Pladespiller

Daisy o­n the Ohoopee


Pladespillere har fået det store comeback i Hi-Fi verdenen.

Men hvilke typer findes der egentlig? Pladespilleren har mange former, farver og lyde. Dens karisma og varme lyd har givet den et comeback ingen havde regnet med. Faktisk er udbudet i pladespillere så stort at vi ikke går en dag uden at snakke om dem. Men hvad er der ikke at elske ved en pladespiller? Hos KT-Radio lagerføres der adskillige producenter i sortimentet, som f.eks. Rega, Thorens og Project. Hvis du er en rigtig pladespiller entusiast så er mærker som Michell Gyro, Clearaudio eller Rega's reference serie at foretrække. Tag nogle LP plader under armen og kom ind og lyt på vores bredde udvalg.

Michell - Drivrem

Drivrem til de fleste Michell pladespillere.

 
295,00 DKK

Rega - Planar 1 m. Carbon

En af de bedste pladespillere til prisen.

Leveres med Rega Carbon pick-up.

Planar 1 er en helt ny prisstærk pladespiller fra Engelske Rega. Endnu engang har det lykkedes ingeniørerne, hos Rega, at forbedre et nærmest perfekt design til prisen. Af forbedringer over den tidligere RP1 kan nævnes: Ny højglans thermoset lamineret plint med on/off knap på undersiden. Stivere og lettere for hurtigere afvikling af ressonanser. Ny RB 110 tone arm med ”zero play bearings” og ekstrem lille friktion. Automatisk antiskating og intergreret armholder. Nyt pick up hus, pænere, lettere og stivere. 24V motor for mere vibrationsfri drift og dermed lavere støjgulv og flere detaljer i musikken. Ny-designet messing centerleje med patenteret motering, der minimerer overførsel af ressonanser. Ny Phenol pladetallerken, tungere og med vægten lagt i periferien, for bedre og mere præcis dynamik og basgengivelse. Nye fødder for større stabilitet og bedre afkobling af udefra kommende vibrationer. Ny kontravægt 111 gram. Afkøling i motorlåg af den indbyggede strømstyring, for stabil temparatur og dermed bedre drift. Carbon pick up, varmt klingende, dynamisk og ekstremt driftsikker. Gpss klart låg.

 
2.595,00 DKK

Pioneer Pro - PLX-500

Lillebroderen til Pioneer PLX-1000.

Pioneer lavede i sin tid en kopi af den legendariske Technics SL-1210 pladespiller, kaldet PLX-1000. Nu har de lavet en lillebror. Den er direkte drevet, og ligesom sin storebroder, velegnet til DJ brug. Der er USB indgang, så dine plader nemt kan indspilles digitalt. Både måtte og pick-up er inkluderet i prisen.

 
2.699,00 DKK

Rega - Planar 1 Plus

Planar 1 med indbygget RIAA.

Leveres med Rega Carbon pick-up.

Planar 1 Plus er en helt ny prisstærk pladespiller fra Engelske Rega med indbygget RIAA. Ny højglans thermoset lamineret plint med on/off knap på undersiden. Stivere og lettere for hurtigere afvikling af ressonanser. Ny RB 110 tone arm med ”zero play bearings” og ekstrem lille friktion. Automatisk antiskating og intergreret armholder. Nyt pick up hus, pænere, lettere og stivere. 24V motor for mere vibrationsfri drift og dermed lavere støjgulv og flere detaljer i musikken. Ny-designet messing centerleje med patenteret motering, der minimerer overførsel af ressonanser. Ny Phenol pladetallerken, tungere og med vægten lagt i periferien, for bedre og mere præcis dynamik og basgengivelse. Nye fødder for større stabilitet og bedre afkobling af udefra kommende vibrationer. Ny kontravægt 111 gram. Afkøling i motorlåg af den indbyggede strømstyring, for stabil temparatur og dermed bedre drift. Carbon pick up, varmt klingende, dynamisk og ekstremt driftsikker. Gpss klart låg.

 
3.395,00 DKK

Thorens - TD 201

Stærk pladespiller fra Thorens.

TD 201 er den perfekte løsning til dig som ønsker en enkel og velspillende pladespiller, som ikke kræver brug af dedikeret phono indgang. Der er tale om en remdrevet pladespiller som leveres med Thorens TP 71 arm og AT 3600 pickup. TD 201 har naturligvis indbygget RIAA som åbner for at den kan benyttes med en helt almindelig analog indgang på din forstærker.

 
3.495,00 DKK

Rega - Planar 2 m. Carbon

Den klassiske pladespiller vender tilbage på markedet stærkere end nogensinde.

Leveres med Rega Carbon pick-up.

Rega Planar 2 2016 er en ny model, der tager afsæt i den klassiske Planar 2, der modtog stor anerkendelse for sit gunstige pris/kvalitetes forhold. Der er kommet ny motor i, acryl lamineret plint, glastallerken, og så gør Rega sig endelig brug af den nye RB220 tonearm. 

 
3.695,00 DKK

Thorens - TD-170 EV

Fuldautomatisk pladespiller fra Thorens med indbygget RIAA.

Denne pladespiller er for alle de musikglade, som ikke vil spilde sin tid med at tage armen frem og tilbage fra pladen. Denne nye TD 170 EV er nemlig fuldautomatisk og er derfor utrolig nem at håndtere og spille på. Endnu et plus ved denne super pladespiller er også at du ikke behøver at tænke på en Riaa forstærker. Den er nemlig indbygget, så hvis din stereo forstærker mangler en Riaa del, så behøver du ikke at bekymre dig om det.

 
3.795,00 DKK

Thorens - TD 190-2

Super halvautomatisk pladespiller fra Thorens.

Leveres med Ortofon OM10 pickup.

TD190-2 er en solid pladespiller med en massiv plinth og pladetalerken. Dette udgør sammen med den elektronisk styrede motor en utrolig vellykket kombination. TD190-2 leveres med Ortofon's OM10 pickup.

 
3.995,00 DKK

Elac - Miracord 50

Prisstærk pladespiller fra Elac

Miracord 50 er en super fleksibel og velspillende pladespiller fra Elac. Der er tale om en remdrevet pladespiller, med automatisk omskiftning fra 33 - 45 omdrejninger. Pladespilleren leveres med Audio Technica AT91 MM pickup og har indbygget RIAA forstærker, hvilket betyder at du kan benytte Miracord 50 på en helt almindelig AUX indgang. En super pladespiller til en stærk pris!

 
3.995,00 DKK

Thorens - TD 202

Pladespiller med indbygget RIAA og USB

TD 202 er den perfekte løsning til dig som ønsker en enkel og velspillende pladespiller, som ikke kræver brug af dedikeret phono indgang. Der er tale om en remdrevet pladespiller som leveres med Thorens TP 71 arm og AT 95E pickup. TD 202 har naturligvis indbygget RIAA som åbner for at den kan benyttes med en helt almindelig analog indgang på din forstærker samt via USB.

 
4.495,00 DKK

Yamaha - MusicCast Vinyl 500

Pladespiller med MusicCast

Et skridt ind i fremtiden med en hyldest til fortiden. Mød Yamahas nytænkende, trådløse pladespiller, der er skabt til en ny generation af musikelskere. Med MusicCast multirum-funktionalitet, så du kan nyde din pladesamling i alle rum.
Forlad rummet, og lad musikken følge efter dig. Med MusicCast multirum-teknologi kan du dele og lytte til din pladesamling i hele huset.
Stream din pladesamling til forskellige MusicCast-enheder – alt fra højttalere til soundbars. MusicCast VINYL 500 er spækket med avanceret teknologi og avancerede funktioner, der løfter musiklytning til et nyt niveau.

 
4.990,00 DKK

Musical Fidelity - The Round Table S

Stærk pladespiller fra Musical Fidelity

Round Table S er en utroligt velspillende pladespiller fra Musical Fidelity. Pladespilleren er med 9" arm og kommer monteret med Ortofon 2M Red pickup. En super musikalsk remdrevet pladespiller som byder på en fantastisk ydelse til prisen. 

 
5.495,00 DKK

Thorens - TD 203

Helt ny pladespiller fra Thorens TD-serie!

Leveres med Thorens TS257.

TD 203 er en fremragende pladespiller, og med mange af de samme komponenter, som er brugt på TD 206 og TD 209, så er denne maskine alle pengene værd. Den leverer en super lyd, samt lækkert design.

 
5.495,00 DKK

Pioneer Pro - PLX-1000

Pioneer PLX-1000 er den klassiske 1210 fra Technics som pioneer har købt og pladespillen er derfor tilbage, denne gang som Pioneer!

En uovertruffen klassiker.PLX-1000 er fremstillet specifikt til boksen på basis af 50 års erfaring med fremstilling af førsteklasses pladespillere. Den direkte drevne pladespiller med det høje drejningsmoment har et klassisk design og en gummibeklædt, S-formet pickuparm, som forbedrer isoleringen og forhindrer feedback. PLX-1000 løfter arven efter den klassiske Technics 1210 pladespiller, og vi må sige at DJ'ens foretrukne pladespiller er tilbage!

 
5.899,00 DKK

Thorens - TD 402 DD

Direkte drevet pladespiller med indbygget RIAA fra Thorens

Thorens TD 402 DD er en direkte drevet pladespiller fra Thorens. Moteren i TD 402 er både stille og driftsikker, og en nyudviklet TP 72 arm sikrer at alle informationer løftes fra pladen. En utrolig velspillende og elegant pladespiller. 

 
5.995,00 DKK

Thorens - TD 295 MK IV

En elegant klassiker fra Thorens.

Leveres med Audio Technica AT-95E.

TD 295 MK IV er en klassisk pladespiller. Den tekniske finesse og førsteklasses lyd går hånd i hånd sammen med et elegant udseende. Den er baseret på gennemtestet komponenter, som er suppleret af den nye TP41 tonearm. En elegant pladespiller i moderne træfarver, som kan passe ind til en hver stilart i hjemmet.

 
5.995,00 DKK

Thorens - TD 240-2

Fuldautomatisk pladespiller fra Thorens.

Leveres med TAS267.

Et klassisk design og en forkærlighed for detaljer er det der kendetegner den fuldautomatiske TD240-2 fra Thorens. Den massive og stabile træ plinth (som også kan fås i høj glans piano lak), giver denne pladespiller en tidløs elegance. Pladespilleren er udstyret med den nye TP 19-1 tonearm og et præcist remtræk, hvilket giver en utrolig musikalsk gengivelse!

 
5.995,00 DKK

Rega - Planar 3 m. Elys 2

Rega Planar 3 er tilbage og bedre end nogensinde.

Leveres med Rega Elys 2 pick-up.

Rega Planar 3 2016 er en topmoderne pladespiller, hvor alle de teknologiske nyskabelser som Rega har udviklet gennem mere end 40 år, er implementeret. Målet har været at producere de næste mange års reference, når det gælder akkurat gengivelse af LP-mediet til en pris, hvor mange kan få glæde af den.
Det første man lægger mærke til på den nye Rega Planar 3 2016, er den smukke plint i højglans sort eller hvid, men går man tættere på, er der flere nyskabelser. Rega Planar 3 2016 er udstyret med den nye RB-330 tonearm, der er udviklet et nyt centerleje med en ny undertallerken samt ny pladetallerken og nye fødder. Alt dette gør at Rega endnu en gang har formået at overgå sig selv og har på ny skabt den bedste pladespiller til under 10.000 kroner.

 
6.195,00 DKK

Thorens - TD 206

Ny og elegant pladespiller fra Thorens.

Leveres med Thorens TAS267 pickup.

TD 206 og TD 203 er de yngre søskende til den meget prisvindene TD 309. Det betyder dog ikke, at de lever i skyggen af storebroderen. Begge modeller er bygget af materialer i meget høj kvalitet og begge deler en række af de tekniske færdigheder, som også ligger i TD 309'eren.

 
6.995,00 DKK

Thorens - TD 209

Nyhed fra Thorens i TD-309 design!

Leveres med Thorens TAS267 pickup.

Thorens TD 206 og TD 209 er de nye yngre søskende til den legendariske og prisvindende TD 309. Dette betyder dog ikke, at de lever i skyggen af den. Begge modeller har en række af de samme tekniske funktioner, som gør at de er virkelig gode til prisen. Kvalitet og design er i højsædet i denne pladespiller.

 
6.995,00 DKK

Elac - Miracord 60 u. Pickup

Bemærk, prisen er ekskl. pickup

I 2016 blev navnet Miracord genoptaget, 3 år og 3 modeller senere er Miracord 60 klar, til at fortsætte den unikke ELAC audiophile saga. Miracord 60 er designet til at bringe det iøjnefaldende design fra den succesfulde Miracord 90 til en klasse af ELAC pladespillere. Resultatet er en pladespiller, der ikke benægter sin afstamning. Den nye Miracord 60 udtrykker betydningen af vinyl præcision til perfektion og i et tidløst, elegant design.

 
7.900,00 DKK

Technics - SL-1500CEG-S

Stærk pladespiller fra Technics

Technics har altid været kendte for deres SL pladespiller serie, hvor både SL-1200 og SL-1210 har fået legende status i dag. SL-1500C er en ny prisstærk model, som byder på mange af de samme dyder, som har gjort de større modeller berømte. Byggekvaliteten er som altid 1. klasses, og designet er klassisk Technics. SL-1500C leveres med Ortofon 2M Red pickup og har indbygget RIAA.

 
8.999,00 DKK

Thorens - TD 309

Helt unik pladespiller fra Thorens.

Leveres med Thorens TAS267 pickup.

TD309 sætter en ny standard i anlog gengivelse! Dens helt særlige 3 punkts ophæng giver en helt perfekt balance. Form og funktion arbejder sammen for at gøre TD309 til helt ny musikalsk oplevelse. Udstyret med Thorens TP92 arm byder TD309 på en helt unik lytteoplevelse!

 
9.995,00 DKK

Clearaudio - Concept

Clear Audio Concept.

Leveres med Clearaudio Concept V2 pick-up og Verify tonearm.

At opsætte en pladespiller kan virke som en uoverskuelig opgave for mange hifi entusiaster, man er bange for at gøre noget forkert og at man som konsekvens ikke får det optimale ud af sin pladesamling. Clear Audio's Concept pladespiller er en færdigkonfigureret løsning som byder på en overlegen ydelse og lydkvalitet, og samtidig er den, enkel og til at betale. Bagved Concept's simple konstruktion gemmer der sig en fremragende pladespiller, som lægger stor vægt på detaljen.

 
10.750,00 DKK

Thorens - TD-148A

Fuldautomatisk high-end pladespiller fra Thorens

Thorens TD-148A er noget så sjældent som en højt ydende, fuld automatisk pladespiller. En første klasses plinth, kombineret med en glastallerken monteret på et flydende chassis samt en optimeret tonearm gør TD-148A til en helt unik løsning på markedet. Pladespilleren leveres med Thorens TAS 267 pickup.

 
11.995,00 DKK

Technics - SL-1200GREG-S

En klassiker der er blevet genoplivet på bedste vis.

Bemærk leveres uden pick-up.

Technics har altid været kendte for deres SL pladespiller serie, hvor både SL-1200 og SL-1210 har fået legende status i dag. I år 2016 lancerede Technics for første gang i rigtig mange år en række af de velkendte SL-pladespillere igen. Med mange af de samme dyder, samt en masse opdateringer på både motor og tonearm, så har firmaet endelig fået deres navn tilbage på hi-fi markedet igen. Designet er velkendt og den er bygget som en tank. Kombiner dette med en god pick-up også har du en nem, velfungerende og vellydende pladespiller, som alle dine venner vil lege og have fingrene i.

 
12.495,00 DKK

Rega - Planar 6 m. Exact

Ny og forbedret 2017 udgave af den legendariske planar 6 fra Rega.

Leveres med Rega Exact pick-up og Neo-PSU strømforsyning.

Når det kommer til pladespillere, så er engelske Rega nogen af verdens dygtigste til at lave dem. Den nye Planar 6 er heller ingen undtagelse. Det er den fjedre pladespiller, siden år 2016, der har fået en overhaling. Rega laver aldrig nye modeller uden reele opgraderinger, og dette er også tilfældet her. Den har fået en ny plint, som er meget inspireret af RP8 og RP10'eren grundet dens skumkerne kontrukstion. Ny undertalerken i aluminium, ny præcisions pully, ny strømforsyning, samt støvlåg i et mørk røget look. Derudover den monteret med den nye RB330 tonearm, som også er at finde på Planar 3. Til sidst, men ikke mindst, bliver den nye Planar 6 minteret med den nyeste MC pickup fra Rega, kaldet Ania. Alt i alt en helt fantastisk pladespiller, som bliver svær at matche til prisen.

 
12.995,00 DKK

Rega - Planar 6 m. Ania

Ny og forbedret 2017 udgave af den legendariske planar 6 fra Rega.

Leveres med Rega Ania pick-up og Neo-PSU strømforsyning.

Når det kommer til pladespillere, så er engelske Rega nogen af verdens dygtigste til at lave dem. Den nye Planar 6 er heller ingen undtagelse. Det er den fjedre pladespiller, siden år 2016, der har fået en overhaling. Rega laver aldrig nye modeller uden reele opgraderinger, og dette er også tilfældet her. Den har fået en ny plint, som er meget inspireret af RP8 og RP10'eren grundet dens skumkerne kontrukstion. Ny undertalerken i aluminium, ny præcisions pully, ny strømforsyning, samt støvlåg i et mørk røget look. Derudover den monteret med den nye RB330 tonearm, som også er at finde på Planar 3. Til sidst, men ikke mindst, bliver den nye Planar 6 minteret med den nyeste MC pickup fra Rega, kaldet Ania. Alt i alt en helt fantastisk pladespiller, som bliver svær at matche til prisen.

 
14.995,00 DKK

Michell - Gyro SE

Baseret på kvaliteterne fra GyroDec. Forvent længere leveringstid.

Leveres uden pickup og tonearm.

Udelukkende baseret på GyroDec, dog uden akryl sokkel og låg, bringer Gyro Se de samme kvaliteter som GyroDec, dog i en mere overkommelig og kompakt pakke. 

 
15.600,00 DKK

Rega - Planar 6 m. Ania & Fono MC

Ny og forbedret 2017 udgave af den legendariske planar 6 fra Rega.

Leveres med Rega Ania pick-up, Fono MC og Neo-PSU strømforsyning.

Når det kommer til pladespillere, så er engelske Rega nogen af verdens dygtigste til at lave dem. Den nye Planar 6 er heller ingen undtagelse. Det er den fjedre pladespiller, siden år 2016, der har fået en overhaling. Rega laver aldrig nye modeller uden reele opgraderinger, og dette er også tilfældet her. Den har fået en ny plint, som er meget inspireret af RP8 og RP10'eren grundet dens skumkerne kontrukstion. Ny undertalerken i aluminium, ny præcisions pully, ny strømforsyning, samt støvlåg i et mørk røget look. Derudover den monteret med den nye RB330 tonearm, som også er at finde på Planar 3. Til sidst, men ikke mindst, bliver den nye Planar 6 minteret med den nyeste MC pickup fra Rega, kaldet Ania. Alt i alt en helt fantastisk pladespiller, som bliver svær at matche til prisen.

 
16.995,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO u. pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
16.995,00 DKK

Thorens - TD 1600

Imponerende pladespiller fra Thorens.

Thorens TD 1600 kombinerer stolte traditioner med moderne teknologier. En plint i ægte træ, 2 delt pladetallerken med internt skjult remdrev samt Thorens 1. klasses TP 92 tonearm gør TD 1600 til en helt unik pladespiller i markedet. Med denne pladespiller går lyd og klassisk design op i en højere enhed!

 
18.995,00 DKK

Elac - Miracord 90 Anniversary

Fantastisk pladespiller fra Elac 

Super velspillende og eksklusiv pladespiller fra Elac. En utrolig præcis vibrations-isoleret motor driver den tunge alluminiums pladetallerken med uhørt nøjagtighed, hvor de fine detaljer i musikken bliver løftet ved hjælp fra den nyudviklede kulfiber arm. Med fabriksmonteret Audio Technica pickup som er særligt udviklet til Miracord 90 pladespilleren er løsningen komplet! Dette er en pladespiller som bør opleves.

 
19.499,00 DKK

Michell - GyroDec

Klassisk Michell pladespiller. Forvent længere leveringstid.

Leveres uden pickup og tonearm.

Denne pladespiller er en klassiker i Michell's sortiment. Den er i de seneste par år blevet forfinet og udviklingen har givet pladespilleren en fantastisk ydeevne. Dette er en fremragende pladespiller i sin klasse.

 
19.900,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO inkl. Ania Pro pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
22.995,00 DKK

Thorens - TD 1601

Imponerende pladespiller med automatisk lift.

Thorens TD 1601 kombinerer stolte traditioner med moderne teknologier. En plint i ægte træ, 2 delt pladetallerken med internt skjult remdrev samt Thorens 1. klasses TP 92 tonearm gør TD 1601 til en helt unik pladespiller i markedet. Sammenlignet med sin lillebror TD 1600 er 1601 blevet udstyret med automatisk arm lift, og afkoblingen af pladetallerkenen er blevet forbedret. Med denne pladespiller går lyd og klassisk design op i en højere enhed! 

 
22.995,00 DKK

Michell - Gyro Se m. RB-2000

Michell Gyro SE kombineret med den legendariske Rega RB-2000 arm.

Udelukkende baseret på GyroDec, dog uden akryl sokkel og låg, bringer Gyro Se de samme kvaliteter som GyroDec, dog i en mere overkommelig og kompakt pakke. 

Rega har efterhånden bygget tonearme i rigtig mange år og bruger rigtig meget af deres energi på det, da de mener at det er en af de bærende kræfter for lyden. RB2000 er håndbygget og er lavet til at undgå så meget friktion som muligt, så meget støj som muligt og simpelthen spille så meget musik som muligt. Den er normalt også sat på Regas reference pladespiller RP10 og når man har hørt denne arm, så ved man også hvorfor den er i absolut verdensklasse.

 
25.900,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO inkl. Apheta3 pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
25.995,00 DKK

Clearaudio - Performance DC

Super Pladespiller kompination.

Leveres med Clearaudio Maestro pick-up og Clarify tonearm.

Hvis du leder efter 1. klasses ydelse, kombineret med nem og hurtig opsætning, så er Clear Audio Performance DC svaret. Denne pakke leveres komplet med både, pladespiller, tonearm samt pickup. Den indbyggede motor sikrer en fantastisk stabilitet og kan finjusteres for den helt rigtige hastighed, dette kombineres med en 40mm. tyk POM pladetalerken som har fremragende akustiske egenskaber. Alt i alt en fremragende pladespiller!

 
28.950,00 DKK

Technics - SL-1200GEG-S

Nyhed fra Technics

En uovertruffen klassiker. Technics SL-1200 er fremstillet specifikt til DJ og Hifi brug på basis af 50 års erfaring med fremstilling af førsteklasses pladespillere. Den direkte drevne pladespiller med det høje drejningsmoment har et klassisk design og en gummibeklædt, S-formet pickuparm, som forbedrer isoleringen og forhindrer feedback. SL-1200 løfter arven efter den klassiske Technics 1210 pladespiller, den har fået en helt nydesignet konstruktion som redefinerer den direkte drevne pladespiller.

 
32.999,00 DKK

Michell - Orbe SE

Luksus pladespiller i sin klasse. Forvent længere leveringstid.

Leveres uden pickup og tonearm.

Michell Orbe SE tilbyder mange af kvaliteterne som også er i Orbe, bare i en udgave hvor man har valgt at fjerne meget af akrylen. Orbe SE kan dog altid opgraderes ved køb af ekstra dele. Den har en klasse ydeevne ligesom Orbe og leverer et fantastisk udtryk.

 
34.900,00 DKK

Technics - Technics SL-1210GAE Limited Edition

Technics fejrer 55 års jubilæum med ny Limited Edition pladespiller.

Kun 70 styk til hele norden, så vent ikke for længe.

Med en tonearm i magnesium og en dramatisk sort farve på toppladen er det her virklig en spetakulær pladespiller.

Pladetallerknen er en tre-lags konstruktion, med en messing topplade, en "heavy-weight" aluminium plade og en massiv gummibelægning, der dækker hele den bagerste del af overfladen. Alt sammen for at dæmpe vibrationer.

Leveres med en pick up fra Japanske Nagaoka, JT-1210, der som navnet antyder er resultatet af et samarbejde mellem Nagaoka og Technics, og er specielt "tunet" til netop denne pladespiller.

 
35.995,00 DKK

Rega - Planar 10 u. pickup

Bemærk denne pakke er uden pickup!

Planar 10 er Rega's bud på den ultimative pladespiller, og uden tvivl det bedste Rega nogensinde har produceret. Til Planar 10 har Rega udviklet en helt ny RB3000 tonearm med bedre vertikal "bias housing" og mindre friktion. Pladetalerkenen er i keramik, og plinten i deres særlige "skeletal" design som eliminerer uønsket støj på et mikroskopisk niveau. Motoren er en 24V "low noise" model, som styres via Rega's særlige PL10-PSU strømforsyning. Med Rega Planar 10 for du løftet alle informationer op fra rillen fra dine vinylplader!

 
35.995,00 DKK

Michell - Orbe

High End pladespiller fra Michell! Forvent længere leveringstid.

Leveres uden pickup og tonearm.

Michell Orbe pladespilleren tager alle de bedste tekniske færdigheder fra GyroDec og tilføjer ekstra grad af isolation, dæmpning og et forbedret drivsystem. Man kan kune forvente en oplevelse med denne maskine.

 
39.900,00 DKK

Rega - Planar 10 inkl. Apheta 3 pickup

Prisen er inkl. Apheta 3 pickup

Planar 10 er Rega's bud på den ultimative pladespiller, og uden tvivl det bedste Rega nogensinde har produceret. Til Planar 10 har Rega udviklet en helt ny RB3000 tonearm med bedre vertikal "bias housing" og mindre friktion. Pladetalerkenen er i keramik, og plinten i deres særlige "skeletal" design som eliminerer uønsket støj på et mikroskopisk niveau. Motoren er en 24V "low noise" model, som styres via Rega's særlige PL10-PSU strømforsyning. Med Rega Planar 10 for du løftet alle informationer op fra rillen fra dine vinylplader !

 
43.995,00 DKK

Clearaudio - Ovation

Fantastisk velspillende pladespiller fra tyske Clearaudio.

BEMÆRK PRISEN ER UDEN ARM

Det tidsløse design og en præcision der er svær at finde andre steder gør at Clearaudio Ovation er en super pladespiller. Pladespilleren har 100.000 bittesmå metalkugler skjult under en 40 mm tyk plade, gør at den fjerner rigtig meget af det resonance, som er skadelig mod musikken. Det optiske hastighedskontrol og det keramiske magnet leje gør at Ovation opnår højere stabiliseret hastighed.

Sort finish koster 47.000 kroner.

Bemærk Ovation leveres uden arm!

 
44.000,00 DKK

McIntosh - MT2

Stærk pladespiller fra McIntosh

MT-2 er en helt unik pladespiller som leveres komplet, inkl. plint, pladetalerken, arm samt en 1. klasses MC pickup. MT-2 er større end summen af dens dele, en helt unik lytteoplevelse ligger i vente til den som benytter denne pladespiller. Med en helt utrolig fokus på detaljen, byder denne fantastiske pladespiller på lytteoplevelser af højeste karat. 

 
45.000,00 DKK

Clearaudio - Innovation Compact

Reference pladespiller fra tyske Clearaudio!

BEMÆRK PRISEN ER UDEN TONEARM.

Støvlåg koster 5000 kroner.

Denne pladespiller kan vel og mærke beskrives som en audiophil åbenbaring. Hastighedskontrol, som Clearaudio går meget op i, er igen noget at ligge mærke til på denne pladespiller. Den 70 mm tykke plade, som er lavet af polyoxymethylen, giver en dynamisk afbalancering, i mens DC motoren giver en præcision i verdensklasse. Chassiset holder resonancen lav og giver maks performance for pengene. Alt dette kombineret med et tidsløst design gør at Clearaudio Innovation er et fantastisk valg til dig der virkelig vil have en kvalitets pladespiller.

Fås i sort finish til 48.750 kroner.

Bemærk Priser er uden tonearm!

 
47.000,00 DKK

McIntosh - MTI100

Pladespiller med indbygget DAC samt forstærker

MTI100 er et helt unikt produkt fra Amerikanske McIntosh. Der er tale om noget så sjældent som en 1. klasses remdrevet pladespiller med indbygget D/A konverter, en 1. klasses rør-forforstærker samt en 2 x 80 Watt (4 Ohm) klasse D forstærker sektion. Med MTI100 behøver du blot at tilslutte dine højttalere samt evt. kilder via Bluetooth, analog RCA, optisk eller digital coaxial og nyde den åbne og detaljerede lyd som McIntosh er berømte for. 

 
65.000,00 DKK

McIntosh - MT5

Kompromisløs pladespiller fra McIntosh.

Leveres med Moving Coil pickup.

MT-5 er en helt unik pladespiller som leveres komplet, inkl. plint, pladetalerken, arm samt en 1. klasses MC pickup som også passer til MM indgang. MT-5 er større end summen af dens dele, en helt unik lytteoplevelse ligger i vente til den som benytter denne pladespiller. Med en helt utrolig fokus på detaljen, byder denne fantastiske pladespiller på lytteoplevelser af højeste karat.

 
70.000,00 DKK

McIntosh - MT10

Ultimativ pladespiller fra McIntosh

MT10 er en kompromisløs pladespiller fra McIntosh. Med MT10 mødes 1. klasses teknologi og præcission, med klassiske dyder der tilsammen giver en tidligere uhørt nøjagtighed i afspilningen af dine vinyl plader. Dette er uden tvivl en af verdens bedste og smukkeste pladespillere.

 
110.000,00 DKK