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SX3

Pioneer DJ controller med Serato DJ i sort finish.

DDJ-SX3 er en 4 kanals Controller til Serato DJ med dedikerede knapper til Serato flip. DDJ-SX3 kan bl.a. benyttes med 3 mikrofoner, og tillader samtidig tilslutning af 2 computere, for maksimal fleksibilitet.

 
7.999,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-RR

Rekordbox combo-controller med netværksfunktioner og remotebox.

XDJ-RR er en alt-i-en 2 kanals DJ controller fra Pioneer. Controlleren kan fungere fuldstændig selvstændigt. XDJ-RR leveres med Pioneers Rekordbox software, du skal blot aktivere din konto, og straks er du igang som fuldblods DJ. Udseende samt mange af funktionaliteterne er nedarvet direkte fra den professionelle NXS2 serie.

 
8.499,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-1000

En af de mest dedikerede DJ controllere Pioneer nogensinde har lavet.

Denne DJ controller er helt perfekt til den ambitiøse DJ. Med Recordbox DJ's aller nyeste og forbedrede funktioner, får du en controller hvor kun fantasien sætter grænser. Den er opbygget ligesom et klassisk CDJ-DJM system og giver derfor en af de mest professionele oplevelser til dato. Modsat DDJ-800 controlleren har denne DJ controller 4-kanaler, hvilket lader dig tænke mere kreativt og løfte dine DJ-sets til næste niveau. 

 
8.949,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-750mk2

Mk2 udgaven af den legendariske DJM-750 mixer.

Den Pioneer DJM-750 MK2 Mixer er designet med den professionelle DJ i tankerne. Den Pioneer DJM sortiment nu kommer med 64-bit mix forarbejdning og 32-bit AD/DA konvertering som standard, hvilket betyder uden tab i lydkvalitet. DJM 750 MK2 udnytter Pioneer's genkendelige og yderst funktionelt layoutdesign. EQs inkluderer funktionen isolation, som giver mulighed for komplet skæring af frekvenser, hvilket betyder, at selv mere control når du blander. Mærkevare Magvel crossfaderen giver ud for ingen forsinkelse når skrabe eller skifte mellem kanaler. DJM-750 MK2 nu giver mulighed for fuld rekordbox DVS control. Pioneer har sikret denne mixer er klar til enhver dancefloor ved at inkludere de sunde farve og slå FX kontrol. For endnu flere effekter, 750 MK2 har en intern sende og returnere control som kan knyttet til en iOS-enhed.

 
8.999,00 DKK

Pioneer Pro - RM-05

Super pro-monitor med en 5" koaksialenheder. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

RM-seriens HD koaksial enheder er med til, at gøre denne højttaler den foretrukne løsning for professionele producerer. De indbyggede forstærkere er med til at levere en neutral lyd, hvor de højfrekvente toner er klare og tydelige, og bassen kontrolleret. Dette er kort sagt den ideele løsning, hvis du laver musik eller godt kan lide at lyden er ren og klar.

 
9.190,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-1000 mk II

Aldeles fremragende DJ afspiller fra Pioneer.

XDJ-100 har en 7" LCD touch skærm med fuld farveskala. Derudover er den også kompatibel med de nødvendige DJ-funktioner, samt recordbox funktionen, der følger med når du køber produktet. Derudover kan du afspille hi-res lydfiler, hvis du gerne vil have det maksimale ud af musikken til festen.

 
9.899,00 DKK

Pioneer Pro - DJS-1000

DJ Sampler add-on fra Pioneer Pro. 

Tilføj denne DJ Sampler til dit set-up og spil dine egne lydfiler samt samples over dine musiknumre. Kun fantasien sætter grænser for hvad denne DJS-1000 DJ sampler add-on kan bruges til når den sættes til dit set-up. 

 
9.999,00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-900 Nexus

Outstanding DJ-afspiller fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

CDJ-900NXS bygger på forgængeren CDJ-900's succes og er desuden spækket med ny teknologi, herunder fuldfarve-LCD-skærm, Beat Divide, fire-deck Beat Sync og mulighed for afspilning af sæt fra smartphones. CDJ-900NXS kan prale af en højopløst skærm, som giver DJs hurtigt og øjeblikkeligt overblik over Wave Display og Wave Zoom samt mulighed for at se og redigere rekordbox-beatgrids.

 
10.999,00 DKK

Pioneer Pro - Toraiz Sp-16

Professionel sampler fra Pioneer Pro.

TORAIZ SP-16 sampler og trin sequencer er den første i vores line-up af musik produktionsværktøjer til DJs og producenter. Vi har indgået et samarbejde med den legendariske synth skaberen Dave Smith for at tilføje sine profet-6 analoge filtre, så du kan give dine kreationer en rig analog varme og nærvær. Brug TORAIZ SP-16 enkle layout og store touch screen til produktion, eller bruge den som en selvstændig enhed i DJ booth at forbedre præstationer. Bare indlæse prøv at skabe mønstre, tilføje FX, sløjfer, og manipulere deres parametre til at gøre din musik til din egen.

 
11.899,00 DKK

Pioneer Pro - RM-07

Super pro-monitor med en 7" koaksialenheder. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

RM-seriens HD koaksial enheder er med til, at gøre denne højttaler den foretrukne løsning for professionele producerer. De indbyggede forstærkere er med til at levere en neutral lyd, hvor de højfrekvente toner er klare og tydelige, og bassen kontrolleret. Dette er kort sagt den ideele løsning, hvis du laver musik eller godt kan lide at lyden er ren og klar.

 
12.298,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-RX2

USB / computer controller fra Pioneer.

XDJ-RX2 er en alt-i-én pult med mange af de kendte funktioner fra flagskibsserien CDJ-2000NXS2/DJM-900NXS2. Denne pult klarer uden problemer langt de fleste opgaver såsom natklub, cocktailbar og til mobiljobs, og den er et kompakt og attraktivt alternativ til en komplet flagskibspult uden at gå på kompromis med kvaliteten og valgmulighederne. Den nye XDJ-RX2 kommer med en stor 7" touch skærm med QWERTY keyboard, browse-drejeknappen, Needle Search, track filter, short cuts, Sound Colour FX og Beat FX. De 8 store multifarvede Performance Pads sikrer suveræn kontrol over Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop og Beat Jump. Funktioner der alle sammen er med til at gøre dit DJ sæt unikt.

 
12.795,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-S9

Fremragende pioneer mixer med pads.

Pioneer DJM-S9 er en 2 scratch Kanal Mixer til Serato DJ. Enheden er udstyret med to USB-lydkort (lader to DJ's spiller back-to-back problemfrit) plus indgange til analoge udstyr som pladespillere, CDJ's (RCA udgang) og en mikrofon. Bygge kvaliteten af DJM-S9 er fremragende og har pionerer nyeste kontaktløse, magnetiske crossfader. På frontpanelet har du masser af kontrol over crossfader kurve, kanal kurve og omvendt for både kanaler og crossfader.

 
12.999,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-S11

Professionel stratch-style pioneer mixer med pads.

Pioneer DJM-S11 er en scratch-style 2 Kanal Mixer til Serato DJ eller rekordbox. Enheden er udstyret med to USB-lydkort (lader to DJ's spille back-to-back problemfrit) plus indgange til analog udstyr som pladespillere, CDJ's (RCA udgang) og en mikrofon. Bygge kvaliteten af DJM-S11 er fremragende og den har den nyeste kontaktløse, magnetiske crossfader. På frontpanelet har du masser af kontrol over crossfader kurve, kanal kurve og omvendt for både kanaler og crossfader. Dertil er der nu kommet 4.3" touchskærm, bedre og flere effektmuligheder samt større og forbedrede performance pads. 

 
15.360,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RZ

4-kanals Pioneer DJ controller af helt ekstra-ordinær kvalitet.

Top-flight DDJ-RZ er den første professionelle, indbyggede controller til Rekordbox DJ, som giver dig fleksibiliteten til at forberede dine spor i Rekordbox ™ og derefter få plug-and-play-ydeevne direkte fra din bærbare computer. Controlleren spejler DJ-programmets layout præcist for at muliggøre intuitive præstationer. Udstyret med en magnetisk crossfader i klubkvalitet, to USB-lydkort og den nye Oscillator-sampler - hvilket gør det til en seriøs performer til den professionelle kabine. Du får en gratis rekordbox dj licensnøgle bundtet med denne controller.

 
16.249,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-SZ2

En af de mest ambitiøse DJ controllere på markedet.

DDJ-SZ2 er med de seneste opgraderinger fra Serato DJ softwaren, fuldstændig kampklar til både key sinc, pitch play og serato flip. Den bygger derfor på mange af forgængerens fundamentale funktioner. En super controller til den erfarne Serato-DJ.

 
16.350,00 DKK

Pioneer Pro - XDJ-XZ

Alt-i-et bærbart DJ system med 4 kanaler fra Pioneer Pro. 

Dette 4-kanals alt-i-et DJ system er helt perfekt til den ambitiøse DJ. Med Recordbox DJ's aller nyeste og forbedrede funktioner, får du en pult hvor kun fantasien sætter grænser. Den er opbygget ligesom et klassisk CDJ-DJM system og giver derfor en af de mest professionele oplevelser til dato.  

 
16.499,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-900 NXS2

Den almægtige og legendariske mixer fra Pioneer i nexus 2 udgave.

Som dygtig DJ skal du have udstyret i orden. Med den nye Nexus 2 version, af den legendariske DJM-900, får du en mixer med en ydeevne der bringer musikken til nye højder. For det første, så indeholder den Pioneer's 32-bit mixer, som giver en nuanceret, detaljerig og varm lyd. De har finjusteret EQ- og faderkurverne, samt forbedret FX-kontrollerne for, at give dig endnu flere valgmuligheder. Kombiner denne mixer med CDJ-2000 NXS2 og du har verdens bedste DJ opsætning.

 
17.449,00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-2000 NXS2

Den legendariske DJ afspiller fra Pioneer i en ny og forbedret version.

Det er svært at finde nogle DJ's i verdenen, som ikke benytter sig af Pioneer CDJ-2000 nexus. Det er den bedste der findes på markedet. Nexus versionen af den legendariske CDJ 2000 har fået en række nye features som f.eks.

7" farve touchskærm m. tastatur.

2 banker 4 stk. hotcue med farveindikering.

Track filter mode (til browsing af musik).

Nyt forbedret lydkort 96 kHz/24bit.

Slip-reverse funktion.

4/8 beat-loop knap.

Quantized beat jump.

Snortcut knapper.

 
17.590,00 DKK

Pioneer Pro - CDJ-3000

Den nyeste DJ-afspiller fra Pioneer.

Bemærk prisen er pr. stk.

Pioneer Pro CDJ-3000 er den nyeste DJ-afspiller i serien. Af nye funktioner kan nævnes 9" touchskærm, nyt menu design, nyt forbedret lydkort, forbedret giga-switch LAN kort der muliggør link af 6 afspillere, 8 hotcues med farveindikering og optimerede knapper der er testet til over 1 million tryk. Alt i alt en ny dimension indenfor DJ-afspillere fyldt med komponenter af høj kvalitet og innnovative funktioner. 

 
18.399,00 DKK

Pioneer Pro - DDJ-RZX

En af de bedste DJ controllere Pioneer nogensinde har lavet.

DDJ-RZX er den første controller hvor du kan mixe videoer og lyd sammen. Der er blevet taget de bedste features fra CDJ/DJM serien hvor Pioneer virkelig har formået at skabe et fantastisk produkt. Der er indbygget 3 touchskærme, så du både kan vælge mellem sange utrolig let, men også loope sangene bedre. Derudover får du en gratis licensnøgle til Recordbox Video.

 
22.899,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-750 & CDJ-850

Samlet Pioneer pult.

Bestående af 1 stk. DJM-750 og 2 stks. CDJ-850.

Hvis man kender til Pioneers professionele udstyr, så har man helt sikkert også stødt på den ældre DJM-700 mixer. Afløseren har efterhånden været på markedet i noget tid, men vi kan så godt lide at skrive hvor meget bedre den egentlig er.

I forhold til sin forgænger CDJ-800MK2 byder CDJ-850 på væsentlige forbedringer. Dette deck er designet til at føles og fungere som et CDJ-900 eller CDJ-2000 og er kompatibelt med rekordbox, samtidig med at prisen stadig er overkommelig. Uanset kilde – CD, USB (flash-drev eller disk) eller direkte fra PC eller Mac – passer dette deck til din arbejdsform. Det understøtter MP3-, AAC-, AIFF- og WAV-filer (op til en professionel 24-bit WAV).

 
24.397,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-V10

Den almægtige og legendariske DJM-mixer fra Pioneer i en opraderet 6-kanalsversion. 

DJM-serien af DJ-mixere fra Pioneer Pro har nået nye højder. Nu fås den legendariske DJM-mixer i en 6-kanals udgave til den exceptionelt kreative DJ. Kvaliteten er som altid i top med Pioneer's 32-bit mixere, som giver en nuanceret, detaljerig og varm lyd, finjusteret EQ- og faderkurver, samt forbedret FX-kontrol for, at give DJ'en endnu flere valgmuligheder. Kombiner denne mixer med CDJ-3000 og du har verdens absolut bedste bedste DJ opsætning.

 

 
25.399,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-850 & CDJ-850

Fantastisk DJ pult fra Pioneer

Bestående af 1 stk. DJM-850 og 2 stks. CDJ-850

DJM-850 kombinerer fremtidssikret teknologi med DJ'ens foretrukne funktioner. Mixeren byder på et utal af kreative muligheder og en DJ-oplevelse uden sidestykke med sin plug-and-play-funktion og sine prækonfigurerede effekter i studiokvalitet, der er tilgængelige ved et tryk på en knap.

I forhold til sin forgænger CDJ-800MK2 byder CDJ-850 på væsentlige forbedringer. Dette deck er designet til at føles og fungere som et CDJ-900 eller CDJ-2000 og er kompatibelt med rekordbox, samtidig med at prisen stadig er overkommelig. Uanset kilde – CD, USB (flash-drev eller disk) eller direkte fra PC eller Mac – passer dette deck til din arbejdsform. Det understøtter MP3-, AAC-, AIFF- og WAV-filer (op til en professionel 24-bit WAV).

 
27.999,00 DKK

Pioneer Pro - DJM-900 NSX og CDJ-2000 NXS mkII

DJ pult fra Pioneer, komplet 2 stk. CDJ-2000Nexus mkll & 1 stk. DJM-900 Nexus

Pioneer DJM-900 Nexus mixer er legenden af mixer til den kompromisløse DJ. Den byder på nyeste teknik som fader, sound EFFEKT modul på alle kanaler for det ultimative mix. Blandt DJM-900's andre goder kan fast nævnes, balanceret out-put, Out-put odB, -6dB, -12db, bas, mid, diskant regulering. En sand multimixer til entusiasten.

Pioneer introducerer et stort spring fremad for den CDJ-serie, der er standard i klubberne: CDJ-2000 Nexus – Deres nye professionelle afspiller til den digitale tidsalder. CDJ-2000 bruser med frisk DNA og kan spille musik fra flere kilder, bl.a. CD, DVD, USB-lagerenheder og SD-hukommelseskort. Den har også den revolutionerende, nye DJ-software til styring af musikdatabaser: rekordbox™. Baseret på deres ‘Prepare & Perform’-koncept fungerer rekordbox (til både Mac og PC) ligesom den førende software til styring af musikdatabaser, men den er mere kreativ og mere DJ-venlig.

 
49.999,00 DKK