Pladespiller & RIAA forst.

Daisy o­n the Ohoopee

Pladespillere har fået det store comeback i HiFi verdenen.

Men hvilke typer findes der egentlig. Pladespilleren har mange former, farver og lyde. Dens karisma og varme lyd har givet den et comeback ingen havde regnet med. Faktisk er udbudet i pladespillere så stort at vi ikke går en dag uden at snakke om dem. Men hvad er der ikke at elske ved en pladespiller. Hos KT Radio lagerføres der adskillige producenter i sortimentet, som eksempelvis Rega og Thorens.

Inakustik - Phono Preamp

MM/MC RIAA med USB

Lille fleksibel RIAA forstærker fra Inakustik. Phono Preamp fungerer både med MM samt MC pickup og kan ydermere tilsluttes til din computer via USB kabel.

 
545,00 DKK

Rega - Fono Mini A2D

Klasse Riaa fra Rega, nu med USB.

Mangler du en pladespiller indgang på din nye forstærker? Så bør du kigge nærmere på Rega's Fono mini ADP. Denne lille perle håndterer MM pick'uper og har tilmed USB udgang!

 
995,00 DKK

Thorens - MM 002

Prisstærk Riaa fra Thorens.

Thorens MM-002 Riaa forstærker byder på en fantastisk ydelse til prisen. Tilslut din pladespiller til denne Riaa og du bliver belønnet med en god dynamik og et højt detalje niveau. MM-002 tager ligesom navnet antyder kun imod signaler fra MM pickup'er.

 
1.295,00 DKK

iFi ZEN - Phono

Bliv forelsket i din LP-samling igen med denne Riaa forstærker fra iFi.

Denne iFi ZEN Phono RIAA er en vidunderlig ekstra pladespillerindgang til dit vinyl set-up, som i rækken af iFi’s kompakte HiFi-apparater, der leverer utrolig meget værdi for pengene.

iFi er gået i krig med det mere prisvenlige segment af pladespillerforstærkere, som ofte har flere kritikpunkter. Et af dem er strømforsyningen, som har fået en stærk optimering, for at mindske elektrisk støj og skabe en bedre ramme for at kunne nyde musikken.

Der er ovenikøbet tilføjet et subsonisk filter, som er hentet direkte fra den dyrere serie iPhono, som er en intelligent løsning, der fjerner uønsket støj samtidig med, at basområdet forbliver intakt, så den rene musik kan nydes i sin helhed.

Uanset hvilken type pladespiller du har, så understøtter Zen Phono både moving magnet og moving coil pickupper og kan derfor spille musikken.

Flagskibs phonoforstærkere har deres egen strømforsyning, uden dette vil den kæmpe for at forstærke signalet uden ekstra støj, iFi ZEN Phono har et super lavt støjnivau  - 151dbv. Usædvanligt har ZEN Phono også sin egen high-tech ren strømforsyning. 

iFi’s Zen serie er kendt for at leve enormt meget værdi for pengene, og denne RIIA skuffer bestemt heller ikke med et output, der kan måle sig med alternativer i langt dyrere prisklasser.

Komponenterne skal selvfølgelig også være af en høj kaliber for at kunne leve op til forventningerne, og Zen Phone benytter sig faktisk af mange af de samme komponenter som sine søskende i iPhono serien som er dyrere. Den er altså rustet til at kunne klare alt det du smider efter den, og du får fordele som ofte kun findes ved dyrere produkter til en pris, der er til at betale.

Zen Phone er altså en super tilføjelse til dit LP setup, som kan hjælpe med, at få det bedste ud af din samling, så du kan sidde og nyde musikken i timevis - uden at din RIAA skal koste en bondegård.

 
1.595,00 DKK

Musical Fidelity - V90 LPS

Prisstærk RIAA fra Musical Fidelity

V90 LPS er en utrolig velspillende RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen understøtter både MM og MC pickup, hvilket sikrer en bred understøttelse af pickuper.

 
1.995,00 DKK

Thorens - MM 008

MC og MM Riaa fra Thorens.

Thorens MM-008 Riaa forstærker byder på en fantastisk ydelse til prisen. Tilslut din pladespiller til denne Riaa og du bliver belønnet med en god dynamik og et højt detalje niveau. MM-008 tager både imod MC og MM Pickup'er.

 
2.195,00 DKK

Rega - Fono MM MK5

Opgraderet version af den velkendte Fono MM.

Rega Fono MM RIAA MK5 er en bedre pladespiller indgang til din forstærker! Vil du opgradere eller bare have en ny RIAA, bør du kigge nærmere på Rega's Fono MM MK5. Det nye design, der tager udgangspunk i Rega's ny serie, er ført videre her, men ikke kun det. Rega Fono MM MK5 har også fået en kredsløbs-opgradering og forfinelse af komponenterne så den opretholder forgængerens musikalitet og med endnu bedre detaljegengivelse og dynamik. Den vil være et supermatch til både Elys og Exact.

 
2.295,00 DKK

Musical Fidelity - LX2 LPS

MM & MC RIAA fra Musical fidelity

LX2 LPS er en utrolig velspillende RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen understøtter både MM og MC pickup, hvilket gør den til en perfekt løsning uanset pickup type.

 
2.695,00 DKK

Thorens - MM 008 ADC

Thorens Riaa med USB.

Thorens MM-008 Riaa forstærker byder på en fantastisk ydelse til prisen. Tilslut din pladespiller til denne Riaa og du bliver belønnet med en god dynamik og et højt detalje niveau. MM-008 tager både imod MC og MM Pickup'er og er udstyret med USB udgang.

 
2.695,00 DKK

Rega - Fono MC mk4

Super entry level MC riaa forstærker fra Rega MC mk4.

Rega har sat alle sejl ind for, at lave en kompetent kvalitets MC riaa, der er til at betale. Rega Aria har været ledestjernen for denne Fono MC, hvor Rega, ved at udelade MM delen og placere indmaden i et billigere kabinet, er kommet i nærheden af Arias gengivelse. Der er mulighed for både, at tilpasse imperdans og gain, så den kan bruges med 95 % af markedets MC pick-upper og selv MC pick-upper med meget lavt output, vil profitere af det lave støjgulv og den høje opløsning.

 
2.795,00 DKK

Rega - Planar 1 m. Carbon

En af de bedste pladespillere til prisen.

Leveres med Rega Carbon pick-up.

Planar 1 er en helt ny prisstærk pladespiller fra Engelske Rega. Endnu engang har det lykkedes ingeniørerne, hos Rega, at forbedre et nærmest perfekt design til prisen. Af forbedringer over den tidligere RP1 kan nævnes: Ny thermoset lamineret plint med on/off knap på undersiden. Stivere og lettere for hurtigere afvikling af ressonanser. Ny RB 110 tone arm med ”zero play bearings” og ekstrem lille friktion. Automatisk antiskating og intergreret armholder. Nyt pick up hus, pænere, lettere og stivere. 24V motor for mere vibrationsfri drift og dermed lavere støjgulv og flere detaljer i musikken. Ny-designet messing centerleje med patenteret motering, der minimerer overførsel af ressonanser. Ny Phenol pladetallerken, tungere og med vægten lagt i periferien, for bedre og mere præcis dynamik og basgengivelse. Nye fødder for større stabilitet og bedre afkobling af udefra kommende vibrationer. Ny kontravægt 111 gram. Afkøling i motorlåg af den indbyggede strømstyring, for stabil temparatur og dermed bedre drift. Carbon pick up, varmt klingende, dynamisk og ekstremt driftsikker. Gpss klart låg.

 
2.995,00 DKK

Clearaudio - Nano Phono Headphone V2

Riaa forstærker med hovedtelefon output.

Nano Phonos omhyggelige udvalgte komponenter giver os et signal støj forhold op til 84 dB, som beløning. Indgangsimpedansen indstilles med "plug-in links", så der ikke gåes på kompromis, når du enten har en MC eller MM pick-up. Som navnet indikerer har Nana Phono også en hovedtelefon forstærker indbygget, som også giver en fantastisk lyd.

Kan også fås uden hovedtelefon udgang til 3450,- kroner.

 
3.700,00 DKK

Rega - Planar 1 Plus

Planar 1 med indbygget RIAA.

Leveres med Rega Carbon pick-up. Valnød + kr.100,-

Planar 1 Plus er en helt ny prisstærk pladespiller fra Engelske Rega med indbygget RIAA. Ny thermoset lamineret plint med on/off knap på undersiden. Stivere og lettere for hurtigere afvikling af ressonanser. Ny RB 110 tone arm med ”zero play bearings” og ekstrem lille friktion. Automatisk antiskating og intergreret armholder. Nyt pick up hus, pænere, lettere og stivere. 24V motor for mere vibrationsfri drift og dermed lavere støjgulv og flere detaljer i musikken. Nydesignet messing centerleje med patenteret motering, der minimerer overførsel af ressonanser. Ny Phenol pladetallerken, tungere og med vægten lagt i periferien, for bedre og mere præcis dynamik og basgengivelse. Nye fødder for større stabilitet og bedre afkobling af udefra kommende vibrationer. Ny kontravægt 111 gram. Afkøling i motorlåg af den indbyggede strømstyring, for stabil temparatur og dermed bedre drift. Carbon pick up, varmt klingende, dynamisk og ekstremt driftsikker. Gpss klart låg.

 
3.895,00 DKK

Thorens - TD 201

Stærk pladespiller fra Thorens.

TD 201 er den perfekte løsning til dig som ønsker en enkel og velspillende pladespiller, som ikke kræver brug af dedikeret phono indgang. Der er tale om en remdrevet pladespiller som leveres med Thorens TP 71 arm og AT 3600 pickup. TD 201 har naturligvis indbygget RIAA som åbner for at den kan benyttes med en helt almindelig analog indgang på din forstærker.

 
3.895,00 DKK

Elac - Miracord 50

Prisstærk pladespiller fra Elac

Miracord 50 er en super fleksibel og velspillende pladespiller fra Elac. Der er tale om en remdrevet pladespiller, med automatisk omskiftning fra 33 - 45 omdrejninger. Pladespilleren leveres med Audio Technica AT91 MM pickup og har indbygget RIAA forstærker, hvilket betyder at du kan benytte Miracord 50 på en helt almindelig AUX indgang. En super pladespiller til en stærk pris!

 
3.995,00 DKK

Dual - CS 418

Velspillende pladespiller fra Dual

CS 418 er en super velspillende pladespiller fra Tyske Dual. Modellen leveres med Ortofon's 2M Red pickup, som byder på en åben og musikalsk gengivelse. Selve pladespilleren er en manuel remdrevet model med indbygget RIAA, udstyret med en alluminiumsarm i et elegant design. En imponerende pladespiller til prisen.

 
4.000,00 DKK

Thorens - TD 101A

Fuldautomatisk pladespiller fra Thorens

TD 101A er en fuldautomatisk pladespiller fra Thorens. Modellen har en nyudviklet motor fra Thorens, som har en lavere friktionsmodstand end tidligere modeller. Pladespilleren leveres med en nyudviklet aluminiums arm og fabriksmonteret AT 3600 Pickup. En simpel og velspillende pladespiller fra Thorens, som er nem at gå til.

 
4.295,00 DKK

Rega - Planar 2 m. Carbon

Den klassiske pladespiller vender tilbage på markedet stærkere end nogensinde.

Leveres med Rega Carbon pick-up.

Rega Planar 2 2016 er en ny model, der tager afsæt i den klassiske Planar 2, der modtog stor anerkendelse for sit gunstige pris/kvalitetes forhold. Der er kommet ny motor i, acryl lamineret plint, glastallerken, og så gør Rega sig endelig brug af den nye RB220 tonearm. 

 
4.495,00 DKK

Dual - CS 518

Manuel pladespiller fra Dual

CS 518 er en super velspillende pladespiller fra Tyske Dual. Modellen leveres med Ortofon's 2M Red pickup, som byder på en åben og musikalsk gengivelse. Selve pladespilleren er en manuel remdrevet model med indbygget RIAA, udstyret med deres "Twin gimbal" tonearm i et elegant design. CS 518 er en fantastisk musikalsk pladespiller til prisen.

 
5.000,00 DKK

Dual - CS 429

Fuldautomatisk pladespiller fra Dual

CS 429 er en velspillende fuldautomatisk pladespiller fra Tyske Dual. Modellen leveres med Ortofon's 2M Red pickup, som byder på en åben og musikalsk gengivelse. Pladespilleren er fuldautomatisk og med indbygget RIAA. Modellen er udstyret med Dual's "Ball-bearing" tonearm i et elegant design. En imponerende pladespiller til prisen.

 
5.300,00 DKK

Naim - StageLine

Super ekstern Riaa fra Naim!

Hvis du ikke har en Riaa i din forstærker, og du gerne vil høre de gamle vinyl plader igen, så er Naim StageLine et godt valg. Med denne eksterne Riaa får du god detalje, mere åbenhed og dynamik. Kan enten fås i MC eller MM phono stage. StageLine skal strømfødes og dette kan gøres via. en af Naims forforstærkere, i form af SuperNait, Naitxs, Naim Uniti. Du kan også vælge at investere i en ekstern strømforsyning til din StageLine, i form af en FlatCap, H-Cap eller SuperCap.

 
5.490,00 DKK

Clearaudio - Smart Phono V2

Fantastisk Riaa forstærker fra Clearaudio.

Et minimalistisk aluminiumskabinet, som har et af de bedste riaa dele på markedet. Der er op til 54 dB at vinde på en 1 kHz og med den lineær frekvensgang så er der virkelig kvalitet for pengene. MM og MC delene er delt op i to forskellige kredsløbe ved hjælp af SMD teknologi. Smart Phono kan også fås med indbygget hovedtelefon forstærker, som giver et løft til den private lytter.

 
5.650,00 DKK

Thorens - TD 202

Pladespiller med indbygget RIAA og USB

TD 202 er den perfekte løsning til dig som ønsker en enkel og velspillende pladespiller, som ikke kræver brug af dedikeret phono indgang. Der er tale om en remdrevet pladespiller som leveres med Thorens TP 71 arm og AT 95E pickup. TD 202 har naturligvis indbygget RIAA som åbner for at den kan benyttes med en helt almindelig analog indgang på din forstærker samt via USB.

 
5.695,00 DKK

Thorens - TD 102A

Fuldautomatisk pladespiller fra Thorens

TD 102A er en fuldautomatisk pladespiller fra Thorens. Modellen har en nyudviklet motor fra Thorens, som har en lavere friktionsmodstand end tidligere modeller. Pladespilleren leveres med en nyudviklet TP72 carbon arm og fabriksmonteret AT VM95E Pickup. En simpel og velspillende pladespiller fra Thorens, som er nem at gå til.

 
5.795,00 DKK

Yamaha - MusicCast TT-N503

Pladespiller Vinyl 500 med MusicCast i hvid

Et skridt ind i fremtiden med en hyldest til fortiden. Mød Yamahas nytænkende, trådløse pladespiller, der er skabt til en ny generation af musikelskere. Med MusicCast multirum-funktionalitet, så du kan nyde din pladesamling i alle rum.
Forlad rummet, og lad musikken følge efter dig. Med MusicCast multirum-teknologi kan du dele og lytte til din pladesamling i hele huset.
Stream din pladesamling til forskellige MusicCast-enheder – alt fra højttalere til soundbars. MusicCast VINYL 500 er spækket med avanceret teknologi og avancerede funktioner, der løfter musiklytning til et nyt niveau.

 
5.890,00 DKK

Musical Fidelity - The Round Table S

Stærk pladespiller fra Musical Fidelity

Round Table S er en utroligt velspillende pladespiller fra Musical Fidelity. Pladespilleren er med 9" arm og kommer monteret med Ortofon 2M Red pickup. En super musikalsk remdrevet pladespiller som byder på en fantastisk ydelse til prisen. 

 
5.995,00 DKK

Thorens - TD 402 DD

Direkte drevet pladespiller med indbygget RIAA fra Thorens

Thorens TD 402 DD er en direkte drevet pladespiller fra Thorens. Moteren i TD 402 er både stille og driftsikker, og en nyudviklet TP 72 arm sikrer at alle informationer løftes fra pladen. En utrolig velspillende og elegant pladespiller. 

 
6.895,00 DKK

Musical Fidelity - MX VYNL

"The most detailed, refined and articulate phono stage that we ever heard at this price"
WHAT HI-FI 10/2019

MX VYNL er en utrolig velspillende og fleksibel RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på et væld af indstillingsmuligheder, hvilket sikrer optimal tilpasning til benyttede pickup. På udgangssiden finder du både RCA samt XLR udgange. 

 
6.995,00 DKK

Rega - Planar 3 med Elys

Rega Planar 3 er tilbage og bedre end nogensinde.

Leveres med Rega Elys pick-up.

Rega Planar 3 er en topmoderne pladespiller, hvor alle de teknologiske nyskabelser som Rega har udviklet gennem mere end 50 år, er implementeret.

Målet har været at producere de næste mange års reference, når det gælder akkurat gengivelse af LP-mediet til en pris, hvor mange kan få glæde af den.
Det første man lægger mærke til på den Rega Planar 3, er den smukke plinth i højglans sort, rød eller hvid, men går man tættere på, er der flere nyskabelser. Rega Planar 3 er udstyret med den nye RB-330 tonearm, der er udviklet et nyt centerleje med en ny undertallerken, samt ny pladetallerken og nye fødder. Alt dette gør at Rega endnu en gang har formået at overgå sig selv og har på ny skabt den bedste pladespiller til under 10.000 kroner.

 
6.995,00 DKK

Technics - SL-100C

De teknologier, der er opnået gennem udviklingen af SL-1200-serien og den avancerede SL-1000R-model, er indsat med rund hånd i motordrevet, en vigtig del af pladespilleren. Motoren justerer eksklusivt den kerneløse motor med direkte drev og enkelt rotor, der er indført af SL-1200GR, for at læse pladens høje rotationsnøjagtighed og højpræcisionssignaler. Der udføres optimal motorkontrol for inertimassen i den to-lagsstrukturerede tallerken, hvorpå vinylpladen anbringes, med dæmpende gummi på hele bagsiden for at eliminere uønsket resonans i den støbte aluminiumstallerken og eliminere den rotationsuregelmæssighed, der kaldes cogging. 

 
7.690,00 DKK

Primare - R15

Super RIAA fra Primare

R15 er en super velspillende RIAA forstærker fra Svenske Primare. Denne unikke RIAA kan med fordel benyttes uanset om du benytter MM eller MC pickup på din pladespiller. De forskellige indstillingsmuligheder på R15 er altid med til at sikre at du opnår det optimale signal/støj forhold på dine vinylplader. En fantastisk løsning til den kræsne lytter.

 
7.875,00 DKK

Elac - Miracord 60 u. Pickup

Bemærk, prisen er ekskl. pickup

Elac Miracord 60

I 2016 blev det prestigefyldte navn Miracord genoptaget af Elac og etablerede sig igen som et navn, der skal huskes i high-end Hi-fi-industrien. Efter 3 år og 3 modeller senere er Miracord 60 nu klar, til at fortsætte den unikke ELAC audiophile saga.
Miracord 60 er inspireret af den verdenskendte og meget iøjnefaldende Miracord 90. Miracord 60 er født med det formål at bringe det fantastiske design til en ny klasse af ELAC-pladespillere, hvor flere kan være med. Resultatet er en pladespiller, der er helt i tråd med sine rødder, men stadig har sin egen unikke profil. Sammenlignet med Miracord 90, så har denne pladespiller et lidt mere elegant design og er knap så kraftigt udført. Der er dog ikke gået på kompromis med finish, og det er tydeligt, at der er lagt mange timer i designet.
Med Miracord 60 får du altså fornemmelsen af næsten at have at gøre med en lille topmodel men til en pris, der er til at betale.
Elac modellen har også en stærk plinth i MDF, som dog også benytter sig af aluminiumsforstærkninger, der hjælper med at udligne og eliminere vibrationer, så pick-uppens arbejde kan få lov at udfolde sig uden forstyrrende elementer.
Den indbyggede pladespillerforstærker betyder også, at du er klar til at bruge pladespilleren lige ud af boksen, når du har valgt den rette pick-up.
Miracord 60 kommer uden en medfølgende pick-up, men hvis du har brug for hjælp til at finde den rette, så står vi altid klar til at hjælpe.
Den nye Miracord 60 udtrykker altså betydningen af vinyl til perfektion og i et tidløst, elegant design inspirereret af den velrenommerede Miracord 90, men i en anden klasse af pladespillere. Til dig der gerne vil kunne få lidt mere for pengene.

Elac Miracord 60I 2016 blev det prestigefyldte navn Miracord genoptaget af Elac og etablerede sig igen som et navn, der skal huskes i high-end Hi-fi-industrien. Efter 3 år og 3 modeller senere er Miracord 60 nu klar, til at fortsætte den unikke ELAC audiophile saga.Miracord 60 er inspireret af den verdenskendte og meget iøjnefaldende Miracord 90. Miracord 60 er født med det formål at bringe det fantastiske design til en ny klasse af ELAC-pladespillere, hvor flere kan være med. Resultatet er en pladespiller, der er helt i tråd med sine rødder, men stadig har sin egen unikke profil. Sammenlignet med Miracord 90, så har denne pladespiller et lidt mere elegant design og er knap så kraftigt udført. Der er dog ikke gået på kompromis med finish, og det er tydeligt, at der er lagt mange timer i designet.Med Miracord 60 får du altså fornemmelsen af næsten at have at gøre med en lille topmodel men til en pris, der er til at betale.Elac modellen har også en stærk plinth i MDF, som dog også benytter sig af aluminiumsforstærkninger, der hjælper med at udligne og eliminere vibrationer, så pick-uppens arbejde kan få lov at udfolde sig uden forstyrrende elementer.Den indbyggede pladespillerforstærker betyder også, at du er klar til at bruge pladespilleren lige ud af boksen, når du har valgt den rette pick-up.Miracord 60 kommer uden en medfølgende pick-up, men hvis du har brug for hjælp til at finde den rette, så står vi altid klar til at hjælpe.Den nye Miracord 60 udtrykker altså betydningen af vinyl til perfektion og i et tidløst, elegant design inspirereret af den velrenommerede Miracord 90, men i en anden klasse af pladespillere. Til dig der gerne vil kunne få lidt mere for pengene.

 

 
7.900,00 DKK

Technics - SL-1200MK7

Ny DJ pladespiller fra Technics

Den klassiske DJ pladespiller er tilbage! Hjertet i den helt nye SL-1200MK7 er den helt nye motor. Det nyudviklede direkte drivsystem bruger en langsomt drejende motor til direkte at drive tallerkenen. Dette system har forskellige fordele. Det giver høj ydeevne, såsom rotationsnøjagtighed og kraftfuldt drejningsmoment, kræver ikke udskiftning af dele og opretholder høj pålidelighed over en lang periode.
Pitch kontrol-funktionen gør det muligt at finjustere rotationshastigheden inden for ±8 % / ±16 %. Dette gøres via digital styring, fra positionsdetektering af skyderen til den roterende kontrol af motoren, så unødvendig DA-konvertering elimineres. Dette forbedrer sporingens ydeevne betydeligt for at opnå en præcis og stabil pitch-justering.
Tonearmen, som fortsat har støttet den førende DJ-scene i mange år, arver den yderst pålidelige universelle S-formede tonearm med statisk balance. Dette sporer rillen præcist på grammofonpladen for at sikre fremragende sporingsydeevne med minimal hoppen af nålen selv under barske spilleforhold såsom ridser.

 
7.995,00 DKK

Technics - SL-1210MK7

Ny DJ pladespiller fra Technics

Den klassiske DJ pladespiller er tilbage! Hjertet i den helt nye SL-1200MK7 er den helt nye motor. Det nyudviklede direkte drivsystem bruger en langsomt drejende motor til direkte at drive tallerkenen. Dette system har forskellige fordele. Det giver høj ydeevne, såsom rotationsnøjagtighed og kraftfuldt drejningsmoment, kræver ikke udskiftning af dele og opretholder høj pålidelighed over en lang periode.
Pitch kontrol-funktionen gør det muligt at finjustere rotationshastigheden inden for ±8 % / ±16 %. Dette gøres via digital styring, fra positionsdetektering af skyderen til den roterende kontrol af motoren, så unødvendig DA-konvertering elimineres. Dette forbedrer sporingens ydeevne betydeligt for at opnå en præcis og stabil pitch-justering.
Tonearmen, som fortsat har støttet den førende DJ-scene i mange år, arver den yderst pålidelige universelle S-formede tonearm med statisk balance. Dette sporer rillen præcist på grammofonpladen for at sikre fremragende sporingsydeevne med minimal hoppen af nålen selv under barske spilleforhold såsom ridser.

 
7.995,00 DKK

Rega - Planar 3 m. Exact

Rega Planar 3 er tilbage og bedre end nogensinde.

Leveres med Rega Exact pick-up.

Rega Planar 3 2016 er en topmoderne pladespiller, hvor alle de teknologiske nyskabelser som Rega har udviklet gennem mere end 40 år, er implementeret. Målet har været at producere de næste mange års reference, når det gælder akkurat gengivelse af LP-mediet til en pris, hvor mange kan få glæde af den.
Det første man lægger mærke til på den nye Rega Planar 3 2016, er den smukke plint i højglans sort eller hvid, men går man tættere på, er der flere nyskabelser. Rega Planar 3 2016 er udstyret med den nye RB-330 tonearm, der er udviklet et nyt centerleje med en ny undertallerken samt ny pladetallerken og nye fødder. Alt dette gør at Rega endnu en gang har formået at overgå sig selv og har på ny skabt den bedste pladespiller til under 10.000 kroner.

 
8.295,00 DKK

Dual - CS 618Q

Pladespiller med automatisk stop

CS 618Q er en super velspillende pladespiller med direkte drev fra Tyske Dual. Modellen leveres med Ortofon's 2M Blue pickup, som byder på en imponerende detaljerig og dynamisk gengivelse. Den direkte drevne pladespiller har indbygget RIAA, er udstyret med Dual's "Twin gimbal" tonearm og leveres i et elegant design. CS 618Q er en utrolig stærk pladespiller til prisen.

 
8.500,00 DKK

Technics - SL-1500CEG-S

Stærk pladespiller fra Technics

Technics har altid været kendte for deres SL pladespiller serie, hvor både SL-1200 og SL-1210 har fået legende status i dag. SL-1500C er en ny prisstærk model, som byder på mange af de samme dyder, som har gjort de større modeller berømte. Byggekvaliteten er som altid 1. klasses, og designet er klassisk Technics. SL-1500C leveres med Ortofon 2M Red pickup og har indbygget RIAA.

 
8.950,00 DKK

JBL - Classic TT350

Retro pladespiller fra JBL

TT350 er en super velspillende pladespiller fra JBL. Pladespilleren fremstår utrolig elegant i alluminium og valnød, og byder på en imponerende lydkvalitet. Modellen er direkte drevet og leveres med Audio Technica VM95E pickup. En super løsning som passer perfekt til de øvrige produkter i JBL Classic serien.

 
9.495,00 DKK

Clearaudio - Basic V2

Fabelagtig MM/MC RIAA fra Clearaudio

Seriøs RIAA del fra Clearaudio der tager MM og MC pickupper - og gør det i overbevisende stil.

 
9.599,00 DKK

Rega - Aria MK3

Fremragende riaa fra engelske Rega.

Rega Aria er endnu et statement fra det Britiske firma til glæde for vinyl entusiaster. Er 100 % analogt opbygget. Mulighed for både MM og MC pickupper. MM indgangen er ekstremt støj svag takket være bl.a  2. seperate strømforsyninger pr. kanal for input og output.  Naturligvis opbygget med diskrete kamponenter. MC indgangen er opbygget med paralelkoblede FET transistorer for størt mulig geometri og lav forvrængning.  Variabel input og capaisitets belastning. En sand lækkerbisken.

 
10.795,00 DKK

Thorens - TD 403DD

Rigitg god pladespiller fra Thorens

403DD er den bedste pladespiller i Thorens 400 serie. Der er naturligvis tale om en direkte drevet model som sin lillebroder TD 402DD. 403DD er bestykket med en tungere (1,4 kg) 22 mm. pladetalerken og en audiophil TP 150 tonearm. Pladespilleren leveres med Ortofons velspillende 2M Blue pickup og leveres i sort eller valnød.

 
10.995,00 DKK

Primare - R35

1. klasses RIAA fra Primare

R35 er en 1.klasses RIAA forstærker fra Svenske Primare. Denne unikke RIAA kan med fordel benyttes uanset om du benytter MM eller MC pickup på din pladespiller. De mange indstillingsmuligheder på R35 er altid med til at sikre at du opnår det optimale signal/støj forhold på dine vinylplader. En fantastisk løsning til den kræsne lytter.

 
12.000,00 DKK

Technics - SL-1200GREG S

En klassiker der er blevet klart forbedret til hjmme Hi-Fi

 

Bemærk leveres uden pick-up.

Technics har altid været kendte for deres SL pladespiller serie, hvor både SL-1200 og SL-1210 har fået legende status i dag. I år 2016 lancerede Technics for første gang i rigtig mange år en række af de velkendte SL-pladespillere igen. Med mange af de samme dyder, samt en masse opdateringer på både motor og tonearm, så har firmaet endelig fået deres navn tilbage på hi-fi markedet igen. Designet er velkendt og den er bygget som en tank. Kombiner dette med en god pick-up også har du en nem, velfungerende og vellydende pladespiller, som alle dine venner vil lege og have fingrene i.

 
12.999,00 DKK

Clearaudio - Concept

Imponerende pladespiller fra Clearaudio incl. Concept arm og Concept V2 MM pickup. Kan også leveres med bedre pickup til "sær pakke pris". 

Clearaudios vision for Concept pladespilleren, var at skabe en elegant løsning som via banebrydende teknologi, byder på en imponerende lydkvalitet. Resultatet er en imponerende smuk pladespiller, med Concept Allu 9" tonearm som benytter Clearaudios særlige magnetiske ophæng, en plint i træfiber samt en præcis DC motor, med mulighed for 33, 45 og 78 rpm.

 
13.580,00 DKK

Rega - Planar 6 m. Exact

Forbedret udgave af den legendariske planar 6 fra Rega.

Leveres med Rega Exact pick-up og Neo-PSU strømforsyning.

Når det kommer til pladespillere, så er engelske Rega nogen af verdens dygtigste til at lave dem. Den nye Planar 6 er heller ingen undtagelse. Det er den fjedre pladespiller, siden år 2016, der har fået en overhaling. Rega laver aldrig nye modeller uden reele opgraderinger, og dette er også tilfældet her. Den har fået en ny plint, som er meget inspireret af RP8 og RP10'eren grundet dens skumkerne kontrukstion. Ny undertalerken i aluminium, ny præcisions pully, ny strømforsyning, samt støvlåg i et mørk røget look. Derudover den monteret med den nye RB330 tonearm, som også er at finde på Planar 3.

Alt i alt en helt fantastisk pladespiller, som bliver svær at matche til prisen.

 
13.995,00 DKK

Musical Fidelity - M6x Vinyl

Velkonstrueret RIAA fra Musical Fidelity

M6x Vinyl er en utrolig velspillende og fleksibel RIAA forstærker fra Musical Fidelity. Modellen byder på et væld af indstillingsmuligheder, hvilket sikrer optimal tilpasning til benyttede pickup. På udgangssiden finder du både RCA samt XLR udgange. 

 
14.995,00 DKK

Thorens - TD 1500

1. klasses manuel pladespiller fra Thorens

TD 1500 er en helt manuel pladespiller fra Thorens. Den er udstyret med en høj præcisions motor som er elektronisk overvåget, hvilket reducerer wow og flutter. Armen er den audiophile TP 150 fra Thorens, og pladespiller bliver leveret med den fantastisk velspillende og opløste Ortofon 2M Bronze pickup.

 
15.495,00 DKK

Rega - Planar 6 m. Ania

Ny og forbedret udgave af den legendariske planar 6 fra Rega.

Leveres med Rega Ania pick-up og Neo-PSU strømforsyning.

Når det kommer til pladespillere, så er engelske Rega nogen af verdens dygtigste til at lave dem. Den nye Planar 6 er heller ingen undtagelse. Det er den fjedre pladespiller, siden år 2016, der har fået en overhaling. Rega laver aldrig nye modeller uden reele opgraderinger, og dette er også tilfældet her. Den har fået en ny plint, som er meget inspireret af RP8 og RP10'eren grundet dens skumkerne kontrukstion. Ny undertalerken i aluminium, ny præcisions pully, ny strømforsyning, samt støvlåg i et mørk røget look. Derudover den monteret med den nye RB330 tonearm, som også er at finde på Planar 3. Til sidst, men ikke mindst, bliver den nye Planar 6 monteret med den nyeste MC pickup fra Rega, kaldet Ania. Alt i alt en helt fantastisk pladespiller, som bliver svær at matche til prisen.

 
15.995,00 DKK

Technics - SL-1200GR2ES

Bemærk, leveres uden pickup!

I 1970 lancerede Technics verdens første pladespiller med direkte drev, og systemet tog verden med storm. Til forskel fra remdrevene systemer og andre systemer roterer systemer med direkte drev motoren ved lav hastighed og driver tallerkenen direkte. Dette giver en række fordele som f.eks. det næsten fuldstændige fravær af forringelse af S/N-forholdet som følge af motorvibration og decelerationsmekanismer og den store driftssikkerhed over lange perioder, fordi der ikke kræves udskiftning af dele.Og i 2016 udviklede Technics en dobbeltrotor, overfladevendt kernefri direkte motor med rotormagneter placeret på begge sider. Dette eliminerede motorens rotationsuregelmæssighed ("cogging"), som var et unikt problem for systemer med direkte drev. Denne motor blev anvendt i SL-1200G, som endnu en gang blev rigtig godt modtaget af Hi-Fi-markedet. SL-1210GR2 anvender den samme designfilosofi med nyudviklingen af en enkeltrotor, overfladevendt kernefri direkte drev-motor, hvilket førte til eliminering af cogging.

 
16.499,00 DKK

Technics - SL-1210GR2EK

Bemærk, leveres uden pickup!

I 1970 lancerede Technics verdens første pladespiller med direkte drev, og systemet tog verden med storm. Til forskel fra remdrevene systemer og andre systemer roterer systemer med direkte drev motoren ved lav hastighed og driver tallerkenen direkte. Dette giver en række fordele som f.eks. det næsten fuldstændige fravær af forringelse af S/N-forholdet som følge af motorvibration og decelerationsmekanismer og den store driftssikkerhed over lange perioder, fordi der ikke kræves udskiftning af dele.Og i 2016 udviklede Technics en dobbeltrotor, overfladevendt kernefri direkte motor med rotormagneter placeret på begge sider. Dette eliminerede motorens rotationsuregelmæssighed ("cogging"), som var et unikt problem for systemer med direkte drev. Denne motor blev anvendt i SL-1200G, som endnu en gang blev rigtig godt modtaget af Hi-Fi-markedet. SL-1210GR2 anvender den samme designfilosofi med nyudviklingen af en enkeltrotor, overfladevendt kernefri direkte drev-motor, hvilket førte til eliminering af cogging.

 
16.499,00 DKK

Marantz - TT 15S1

1. klasses pladespiller fra Marantz

TT15S1 er den perfekte pladespiller til den analoge purist. Plint og pladetalerken er i akryl og med alluminiums fødder, hvilket tilsammen sikrer et resonans dødt chassis. En fantastisk pladespiller i et smukt design.

 
18.000,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO u. pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
18.695,00 DKK

Thorens - TD 1600

Imponerende pladespiller fra Thorens.

Thorens TD 1600 kombinerer stolte traditioner med moderne teknologier. En plint i ægte træ, 2 delt pladetallerken med internt skjult remdrev samt Thorens 1. klasses TP 92 tonearm gør TD 1600 til en helt unik pladespiller i markedet. Med denne pladespiller går lyd og klassisk design op i en højere enhed!

 
21.495,00 DKK

McIntosh - MP100

Imponerende RIAA fra McIntosh

MP100 er en 1. klasses RIAA forstærker fra McIntosh. Med MP100 kan ydelsen skræddersyes til at passe til enhver pickup. MP100 fortjener at blive sammensat med de bedste pladespillere på markedet, f.eks. McIntosh egen MT5. Som noget helt unikt har MP100 indbygget A/D konverter, således at du kan benytte MP100 med ekstern DAC eller til digital overførsel til computer.

 
22.995,00 DKK

Michell - Gyro SE

Leveres uden pickup og tonearm.

Udelukkende baseret på GyroDec, dog uden akryl sokkel og låg, bringer Gyro Se de samme kvaliteter som GyroDec, dog i en mere overkommelig og kompakt pakke. 

 
23.900,00 DKK

Clearaudio - Balance V2

Med dens formidable performance er denne riaa i en klasse for sig selv.

I denne riaa forstærker bliver komponenterne  udvalgt nøje og monteret direkte på printkortet i alumniums blokke, som er med til at minimere elektriske og mekaniske påvirkninger. Dette er med til at give maksimal performance og en nøjagtighed på mindre end 0,1 dB. Man kan vel kalde det et præcisions værktøj for lydteknikere, da du virkelig får et præcist lydbillede.

 
24.000,00 DKK

Thorens - TD 1601

Imponerende pladespiller med automatisk lift.

Thorens TD 1601 kombinerer stolte traditioner med moderne teknologier. En plint i ægte træ, 2 delt pladetallerken med internt skjult remdrev samt Thorens 1. klasses TP 92 tonearm gør TD 1601 til en helt unik pladespiller i markedet. Sammenlignet med sin lillebror TD 1600 er 1601 blevet udstyret med automatisk arm lift, og afkoblingen af pladetallerkenen er blevet forbedret. Med denne pladespiller går lyd og klassisk design op i en højere enhed! 

 
25.495,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO inkl. Ania Pro pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
25.795,00 DKK

Musical Fidelity - NuVista Vinyl

Ultimativ RIAA fra Musical Fidelity

NuVista er den ultimative Phono Pre-amp fra Musical Fidelity. Målet med NuVista var at lave en RIAA helt uden begrænsninger, uden at gå på kompromis med klarhed, detaljerigdom og signal/støj forhold. NuVista Vinyl lever op til alle disse dyder! Med NuVista Vinyl er du sikret den bedste gengivelse din pladespiller kan præstere.

 
26.995,00 DKK

Naim - SuperLine

High-End Riaa forstærker fra Naim!

Naim SuperLine er en ægte high-end Riaa forstærker til MC pick-upper. SuperLine kan fungere med stort set alle typer MC pick-upper som er på markedet. Grundet dette er pga. af de mere end 20 indstillings muligheder der er på den. SuperLine skal også, ligesom sin lillebror StageLine, strømfødes af en forforstærker eller en ekstern strømforsyning. De eneste to forsærker den ikke kan parres med er NAC172 og NAIT5si. Du kan også vælge at strømføde den med en ekstern strømforsyning i form af FlatCap, Hi-Cap eller SuperCap. 

 
27.900,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO inkl. Apheta3 pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
28.495,00 DKK

Clearaudio - Performance DC Sort/Silver

Hvis du leder efter 1. klasses ydelse, kombineret med nem og hurtig opsætning, så er Clearaudio Performance DC svaret. Denne pakke leveres komplet med både, pladespiller, tonearm samt pickup. Den indbyggede motor sikrer en fantastisk stabilitet og kan finjusteres for den helt rigtige hastighed, dette kombineres med en 40mm. tyk POM pladetalerken ,der har fremragende akustiske egenskaber. Fremragende pladespiller!

Kan kobineres med arm og pickup efter ønske. Std. finish i sort/sølv. Findes i Wood, Rose Gold Black og Rose Gold Red Wood mod merpris.  

Anbefalet KT Radio kombination med Clarify tone arm kr.31000,- Pickup forslag Maestro V2 MM + kr.9000,-  

 
31.000,00 DKK

Michell - GyroDec

Klassisk Michell pladespiller. 

Leveres uden pickup og tonearm.

Denne pladespiller er en klassiker i Michell's sortiment. Den er i de seneste par år blevet forfinet og udviklingen har givet pladespilleren en fantastisk ydeevne. Dette er en fremragende pladespiller i sin klasse.

 
31.900,00 DKK

Michell - Gyro Se m. Tecknoarm

Michell Gyro SE kombineret med den med den modificerede Rega Teckno arm. Leveres i klar akryl eller sort.

Udelukkende baseret på GyroDec, dog uden akryl sokkel og låg, bringer Gyro Se de samme kvaliteter som GyroDec, dog i en mere overkommelig og kompakt pakke. 

Rega har efterhånden bygget tonearme i rigtig mange år og bruger rigtig meget af deres energi på det, da de mener at det er en af de bærende kræfter for lyden. Er håndbygget og er lavet til at undgå så meget friktion som muligt, så meget støj som muligt og simpelthen spille så meget musik som muligt. Michell har modificeret Rega`s klassiske RB-303 arm efter egne ide`er. Det er der kommet et super godt resultat ud af. 

 
32.900,00 DKK

Technics - SL-1210G

1. klasses pladespiller fra Technics

En uovertruffen klassiker. Technics SL-1210G er fremstillet specifikt til DJ og Hifi brug på basis af 50 års erfaring med fremstilling af førsteklasses pladespillere. Den direkte drevne pladespiller med det høje drejningsmoment har et klassisk design og en gummibeklædt, S-formet pickuparm, som forbedrer isoleringen og forhindrer feedback. SL-1210G løfter arven efter den klassiske Technics 1210 pladespiller, den har fået en helt nydesignet konstruktion som redefinerer den direkte drevne pladespiller.

 
33.299,00 DKK

Technics - SL-1200G

Førsteklasses pladespiller fra Technics

En uovertruffen klassiker. Technics SL-1200G er fremstillet specifikt til DJ og Hifi brug på basis af 50 års erfaring med fremstilling af førsteklasses pladespillere. Den direkte drevne pladespiller med det høje drejningsmoment har et klassisk design og en gummibeklædt, S-formet pickuparm, som forbedrer isoleringen og forhindrer feedback. SL-1200G løfter arven efter den klassiske Technics 1210 pladespiller, den har fået en helt nydesignet konstruktion som redefinerer den direkte drevne pladespiller.

 
35.999,00 DKK

Rega - Planar 10 u. pickup

Bemærk denne pakke er uden pickup!

Planar 10 er Rega's bud på den ultimative pladespiller, og uden tvivl det bedste Rega nogensinde har produceret. Til Planar 10 har Rega udviklet en helt ny RB3000 tonearm med bedre vertikal "bias housing" og mindre friktion. Pladetalerkenen er i keramik, og plinten i deres særlige "skeletal" design som eliminerer uønsket støj på et mikroskopisk niveau. Motoren er en 24V "low noise" model, som styres via Rega's særlige PL10-PSU strømforsyning. Med Rega Planar 10 for du løftet alle informationer op fra rillen fra dine vinylplader!

 
39.495,00 DKK

Michell - Orbe SE

Luksus pladespiller i sin klasse. 

Leveres uden pickup og tonearm.

Michell Orbe SE tilbyder mange af kvaliteterne som også er i Orbe, bare i en udgave hvor man har valgt at fjerne meget af akrylen. Orbe SE kan dog altid opgraderes ved køb af ekstra dele. Den har en klasse ydeevne ligesom Orbe og leverer et fantastisk udtryk.

 
42.900,00 DKK

Rega - Aura

High-end RIAA forstærker fra Rega

Rega Aura er endnu et statement fra det Britiske firma til glæde for vinyl entusiaster. Modellen er 100 % analogt opbygget, og er en dedikeret MC pickup forstærker. Indgangen er ekstremt støj svag takket være integrationen af kompromisløse FET transistorer. Naturligvis er Aura opbygget med de bedste diskrete kamponenter og byder på en gengivelse langt ud over det sædvanlige. 

 
43.995,00 DKK

Michell - Orbe

High End pladespiller fra Michell! 

Leveres uden pickup og tonearm.

Michell Orbe pladespilleren tager alle de bedste tekniske færdigheder fra GyroDec og tilføjer ekstra grad af isolation, dæmpning og et forbedret drivsystem. Man kan kune forvente en oplevelse med denne maskine.

 
48.900,00 DKK

Rega - Planar 10 inkl. Apheta 3 pickup

Prisen er inkl. Apheta 3 pickup

Planar 10 er Rega's bud på den ultimative pladespiller, og uden tvivl det bedste Rega nogensinde har produceret. Til Planar 10 har Rega udviklet en helt ny RB3000 tonearm med bedre vertikal "bias housing" og mindre friktion. Pladetalerkenen er i keramik, og plinten i deres særlige "skeletal" design som eliminerer uønsket støj på et mikroskopisk niveau. Motoren er en 24V "low noise" model, som styres via Rega's særlige PL10-PSU strømforsyning. Med Rega Planar 10 for du løftet alle informationer op fra rillen fra dine vinylplader !

 
48.995,00 DKK

Clearaudio - Ovation

Fantastisk velspillende pladespiller fra tyske Clearaudio i silver wood. Ovation Black kr.56250,-

BEMÆRK PRISEN ER UDEN ARM

Det tidsløse design og en præcision der er svær at finde andre steder gør at Clearaudio Ovation er en super pladespiller. Pladespilleren har 100.000 bittesmå metalkugler skjult under en 40 mm tyk plade, gør at den fjerner rigtig meget af det resonance, som er skadelig mod musikken. Det optiske hastighedskontrol og det keramiske magnet leje gør at Ovation opnår højere stabiliseret hastighed.

 
51.750,00 DKK

Clearaudio - Innovation Compact

Reference pladespiller fra tyske Clearaudio! Silver wood.

BEMÆRK PRISEN ER UDEN TONEARM.

Denne pladespiller kan vel og mærke beskrives som en audiophil åbenbaring. Hastighedskontrol, som Clearaudio går meget op i, er igen noget at ligge mærke til på denne pladespiller. Den 70 mm tykke plade, som er lavet af polyoxymethylen, giver en dynamisk afbalancering, i mens DC motoren giver en præcision i verdensklasse. Chassiset holder resonancen lav og giver maks performance for pengene. Alt dette kombineret med et tidsløst design gør at Clearaudio Innovation er et fantastisk valg til dig der virkelig vil have en kvalitets pladespiller.

Fås i sort finish til 57 700 kroner.

Bemærk Priser er uden tonearm!

 
56.250,00 DKK

McIntosh - MT2

Stærk pladespiller fra McIntosh

MT-2 er en helt unik pladespiller som leveres komplet, inkl. plint, pladetalerken, arm samt en 1. klasses MC pickup. MT-2 er større end summen af dens dele, en helt unik lytteoplevelse ligger i vente til den som benytter denne pladespiller. Med en helt utrolig fokus på detaljen, byder denne fantastiske pladespiller på lytteoplevelser af højeste karat. 

 
56.995,00 DKK

Musical Fidelity - M8xTT

High-end pladespiller fra Musical Fidelity

Antony Michaelsons idé om musik var storstilet, varm og med stor detaljerigdom. Hans forstærkerkreationer er et sjældent udtryk for denne lydkarakter. I 2002 bad Antony HR. Lichtenegger ham om at hjælpe med en konstruktion med alle disse egenskaber. Designet var også meget vigtigt og skulle matche de kompromisløse forstærkere. Musical Fidelity M1 blev født med stor succes. Grundideen var at kombinere den inerte masse af metallegeringer med resonansfri akryl. Motoren blev effektivt afkoblet fra tonearmen og pladen med den dobbelte chassiskonstruktion. Den nye M8xTT følger de samme designfilosofier med endnu mere udtryksfulde tekniske funktioner.
Tonearmen er et komplet nyt design med ultralav resonans, gennemsigtig akryl lejering, og et konisk aluminiums tonearmsrør. Tonearmen er fuldt VTA og azimut justerbar og leveres med to modvægte til at benytte den med pickupper fra 6 til 20g. Modvægtene er TPE-dæmpede for at forhindre resonanser.
På bagsiden finder du standard phono RCA-udgange, samt balancerede XLR-stik, som giver dig ultimativ fleksibilitet til dit valg af phono-forforstærker.

 
68.995,00 DKK

McIntosh - MTI100

Pladespiller med indbygget DAC samt forstærker

MTI100 er et helt unikt produkt fra Amerikanske McIntosh. Der er tale om noget så sjældent som en 1. klasses remdrevet pladespiller med indbygget D/A konverter, en 1. klasses rør-forforstærker samt en 2 x 80 Watt (4 Ohm) klasse D forstærker sektion. Med MTI100 behøver du blot at tilslutte dine højttalere samt evt. kilder via Bluetooth, analog RCA, optisk eller digital coaxial og nyde den åbne og detaljerede lyd som McIntosh er berømte for. 

 
78.995,00 DKK

Accuphase - C-47

Ultimativ RIAA fra Accuphase

Accuphase C-47 RIAA er det perfekte match til deres C-3900 og C-2900 forforstærkere. Man kan med rette sige at C-47 er den ultimative RIAA forstærker. C-47 benytter de allerfineste komponenter i perfekt harmoni for at sikre at dine vinylplader bliver gengivet med størst mulig nøjagtighed. 

 
85.000,00 DKK

McIntosh - MT5

Kompromisløs pladespiller fra McIntosh.

Leveres med Moving Coil pickup.

MT-5 er en helt unik pladespiller som leveres komplet, inkl. plint, pladetalerken, arm samt en 1. klasses MC pickup som også passer til MM indgang. MT-5 er større end summen af dens dele, en helt unik lytteoplevelse ligger i vente til den som benytter denne pladespiller. Med en helt utrolig fokus på detaljen, byder denne fantastiske pladespiller på lytteoplevelser af højeste karat.

 
92.995,00 DKK

Rega - Naia u. Pickup

Ultimativ pladespiller fra Rega, obs. prisen er ekskl. pickup.

Bestillingsvare

Rega Naia pladespilleren er resultatet af mange års omhyggelig udvikling, som blev brugt til at skabe den nu berømte 'Naiad' prototype pladespiller. Naia tager det bedste fra denne udvikling og teknologi og overfører det til en produktionsklar version uden kompromis. Naia er spækket med banebrydende funktioner, materialer og teknologier udviklet af Rega over mange år, for at nå et helt nyt nye niveau af performance.

Naia tager Rega's banebrydende lavmasse, høj stivhed sokkelteknologi til næste niveau ved at bruge en grafenimprægneret kulfiberskeletsokkel med Tancast 8 skumkerne. Denne ultra stive struktur forstærkes derefter yderligere ved hjælp af to keramiske aluminiumoxidstivere, det samme materiale, der bruges til at skabe den redesignede, resonanskontrollerede keramiske plade med forbedret svinghjulseffekt og kompleks profil.

Naia er uden tvivl den mest ambitiøse pladespiller, Rega nogensinde har produceret.

 
95.000,00 DKK

McIntosh - MP1100

Ultimativ RIAA fra McIntosh

MP1100 er en kompromisløs rør baseret RIAA forstærker fra McIntosh. Med MP1100 kan ydelsen skræddersyes til at passe til enhver pickup. MP1100 fortjener at blive sammensat med de bedste pladespillere på markedet, f.eks. McIntosh egen MT10. Som noget helt unikt har MP100 indbygget A/D konverter, således at du kan benytte MP1100 med ekstern DAC eller til digital overførsel til computer.

 
114.995,00 DKK

Rega - Naia inkl. Aphelion pickup

Ultimativ pladespiller fra rega.

Bestillingsvare.

Rega Naia pladespilleren er resultatet af mange års omhyggelig udvikling, som blev brugt til at skabe den nu berømte 'Naiad' prototype pladespiller. Naia tager det bedste fra denne udvikling og teknologi og overfører det til en produktionsklar version uden kompromis. Naia er spækket med banebrydende funktioner, materialer og teknologier udviklet af Rega over mange år, for at nå et helt nyt nye niveau af performance.

Naia tager Rega's banebrydende lavmasse, høj stivhed sokkelteknologi til næste niveau ved at bruge en grafenimprægneret kulfiberskeletsokkel med Tancast 8 skumkerne. Denne ultra stive struktur forstærkes derefter yderligere ved hjælp af to keramiske aluminiumoxidstivere, det samme materiale, der bruges til at skabe den redesignede, resonanskontrollerede keramiske plade med forbedret svinghjulseffekt og kompleks profil.

Naia er uden tvivl den mest ambitiøse pladespiller, Rega nogensinde har produceret.

 
115.000,00 DKK

McIntosh - MT10

Ultimativ pladespiller fra McIntosh

MT10 er en kompromisløs pladespiller fra McIntosh. Med MT10 mødes 1. klasses teknologi og præcission, med klassiske dyder der tilsammen giver en tidligere uhørt nøjagtighed i afspilningen af dine vinyl plader. Dette er uden tvivl en af verdens bedste og smukkeste pladespillere.

 
149.995,00 DKK