REL

REL - Arrow

Trådløs transmitter fra REL.

Arrow er en trådløs transmitter til brug med REL's Ti serie af subwoofere. Tilslut REL Arrow til din forstærker og send subwoofersignalerne uden brug af kabler. Virker med REL T5i, T7i og T9i. 

 
2.100,00 DKK

REL - Transmitter

Transmitter fra REL.

Transmitter til brug sammen med REL's trådløse subwoofere.

 
2.875,00 DKK

REL - TZero

Ultra kompakt subwoofer fra REL.

Denne lille perle af en subwoofer måler kun 21 x 24 x 26 cm. og lyden er mildest talt imponerende. Med sit elegante design i enten high gloss sort eller high gloss hvid gør TZero ikke meget væsen af sig. Til at levere bassen sidder en 6.5" longthrow enhed og forstærkeren yder 100 Watt.

 
3.750,00 DKK

REL - T5i

Super subwoofer fra walisiske REL.

REL's T-serie af subwoofere byder på en fantastisk ydelse til prisen. T5i er bestykket med en nedadrettet 8" long throw bas enhed, og har indbygget 125 Watt forstærker. Den nye i model kan tilmed benyttes trådløst med den nye Arrow transmitter! Tilsammen giver dette en yderst kompetent subwoofer, med en utrolig dynamisk formåen. Vi må sige at vi aldrig har oplevet noget lignende i denne prisklasse, T5i skal opleves.

Arrow trådløs transmitter er tilkøb og koster 1.695,-

 
5.500,00 DKK

REL - T7i

Nyhed fra REL.

REL's T-serie af subwoofere byder på en fantastisk ydelse til prisen. T7i er bestykket med en fremadrettet 8" long throw bas enhed samt en 10" ULT nedadrettet bas enhed, og har indbygget 200 Watt forstærker. Den nye i model kan tilmed benyttes trådløst med den nye Arrow transmitter! Tilsammen giver dette en yderst kompetent subwoofer, med en utrolig dynamisk formåen. Vi må sige at vi aldrig har oplevet noget lignende i denne prisklasse, T7i skal opleves.

Arrow trådløs transmitter er tilkøb og koster 1.695,-

 
7.800,00 DKK

REL - T9i

Fremragende subwoofer fra REL.

REL's T-serie af subwoofere byder på en fantastisk ydelse til prisen. T9i er bestykket med en fremadrettet 10" long throw bas enhed samt en 10" ULT nedadrettet bas enhed, og har indbygget 300 Watt forstærker. Den nye i model kan tilmed benyttes trådløst med den nye Arrow transmitter! Tilsammen giver dette en yderst kompetent subwoofer, med en utrolig dynamisk formåen. Vi må sige at vi aldrig har oplevet noget lignende i denne prisklasse, T9i skal opleves.

Arrow trådløs transmitter er tilkøb og koster 1.695,-

 
9.200,00 DKK

REL - S/3

Super subwoofer fra REL.

REL's nye S serie er et skridt op fra deres fremragende T serie. Lyden fra S serien er hurtigere, renere og mere sprød. Designet er endnu mere elegant, og vil klæde ethvert hjem. S3 er bestykket med en 10" aktiv basenhed som skyder ned i gulvet, samt en fremadrettet 12" passiv enhed. Forstærkeren er en klasse D på 400 Watt!

Bemærk, trådløs brug kræver REL Transmitter til 1.950,- kr.

 
15.000,00 DKK

REL - Habitat 1

Trådløs subwoofer i elegant design. Inkl. sender til trådløst.

REL Habitat 1 kombinerer på fornem vis utrolig dyb bas, med design og stil. Habitat 1 er slank, så slank at den nemt kan hænge på væggen, uden at du lægger mærke til den. Lyden lader til gengæld intet tilbage, denne sub spiller dybt! Den er hurtig, den er præcis og den spiller med et utroligt overskud. Kom ind og oplev Habitat 1.

 
18.300,00 DKK

REL - S/5

Super trådløs subwoofer fra REL.

REL's nye S serie er et skridt op fra deres fremragende T serie. Lyden fra S serien er hurtigere, renere og mere sprød. Designet er endnu mere elegant, og vil klæde ethvert hjem. S5 er bestykket med en 12" aktiv basenhed som skyder ned i gulvet, samt en fremadrettet 12" passiv enhed. Forstærkeren er en klasse D på 550 Watt!

Bemærk, trådløs brug kræver REL Transmitter til 1.950,- kr.

 
18.500,00 DKK

REL - 212 SE

Brutal subwoofer fra REL

212/SE ER topmodellen i den nyeste S-serie og leveres i Piano sort…..og når vi skriver topmodel, så er det alvorligt ment. Den er udstyret med en 1000W forstærker som driver 2 aktive 12″ enheder og 2 passive 12″ enheder.
De 4 enheder skaber i fællesskab en fantastisk kobling til luften i lytterummet og har derved lettere ved at undgå udfasninger i store områder af lytterummet. Et fænomen som ellers altid er et emne, når talen falder på subwoofere.
212/SE er den kraftigste subwoofer som REL nogensinde har konstrueret og den er lige velegnet til at blive kombineret med selv store stereo systemer, såvel som seriøse hjemmebiografer.

Bemærk trådløs transmitter er tilbehør og koster 2.875,-

 
29.800,00 DKK

REL - Gibraltar G1

Ultimativ sub fra REL!

Gibraltar er REL's bud på de ultimative subwoofere. Disse modeller går DYBT, og har samtidig en hurtighed og nøjagtighed som er helt unik. G1 er bestykket med en massiv 12" basenhed i kulfiber, og en massiv 600 Watt forstærker leverer strømmen. G1 er udstyret med et særligt 4 ordens filter sat til Dolby's særlige .1 120 Hz deling, med separat volumen for denne. Dette giver en unik kontrol når G1 benyttes i en hjemmebiograf.

 
38.500,00 DKK

REL - No. 25

Reference subwoofer fra REL.

REL fejrer 25 års jubilæum med deres mest ambitiøse subwoofer nogensinde. No. 25 kombinere en 1000 watts forstærker, med en perfekt afbalanceret 15" basenhed. Disse ting er styret af deres fjernbetjening, hvor der kan equalizeres der hvor det behøves. Denne subwoofer garanterer dig intet mindre end et fantastisk dybdeniveau, samt en præcision som ikke er hørt før. 

 
59.000,00 DKK