Pladespiller | KT Radio

Pladespiller

Daisy o­n the Ohoopee


Pladespillere har fået det store comeback i Hi-Fi verdenen.Men hvilke typer findes der egentlig? Pladespilleren har mange former, farver og lyde. Dens karisma og varme lyd har givet den et comeback ingen havde regnet med. Faktisk er udbudet i pladespillere så stort at vi ikke går en dag uden at snakke om dem. Men hvad er der ikke at elske ved en pladespiller? Hos KT-Radio lagerføres der adskillige producenter i sortimentet, som f.eks. Rega, Thorens og Project. Hvis du er en rigtig pladespiller entusiast så er mærker som Michell Gyro, Clearaudio eller Rega's reference serie at foretrække. Tag nogle LP plader under armen og kom ind og lyt på vores bredde udvalg.

Michell - Drivrem

Drivrem til de fleste Michell pladespillere.

 
350,00 DKK

Rega - Planar 1 m. Carbon

En af de bedste pladespillere til prisen.

Leveres med Rega Carbon pick-up.

Planar 1 er en helt ny prisstærk pladespiller fra Engelske Rega. Endnu engang har det lykkedes ingeniørerne, hos Rega, at forbedre et nærmest perfekt design til prisen. Af forbedringer over den tidligere RP1 kan nævnes: Ny thermoset lamineret plint med on/off knap på undersiden. Stivere og lettere for hurtigere afvikling af ressonanser. Ny RB 110 tone arm med ”zero play bearings” og ekstrem lille friktion. Automatisk antiskating og intergreret armholder. Nyt pick up hus, pænere, lettere og stivere. 24V motor for mere vibrationsfri drift og dermed lavere støjgulv og flere detaljer i musikken. Ny-designet messing centerleje med patenteret motering, der minimerer overførsel af ressonanser. Ny Phenol pladetallerken, tungere og med vægten lagt i periferien, for bedre og mere præcis dynamik og basgengivelse. Nye fødder for større stabilitet og bedre afkobling af udefra kommende vibrationer. Ny kontravægt 111 gram. Afkøling i motorlåg af den indbyggede strømstyring, for stabil temparatur og dermed bedre drift. Carbon pick up, varmt klingende, dynamisk og ekstremt driftsikker. Gpss klart låg.

 
2.995,00 DKK

Rega - Planar 1 Plus

Planar 1 med indbygget RIAA.

Leveres med Rega Carbon pick-up.

Planar 1 Plus er en helt ny prisstærk pladespiller fra Engelske Rega med indbygget RIAA. Ny thermoset lamineret plint med on/off knap på undersiden. Stivere og lettere for hurtigere afvikling af ressonanser. Ny RB 110 tone arm med ”zero play bearings” og ekstrem lille friktion. Automatisk antiskating og intergreret armholder. Nyt pick up hus, pænere, lettere og stivere. 24V motor for mere vibrationsfri drift og dermed lavere støjgulv og flere detaljer i musikken. Nydesignet messing centerleje med patenteret motering, der minimerer overførsel af ressonanser. Ny Phenol pladetallerken, tungere og med vægten lagt i periferien, for bedre og mere præcis dynamik og basgengivelse. Nye fødder for større stabilitet og bedre afkobling af udefra kommende vibrationer. Ny kontravægt 111 gram. Afkøling i motorlåg af den indbyggede strømstyring, for stabil temparatur og dermed bedre drift. Carbon pick up, varmt klingende, dynamisk og ekstremt driftsikker. Gpss klart låg.

 
3.895,00 DKK

Thorens - TD 201

Stærk pladespiller fra Thorens.

TD 201 er den perfekte løsning til dig som ønsker en enkel og velspillende pladespiller, som ikke kræver brug af dedikeret phono indgang. Der er tale om en remdrevet pladespiller som leveres med Thorens TP 71 arm og AT 3600 pickup. TD 201 har naturligvis indbygget RIAA som åbner for at den kan benyttes med en helt almindelig analog indgang på din forstærker.

 
3.895,00 DKK

Elac - Miracord 50

Prisstærk pladespiller fra Elac

Miracord 50 er en super fleksibel og velspillende pladespiller fra Elac. Der er tale om en remdrevet pladespiller, med automatisk omskiftning fra 33 - 45 omdrejninger. Pladespilleren leveres med Audio Technica AT91 MM pickup og har indbygget RIAA forstærker, hvilket betyder at du kan benytte Miracord 50 på en helt almindelig AUX indgang. En super pladespiller til en stærk pris!

 
3.995,00 DKK

Dual - CS 418

Velspillende pladespiller fra Dual

CS 418 er en super velspillende pladespiller fra Tyske Dual. Modellen leveres med Ortofon's 2M Red pickup, som byder på en åben og musikalsk gengivelse. Selve pladespilleren er en manuel remdrevet model med indbygget RIAA, udstyret med en alluminiumsarm i et elegant design. En imponerende pladespiller til prisen.

 
4.000,00 DKK

Thorens - TD 101A

Fuldautomatisk pladespiller fra Thorens

TD 101A er en fuldautomatisk pladespiller fra Thorens. Modellen har en nyudviklet motor fra Thorens, som har en lavere friktionsmodstand end tidligere modeller. Pladespilleren leveres med en nyudviklet aluminiums arm og fabriksmonteret AT 3600 Pickup. En simpel og velspillende pladespiller fra Thorens, som er nem at gå til.

 
4.295,00 DKK

Rega - Planar 2 m. Carbon

Den klassiske pladespiller vender tilbage på markedet stærkere end nogensinde.

Leveres med Rega Carbon pick-up.

Rega Planar 2 2016 er en ny model, der tager afsæt i den klassiske Planar 2, der modtog stor anerkendelse for sit gunstige pris/kvalitetes forhold. Der er kommet ny motor i, acryl lamineret plint, glastallerken, og så gør Rega sig endelig brug af den nye RB220 tonearm. 

 
4.495,00 DKK

Dual - CS 518

Manuel pladespiller fra Dual

CS 518 er en super velspillende pladespiller fra Tyske Dual. Modellen leveres med Ortofon's 2M Red pickup, som byder på en åben og musikalsk gengivelse. Selve pladespilleren er en manuel remdrevet model med indbygget RIAA, udstyret med deres "Twin gimbal" tonearm i et elegant design. CS 518 er en fantastisk musikalsk pladespiller til prisen.

 
5.000,00 DKK

Dual - CS 429

Fuldautomatisk pladespiller fra Dual

CS 429 er en velspillende fuldautomatisk pladespiller fra Tyske Dual. Modellen leveres med Ortofon's 2M Red pickup, som byder på en åben og musikalsk gengivelse. Pladespilleren er fuldautomatisk og med indbygget RIAA. Modellen er udstyret med Dual's "Ball-bearing" tonearm i et elegant design. En imponerende pladespiller til prisen.

 
5.300,00 DKK

Thorens - TD 202

Pladespiller med indbygget RIAA og USB

TD 202 er den perfekte løsning til dig som ønsker en enkel og velspillende pladespiller, som ikke kræver brug af dedikeret phono indgang. Der er tale om en remdrevet pladespiller som leveres med Thorens TP 71 arm og AT 95E pickup. TD 202 har naturligvis indbygget RIAA som åbner for at den kan benyttes med en helt almindelig analog indgang på din forstærker samt via USB.

 
5.695,00 DKK

Thorens - TD 102A

Fuldautomatisk pladespiller fra Thorens

TD 102A er en fuldautomatisk pladespiller fra Thorens. Modellen har en nyudviklet motor fra Thorens, som har en lavere friktionsmodstand end tidligere modeller. Pladespilleren leveres med en nyudviklet TP72 carbon arm og fabriksmonteret AT VM95E Pickup. En simpel og velspillende pladespiller fra Thorens, som er nem at gå til.

 
5.795,00 DKK

Yamaha - MusicCast Vinyl 500

Pladespiller med MusicCast

Et skridt ind i fremtiden med en hyldest til fortiden. Mød Yamahas nytænkende, trådløse pladespiller, der er skabt til en ny generation af musikelskere. Med MusicCast multirum-funktionalitet, så du kan nyde din pladesamling i alle rum.
Forlad rummet, og lad musikken følge efter dig. Med MusicCast multirum-teknologi kan du dele og lytte til din pladesamling i hele huset.
Stream din pladesamling til forskellige MusicCast-enheder – alt fra højttalere til soundbars. MusicCast VINYL 500 er spækket med avanceret teknologi og avancerede funktioner, der løfter musiklytning til et nyt niveau.

 
5.890,00 DKK

Musical Fidelity - The Round Table S

Stærk pladespiller fra Musical Fidelity

Round Table S er en utroligt velspillende pladespiller fra Musical Fidelity. Pladespilleren er med 9" arm og kommer monteret med Ortofon 2M Red pickup. En super musikalsk remdrevet pladespiller som byder på en fantastisk ydelse til prisen. 

 
5.995,00 DKK

Thorens - TD 402 DD

Direkte drevet pladespiller med indbygget RIAA fra Thorens

Thorens TD 402 DD er en direkte drevet pladespiller fra Thorens. Moteren i TD 402 er både stille og driftsikker, og en nyudviklet TP 72 arm sikrer at alle informationer løftes fra pladen. En utrolig velspillende og elegant pladespiller. 

 
6.895,00 DKK

Rega - Planar 3 med Elys

Rega Planar 3 er tilbage og bedre end nogensinde.

Leveres med Rega Elys pick-up.

Rega Planar 3 er en topmoderne pladespiller, hvor alle de teknologiske nyskabelser som Rega har udviklet gennem mere end 50 år, er implementeret.

Målet har været at producere de næste mange års reference, når det gælder akkurat gengivelse af LP-mediet til en pris, hvor mange kan få glæde af den.
Det første man lægger mærke til på den Rega Planar 3, er den smukke plinth i højglans sort, rød eller hvid, men går man tættere på, er der flere nyskabelser. Rega Planar 3 er udstyret med den nye RB-330 tonearm, der er udviklet et nyt centerleje med en ny undertallerken, samt ny pladetallerken og nye fødder. Alt dette gør at Rega endnu en gang har formået at overgå sig selv og har på ny skabt den bedste pladespiller til under 10.000 kroner.

 
6.995,00 DKK

Technics - SL-100C

1. klasses pladespiller fra Technics

SL-100C er en direkte drevet pladespiller fra Technics. Hjertet i denne pladespiller er den utroligt præcise motor, som sikrer en uhyggelig nøjagtig rotationshastighed. Tonearmen er en universel S-formet tonearm med statisk balance. Tilsammen gør dette SL-100C til en unik velkonstrueret og musikalsk pladespiller, som byder på en fantastisk ydelse til prisen.

 
7.699,00 DKK

Elac - Miracord 60 u. Pickup

Bemærk, prisen er ekskl. pickup

Elac Miracord 60

I 2016 blev det prestigefyldte navn Miracord genoptaget af Elac og etablerede sig igen som et navn, der skal huskes i high-end Hi-fi-industrien. Efter 3 år og 3 modeller senere er Miracord 60 nu klar, til at fortsætte den unikke ELAC audiophile saga.
Miracord 60 er inspireret af den verdenskendte og meget iøjnefaldende Miracord 90. Miracord 60 er født med det formål at bringe det fantastiske design til en ny klasse af ELAC-pladespillere, hvor flere kan være med. Resultatet er en pladespiller, der er helt i tråd med sine rødder, men stadig har sin egen unikke profil. Sammenlignet med Miracord 90, så har denne pladespiller et lidt mere elegant design og er knap så kraftigt udført. Der er dog ikke gået på kompromis med finish, og det er tydeligt, at der er lagt mange timer i designet.
Med Miracord 60 får du altså fornemmelsen af næsten at have at gøre med en lille topmodel men til en pris, der er til at betale.
Elac modellen har også en stærk plinth i MDF, som dog også benytter sig af aluminiumsforstærkninger, der hjælper med at udligne og eliminere vibrationer, så pick-uppens arbejde kan få lov at udfolde sig uden forstyrrende elementer.
Den indbyggede pladespillerforstærker betyder også, at du er klar til at bruge pladespilleren lige ud af boksen, når du har valgt den rette pick-up.
Miracord 60 kommer uden en medfølgende pick-up, men hvis du har brug for hjælp til at finde den rette, så står vi altid klar til at hjælpe.
Den nye Miracord 60 udtrykker altså betydningen af vinyl til perfektion og i et tidløst, elegant design inspirereret af den velrenommerede Miracord 90, men i en anden klasse af pladespillere. Til dig der gerne vil kunne få lidt mere for pengene.

Elac Miracord 60I 2016 blev det prestigefyldte navn Miracord genoptaget af Elac og etablerede sig igen som et navn, der skal huskes i high-end Hi-fi-industrien. Efter 3 år og 3 modeller senere er Miracord 60 nu klar, til at fortsætte den unikke ELAC audiophile saga.Miracord 60 er inspireret af den verdenskendte og meget iøjnefaldende Miracord 90. Miracord 60 er født med det formål at bringe det fantastiske design til en ny klasse af ELAC-pladespillere, hvor flere kan være med. Resultatet er en pladespiller, der er helt i tråd med sine rødder, men stadig har sin egen unikke profil. Sammenlignet med Miracord 90, så har denne pladespiller et lidt mere elegant design og er knap så kraftigt udført. Der er dog ikke gået på kompromis med finish, og det er tydeligt, at der er lagt mange timer i designet.Med Miracord 60 får du altså fornemmelsen af næsten at have at gøre med en lille topmodel men til en pris, der er til at betale.Elac modellen har også en stærk plinth i MDF, som dog også benytter sig af aluminiumsforstærkninger, der hjælper med at udligne og eliminere vibrationer, så pick-uppens arbejde kan få lov at udfolde sig uden forstyrrende elementer.Den indbyggede pladespillerforstærker betyder også, at du er klar til at bruge pladespilleren lige ud af boksen, når du har valgt den rette pick-up.Miracord 60 kommer uden en medfølgende pick-up, men hvis du har brug for hjælp til at finde den rette, så står vi altid klar til at hjælpe.Den nye Miracord 60 udtrykker altså betydningen af vinyl til perfektion og i et tidløst, elegant design inspirereret af den velrenommerede Miracord 90, men i en anden klasse af pladespillere. Til dig der gerne vil kunne få lidt mere for pengene.

 

 
7.900,00 DKK

Technics - SL-1200MK7

Ny DJ pladespiller fra Technics

Den klassiske DJ pladespiller er tilbage! Hjertet i den helt nye SL-1200MK7 er den helt nye motor. Det nyudviklede direkte drivsystem bruger en langsomt drejende motor til direkte at drive tallerkenen. Dette system har forskellige fordele. Det giver høj ydeevne, såsom rotationsnøjagtighed og kraftfuldt drejningsmoment, kræver ikke udskiftning af dele og opretholder høj pålidelighed over en lang periode.
Pitch kontrol-funktionen gør det muligt at finjustere rotationshastigheden inden for ±8 % / ±16 %. Dette gøres via digital styring, fra positionsdetektering af skyderen til den roterende kontrol af motoren, så unødvendig DA-konvertering elimineres. Dette forbedrer sporingens ydeevne betydeligt for at opnå en præcis og stabil pitch-justering.
Tonearmen, som fortsat har støttet den førende DJ-scene i mange år, arver den yderst pålidelige universelle S-formede tonearm med statisk balance. Dette sporer rillen præcist på grammofonpladen for at sikre fremragende sporingsydeevne med minimal hoppen af nålen selv under barske spilleforhold såsom ridser.

 
7.995,00 DKK

Technics - SL-1210MK7

Ny DJ pladespiller fra Technics

Den klassiske DJ pladespiller er tilbage! Hjertet i den helt nye SL-1200MK7 er den helt nye motor. Det nyudviklede direkte drivsystem bruger en langsomt drejende motor til direkte at drive tallerkenen. Dette system har forskellige fordele. Det giver høj ydeevne, såsom rotationsnøjagtighed og kraftfuldt drejningsmoment, kræver ikke udskiftning af dele og opretholder høj pålidelighed over en lang periode.
Pitch kontrol-funktionen gør det muligt at finjustere rotationshastigheden inden for ±8 % / ±16 %. Dette gøres via digital styring, fra positionsdetektering af skyderen til den roterende kontrol af motoren, så unødvendig DA-konvertering elimineres. Dette forbedrer sporingens ydeevne betydeligt for at opnå en præcis og stabil pitch-justering.
Tonearmen, som fortsat har støttet den førende DJ-scene i mange år, arver den yderst pålidelige universelle S-formede tonearm med statisk balance. Dette sporer rillen præcist på grammofonpladen for at sikre fremragende sporingsydeevne med minimal hoppen af nålen selv under barske spilleforhold såsom ridser.

 
7.995,00 DKK

Rega - Planar 3 m. Exact

Rega Planar 3 er tilbage og bedre end nogensinde.

Leveres med Rega Exact pick-up.

Rega Planar 3 2016 er en topmoderne pladespiller, hvor alle de teknologiske nyskabelser som Rega har udviklet gennem mere end 40 år, er implementeret. Målet har været at producere de næste mange års reference, når det gælder akkurat gengivelse af LP-mediet til en pris, hvor mange kan få glæde af den.
Det første man lægger mærke til på den nye Rega Planar 3 2016, er den smukke plint i højglans sort eller hvid, men går man tættere på, er der flere nyskabelser. Rega Planar 3 2016 er udstyret med den nye RB-330 tonearm, der er udviklet et nyt centerleje med en ny undertallerken samt ny pladetallerken og nye fødder. Alt dette gør at Rega endnu en gang har formået at overgå sig selv og har på ny skabt den bedste pladespiller til under 10.000 kroner.

 
8.295,00 DKK

Dual - CS 618Q

Pladespiller med automatisk stop

CS 618Q er en super velspillende pladespiller med direkte drev fra Tyske Dual. Modellen leveres med Ortofon's 2M Blue pickup, som byder på en imponerende detaljerig og dynamisk gengivelse. Den direkte drevne pladespiller har indbygget RIAA, er udstyret med Dual's "Twin gimbal" tonearm og leveres i et elegant design. CS 618Q er en utrolig stærk pladespiller til prisen.

 
8.500,00 DKK

Technics - SL-1500CEG-S

Stærk pladespiller fra Technics

Technics har altid været kendte for deres SL pladespiller serie, hvor både SL-1200 og SL-1210 har fået legende status i dag. SL-1500C er en ny prisstærk model, som byder på mange af de samme dyder, som har gjort de større modeller berømte. Byggekvaliteten er som altid 1. klasses, og designet er klassisk Technics. SL-1500C leveres med Ortofon 2M Red pickup og har indbygget RIAA.

 
9.399,00 DKK

Thorens - TD 403DD

Rigitg god pladespiller fra Thorens

403DD er den bedste pladespiller i Thorens 400 serie. Der er naturligvis tale om en direkte drevet model som sin lillebroder TD 402DD. 403DD er bestykket med en tungere (1,4 kg) 22 mm. pladetalerken og en audiophil TP 150 tonearm. Pladespilleren leveres med Ortofons velspillende 2M Blue pickup og leveres i sort eller valnød.

 
10.995,00 DKK

Clearaudio - Concept

Imponerende pladespiller fra Clearaudio incl. Concept arm og Concept V2 MM pickup. Kan også leveres med bedre pickup til "sær pakke pris". 

Clearaudios vision for Concept pladespilleren, var at skabe en elegant løsning som via banebrydende teknologi, byder på en imponerende lydkvalitet. Resultatet er en imponerende smuk pladespiller, med Concept Allu 9" tonearm som benytter Clearaudios særlige magnetiske ophæng, en plint i træfiber samt en præcis DC motor, med mulighed for 33, 45 og 78 rpm.

 
13.580,00 DKK

Technics - SL-1210GREG K

Bemærk, leveres uden pickup!

Technics har altid været kendte for deres SL pladespiller serie, hvor både SL-1200 og SL-1210 har fået legende status i dag. I år 2016 lancerede Technics for første gang i rigtig mange år en række af de velkendte SL-pladespillere igen. Med mange af de samme dyder, samt en masse opdateringer på både motor og tonearm, så har firmaet endelig fået deres navn tilbage på hi-fi markedet igen. Designet er velkendt og den er bygget som en tank. Kombiner dette med en god pick-up også har du en nem, velfungerende og vellydende pladespiller, som alle dine venner vil lege og have fingrene i.

 
13.595,00 DKK

Technics - SL-1200GREG S

En klassiker der er blevet klart forbedret til hjmme Hi-Fi

 

Bemærk leveres uden pick-up.

Technics har altid været kendte for deres SL pladespiller serie, hvor både SL-1200 og SL-1210 har fået legende status i dag. I år 2016 lancerede Technics for første gang i rigtig mange år en række af de velkendte SL-pladespillere igen. Med mange af de samme dyder, samt en masse opdateringer på både motor og tonearm, så har firmaet endelig fået deres navn tilbage på hi-fi markedet igen. Designet er velkendt og den er bygget som en tank. Kombiner dette med en god pick-up også har du en nem, velfungerende og vellydende pladespiller, som alle dine venner vil lege og have fingrene i.

 
13.599,00 DKK

Rega - Planar 6 m. Exact

Forbedret udgave af den legendariske planar 6 fra Rega.

Leveres med Rega Exact pick-up og Neo-PSU strømforsyning.

Når det kommer til pladespillere, så er engelske Rega nogen af verdens dygtigste til at lave dem. Den nye Planar 6 er heller ingen undtagelse. Det er den fjedre pladespiller, siden år 2016, der har fået en overhaling. Rega laver aldrig nye modeller uden reele opgraderinger, og dette er også tilfældet her. Den har fået en ny plint, som er meget inspireret af RP8 og RP10'eren grundet dens skumkerne kontrukstion. Ny undertalerken i aluminium, ny præcisions pully, ny strømforsyning, samt støvlåg i et mørk røget look. Derudover den monteret med den nye RB330 tonearm, som også er at finde på Planar 3. Til sidst, men ikke mindst, bliver den nye Planar 6 minteret med den nyeste MC pickup fra Rega, kaldet Ania. Alt i alt en helt fantastisk pladespiller, som bliver svær at matche til prisen.

 
13.995,00 DKK

Thorens - TD 1500

1. klasses manuel pladespiller fra Thorens

TD 1500 er en helt manuel pladespiller fra Thorens. Den er udstyret med en høj præcisions motor som er elektronisk overvåget, hvilket reducerer wow og flutter. Armen er den audiophile TP 150 fra Thorens, og pladespiller bliver leveret med den fantastisk velspillende og opløste Ortofon 2M Bronze pickup.

 
15.495,00 DKK

Rega - Planar 6 m. Ania

Ny og forbedret udgave af den legendariske planar 6 fra Rega.

Leveres med Rega Ania pick-up og Neo-PSU strømforsyning.

Når det kommer til pladespillere, så er engelske Rega nogen af verdens dygtigste til at lave dem. Den nye Planar 6 er heller ingen undtagelse. Det er den fjedre pladespiller, siden år 2016, der har fået en overhaling. Rega laver aldrig nye modeller uden reele opgraderinger, og dette er også tilfældet her. Den har fået en ny plint, som er meget inspireret af RP8 og RP10'eren grundet dens skumkerne kontrukstion. Ny undertalerken i aluminium, ny præcisions pully, ny strømforsyning, samt støvlåg i et mørk røget look. Derudover den monteret med den nye RB330 tonearm, som også er at finde på Planar 3. Til sidst, men ikke mindst, bliver den nye Planar 6 minteret med den nyeste MC pickup fra Rega, kaldet Ania. Alt i alt en helt fantastisk pladespiller, som bliver svær at matche til prisen.

 
15.995,00 DKK

Marantz - TT 15S1

1. klasses pladespiller fra Marantz

TT15S1 er den perfekte pladespiller til den analoge purist. Plint og pladetalerken er i akryl og med alluminiums fødder, hvilket tilsammen sikrer et resonans dødt chassis. En fantastisk pladespiller i et smukt design.

 
18.000,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO u. pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
18.695,00 DKK

Elac - Miracord 90 Anniversary

Fantastisk pladespiller fra Elac 

Super velspillende og eksklusiv pladespiller fra Elac. En utrolig præcis vibrations-isoleret motor driver den tunge alluminiums pladetallerken med uhørt nøjagtighed, hvor de fine detaljer i musikken bliver løftet ved hjælp fra den nyudviklede kulfiber arm. Med fabriksmonteret Audio Technica pickup som er særligt udviklet til Miracord 90 pladespilleren er løsningen komplet! Dette er en pladespiller som bør opleves.

 
19.499,00 DKK

Thorens - TD 1600

Imponerende pladespiller fra Thorens.

Thorens TD 1600 kombinerer stolte traditioner med moderne teknologier. En plint i ægte træ, 2 delt pladetallerken med internt skjult remdrev samt Thorens 1. klasses TP 92 tonearm gør TD 1600 til en helt unik pladespiller i markedet. Med denne pladespiller går lyd og klassisk design op i en højere enhed!

 
21.495,00 DKK

Michell - Gyro SE

Leveres uden pickup og tonearm.

Udelukkende baseret på GyroDec, dog uden akryl sokkel og låg, bringer Gyro Se de samme kvaliteter som GyroDec, dog i en mere overkommelig og kompakt pakke. 

 
23.900,00 DKK

Thorens - TD 1601

Imponerende pladespiller med automatisk lift.

Thorens TD 1601 kombinerer stolte traditioner med moderne teknologier. En plint i ægte træ, 2 delt pladetallerken med internt skjult remdrev samt Thorens 1. klasses TP 92 tonearm gør TD 1601 til en helt unik pladespiller i markedet. Sammenlignet med sin lillebror TD 1600 er 1601 blevet udstyret med automatisk arm lift, og afkoblingen af pladetallerkenen er blevet forbedret. Med denne pladespiller går lyd og klassisk design op i en højere enhed! 

 
25.495,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO inkl. Ania Pro pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
25.795,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO inkl. Apheta3 pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
28.495,00 DKK

Clearaudio - Performance DC Sort/Silver

Hvis du leder efter 1. klasses ydelse, kombineret med nem og hurtig opsætning, så er Clearaudio Performance DC svaret. Denne pakke leveres komplet med både, pladespiller, tonearm samt pickup. Den indbyggede motor sikrer en fantastisk stabilitet og kan finjusteres for den helt rigtige hastighed, dette kombineres med en 40mm. tyk POM pladetalerken ,der har fremragende akustiske egenskaber. Fremragende pladespiller!

Kan kobineres med arm og pickup efter ønske. Std. finish i sort/sølv. Findes i Wood, Rose Gold Black og Rose Gold Red Wood mod merpris.  

Anbefalet KT Radio kombination med Clarify tone arm kr.31000,- Pickup forslag Maestro V2 MM + kr.9000,-  

 
31.000,00 DKK

Michell - GyroDec

Klassisk Michell pladespiller. 

Leveres uden pickup og tonearm.

Denne pladespiller er en klassiker i Michell's sortiment. Den er i de seneste par år blevet forfinet og udviklingen har givet pladespilleren en fantastisk ydeevne. Dette er en fremragende pladespiller i sin klasse.

 
31.900,00 DKK

Michell - Gyro Se m. Tecknoarm

Michell Gyro SE kombineret med den med den modificerede Rega Teckno arm. Leveres i klar akryl eller sort.

Udelukkende baseret på GyroDec, dog uden akryl sokkel og låg, bringer Gyro Se de samme kvaliteter som GyroDec, dog i en mere overkommelig og kompakt pakke. 

Rega har efterhånden bygget tonearme i rigtig mange år og bruger rigtig meget af deres energi på det, da de mener at det er en af de bærende kræfter for lyden. Er håndbygget og er lavet til at undgå så meget friktion som muligt, så meget støj som muligt og simpelthen spille så meget musik som muligt. Michell har modificeret Rega`s klassiske RB-303 arm efter egne ide`er. Det er der kommet et super godt resultat ud af. 

 
32.900,00 DKK

Technics - SL-1210G

1. klasses pladespiller fra Technics

En uovertruffen klassiker. Technics SL-1210G er fremstillet specifikt til DJ og Hifi brug på basis af 50 års erfaring med fremstilling af førsteklasses pladespillere. Den direkte drevne pladespiller med det høje drejningsmoment har et klassisk design og en gummibeklædt, S-formet pickuparm, som forbedrer isoleringen og forhindrer feedback. SL-1210G løfter arven efter den klassiske Technics 1210 pladespiller, den har fået en helt nydesignet konstruktion som redefinerer den direkte drevne pladespiller.

 
33.299,00 DKK

Technics - SL-1200G

Førsteklasses pladespiller fra Technics

En uovertruffen klassiker. Technics SL-1200G er fremstillet specifikt til DJ og Hifi brug på basis af 50 års erfaring med fremstilling af førsteklasses pladespillere. Den direkte drevne pladespiller med det høje drejningsmoment har et klassisk design og en gummibeklædt, S-formet pickuparm, som forbedrer isoleringen og forhindrer feedback. SL-1200G løfter arven efter den klassiske Technics 1210 pladespiller, den har fået en helt nydesignet konstruktion som redefinerer den direkte drevne pladespiller.

 
35.999,00 DKK

Rega - Planar 10 u. pickup

Bemærk denne pakke er uden pickup!

Planar 10 er Rega's bud på den ultimative pladespiller, og uden tvivl det bedste Rega nogensinde har produceret. Til Planar 10 har Rega udviklet en helt ny RB3000 tonearm med bedre vertikal "bias housing" og mindre friktion. Pladetalerkenen er i keramik, og plinten i deres særlige "skeletal" design som eliminerer uønsket støj på et mikroskopisk niveau. Motoren er en 24V "low noise" model, som styres via Rega's særlige PL10-PSU strømforsyning. Med Rega Planar 10 for du løftet alle informationer op fra rillen fra dine vinylplader!

 
39.495,00 DKK

Michell - Orbe SE

Luksus pladespiller i sin klasse. 

Leveres uden pickup og tonearm.

Michell Orbe SE tilbyder mange af kvaliteterne som også er i Orbe, bare i en udgave hvor man har valgt at fjerne meget af akrylen. Orbe SE kan dog altid opgraderes ved køb af ekstra dele. Den har en klasse ydeevne ligesom Orbe og leverer et fantastisk udtryk.

 
42.900,00 DKK

Michell - Orbe

High End pladespiller fra Michell! 

Leveres uden pickup og tonearm.

Michell Orbe pladespilleren tager alle de bedste tekniske færdigheder fra GyroDec og tilføjer ekstra grad af isolation, dæmpning og et forbedret drivsystem. Man kan kune forvente en oplevelse med denne maskine.

 
48.900,00 DKK

Rega - Planar 10 inkl. Apheta 3 pickup

Prisen er inkl. Apheta 3 pickup

Planar 10 er Rega's bud på den ultimative pladespiller, og uden tvivl det bedste Rega nogensinde har produceret. Til Planar 10 har Rega udviklet en helt ny RB3000 tonearm med bedre vertikal "bias housing" og mindre friktion. Pladetalerkenen er i keramik, og plinten i deres særlige "skeletal" design som eliminerer uønsket støj på et mikroskopisk niveau. Motoren er en 24V "low noise" model, som styres via Rega's særlige PL10-PSU strømforsyning. Med Rega Planar 10 for du løftet alle informationer op fra rillen fra dine vinylplader !

 
48.995,00 DKK

Clearaudio - Ovation

Fantastisk velspillende pladespiller fra tyske Clearaudio i silver wood. Ovation Black kr.56250,-

BEMÆRK PRISEN ER UDEN ARM

Det tidsløse design og en præcision der er svær at finde andre steder gør at Clearaudio Ovation er en super pladespiller. Pladespilleren har 100.000 bittesmå metalkugler skjult under en 40 mm tyk plade, gør at den fjerner rigtig meget af det resonance, som er skadelig mod musikken. Det optiske hastighedskontrol og det keramiske magnet leje gør at Ovation opnår højere stabiliseret hastighed.

 
51.750,00 DKK

Clearaudio - Innovation Compact

Reference pladespiller fra tyske Clearaudio! Silver wood.

BEMÆRK PRISEN ER UDEN TONEARM.

Denne pladespiller kan vel og mærke beskrives som en audiophil åbenbaring. Hastighedskontrol, som Clearaudio går meget op i, er igen noget at ligge mærke til på denne pladespiller. Den 70 mm tykke plade, som er lavet af polyoxymethylen, giver en dynamisk afbalancering, i mens DC motoren giver en præcision i verdensklasse. Chassiset holder resonancen lav og giver maks performance for pengene. Alt dette kombineret med et tidsløst design gør at Clearaudio Innovation er et fantastisk valg til dig der virkelig vil have en kvalitets pladespiller.

Fås i sort finish til 57 700 kroner.

Bemærk Priser er uden tonearm!

 
56.250,00 DKK

McIntosh - MT2

Stærk pladespiller fra McIntosh

MT-2 er en helt unik pladespiller som leveres komplet, inkl. plint, pladetalerken, arm samt en 1. klasses MC pickup. MT-2 er større end summen af dens dele, en helt unik lytteoplevelse ligger i vente til den som benytter denne pladespiller. Med en helt utrolig fokus på detaljen, byder denne fantastiske pladespiller på lytteoplevelser af højeste karat. 

 
56.995,00 DKK

McIntosh - MTI100

Pladespiller med indbygget DAC samt forstærker

MTI100 er et helt unikt produkt fra Amerikanske McIntosh. Der er tale om noget så sjældent som en 1. klasses remdrevet pladespiller med indbygget D/A konverter, en 1. klasses rør-forforstærker samt en 2 x 80 Watt (4 Ohm) klasse D forstærker sektion. Med MTI100 behøver du blot at tilslutte dine højttalere samt evt. kilder via Bluetooth, analog RCA, optisk eller digital coaxial og nyde den åbne og detaljerede lyd som McIntosh er berømte for. 

 
78.995,00 DKK

McIntosh - MT5

Kompromisløs pladespiller fra McIntosh.

Leveres med Moving Coil pickup.

MT-5 er en helt unik pladespiller som leveres komplet, inkl. plint, pladetalerken, arm samt en 1. klasses MC pickup som også passer til MM indgang. MT-5 er større end summen af dens dele, en helt unik lytteoplevelse ligger i vente til den som benytter denne pladespiller. Med en helt utrolig fokus på detaljen, byder denne fantastiske pladespiller på lytteoplevelser af højeste karat.

 
92.995,00 DKK

McIntosh - MT10

Ultimativ pladespiller fra McIntosh

MT10 er en kompromisløs pladespiller fra McIntosh. Med MT10 mødes 1. klasses teknologi og præcission, med klassiske dyder der tilsammen giver en tidligere uhørt nøjagtighed i afspilningen af dine vinyl plader. Dette er uden tvivl en af verdens bedste og smukkeste pladespillere.

 
149.995,00 DKK