Focal | KT Radio

Focal

Focal - Chora Center Stand

Stander til Centerhøjttaler

Bemærk, prisen er pr. stk.

Chora standen er specielt designet til brug med Focal's Chora Center højttaler, men den kan nemt bruges med andre mærker og modeller. Selve standen er i MDF og har en højde på 45 cm. (uden spikes).

 
950,00 DKK

Focal - Chora Stand

Elegant højttaler stander fra Focal

Bemærk, prisen er pr. sæt

Chora standen er specielt designet til brug med Focal's Chora 806 højttalere, men den kan nemt bruges med andre mærker og modeller. Selve standen er i MDF og har en højde på 55 cm. (uden spikes).

 
1.900,00 DKK

Focal - SIB

Super kompakt højttaler med stor lyd.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal har virkelig formået at gøre sig bemærket med deres mindre serier. SIB serien er ingen undtagelse. Den giver dig masser af åbenhed og musikalitet til prisen. Kan både bruges som stereo højttalere, samt til hjemmebiografen og mange andre ting.

 
3.200,00 DKK

Focal - Chora Center

Stærk Centerhøjttaler fra Focal

Chora Center er den ideelle Center højttaler til dine Chora fronter. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chora Center er bestykket med Focals særlige alluminium/magnesium diskant og 2 stk. 6,5" basenheder med Focals særlige Slatefiber membraner.

 
4.500,00 DKK

Focal - Aria CC900

Center højttaler i Focals Aria serie. Bemærk prisen er pr. stk.

Aria CC900 er den ideelle Center højttaler til dine Aria fronter. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Aria CC900 er bestykket med Focals særlige inverted dome diskant og 2 stk. 6,5" basenheder med Focals særlige FLAX membraner.

 
5.500,00 DKK

Focal - Dome Pack 2.0

Super kompakt højttaler.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Dome højttalerne fra Focal er ekseptionelle både i størrelse og lyd. Du kan bruge dem i et stereo setup, men selvfølgelig også i din surround bio. Den giver dig den fantastiske Focal lyd, hvor klarhed og åbenhed er i højsædet. 

 
5.800,00 DKK

Focal - Chora 806

Super reolhøjttaler fra Focal.

Bemærk, prisen er pr. sæt og ekskl. standere.

Chora 806 er en super velspillende reolhøjttaler. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 806 er et 2 vejs design bestykket med Focals særlige TNF Aluminium/Magnesium diskant og en 6,5" bas enhed i deres nyudviklede "slatefiber" materiale.

 
5.900,00 DKK

Focal - Chora Surround

Baghøjttaler fra Focal

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Chora Surround er den perfekte baghøjttaler i en komplet Chora bio opsætning. Der er tale om en elegant flad model, som nemt monteres på side eller bagvæggen. Selve højttaleren er bestykket med Aluminium/magnesium diskant samt en 6.5" basenhed med Focals særlige slatefiber membran.

 
7.000,00 DKK

Focal - Celestee

High End hovedtelefon fra Focal - i lukket design

Focal Celestee kombinerer 1. klasses design, med lækre materialer og kompromisløs lydkvalitet. Disse imponerende hovedtelefoner byder på en mildest talt imponerende gengivelse, med stor åbenhed og imponerende dynamisk formåen. Endnu en perle fra Franske Focal.

 
8.900,00 DKK

Focal - Aria SR900

Dipol baghøjttaler fra Focal. Bemærk prisen er pr. sæt.

SR900 er den perfekte baghøjttaler i en komplet Aria bio opsætning. Der er tale om et bi-polar design som sikrer en stor spredning i rummet. Selve højttaleren er bestykket med 2 stk. inverted dome diskanter samt 2 stk. 5" basenheder med Focals særlige FLAX membran.

 
10.000,00 DKK

Focal - Chora 816

Super pris, kun i sort!

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Chora 816 er den ideelle gulvhøjttaler til mellemstore til store rum. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 816 er et 2.5 vejs design bestykket med Focals særlige TNF Aluminium/Magnesium diskant og 2 stk. 6,5" bas/mellemtone enheder i deres nyudviklede "slatefiber" materiale.

 
6.690,00 DKK

Focal - Radience BENTLEY

High-end lukket hovedtelefon fra Focal

Radience Bentley er en 1.klasses lukket hovedtelefon fra Franske Focal. Focal's lyd ingeniører har arbejdet tæt sammen med de bedste designere fra den hæderkronede Engelske bilproducent og resultatet er en imponerende elegant og velspillende hovedtelefon. Hjertet i hovedtelefonen er den "M" formede aluminium/magnesium enhed, som sikrer en kompromisløs gengivelse. Puderne er i ægte lædder og designet giver en høj komfort med et æstetisk udseende.

Endnu en fantastisk hovedtelefon fra Focal.

 
10.900,00 DKK

Focal - Aria 906

Anerkendt serie fra franske Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal Aria 906 er en fantastisk højttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler.

 
11.000,00 DKK

Focal - SUB 1000F

Imponerende subwoofer fra Focal incl. 3 meter kabel.

SUB 1000F er en brutal subwoofer! Hjertet i denne kompromisløse konstruktion er en kraftig 12" basenhed samt 1000 Watt BASH forstærker. SUB 1000F har den egenskab at den kan flytte enorme mængder energi når det kræves, og samtidig kan den spille nuanceret og roligt, når f.eks. skal lyttes til kompliceret musik. En fantastisk subwoofer fra Focal.

 
11.000,00 DKK

Focal - Clear MG

Focal Clear i ny MG udgave

Focal Clear trækker på de erfaringer Focal gjorde sig under udviklingen af deres Utopia hovedtelefon. Mange af de samme teknologier og lydegenskaber som har gjort Utopia til en af de mest eftertragtede hovedtelefoner på markedet har fundet vej til Clear. Resultatet er en hovedtelefon som spiller langt over sin prisklasse, med enorm åbenhed og dynamisk formåen. Kom ind i KT Radio og få et lyt på Focal Clear, du bliver ikke skuffet.

 
12.900,00 DKK

Focal - Chora 826

Super velspillende gulvhøjttaler fra Focal

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Chora 826 er den ideelle gulvhøjttaler til en stor stue. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 826 er et 3 vejs design bestykket med Focals særlige TNF Aluminium/Magnesium diskant, 1 stk. 6 1/2" mellemtone og 2 stk. 6,5" basenheder i deres nyudviklede "slatefiber" materiale.

 
12.900,00 DKK

Focal - Pack Dome 5.1

Komplet surround system fra Focal.

Dome 5.1 er et high-end kompakt system fra Franske Focal. Systemet byder på en fantastisk lydkvalitet i et enkelt og elegant design. Den flade subwoofer gemmes nemt af vejen og giver en imponerende dyb og kontroleret bas. De elgante runde satellitter sørger samtidig for en klar og åben dialog med stor åbenhed.

 
15.900,00 DKK

Focal - Chora 826-D

Front højttaler med indbygget Atmos "up-firing" højttaler.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Chora 826-D er den ideelle fronthøjttaler til en stor stue. Med sin dynamiske og levende bas, samt åbne mellemtone og diskant bydes der på gode lytteoplevelser til en stærk pris. Chorus 826 er et 3 vejs design bestykket med Focals særlige TNF Aluminium/Magnesium diskant, 1 stk. 6 1/2" mellemtone og 2 stk. 6,5" basenheder i deres nyudviklede "slatefiber" materiale. Den særlige 826-D variant er ydermere udstyret med en "up-firing" højttaler, til brug med Dolby Atmos lydprocessering.

 
15.900,00 DKK

Focal - Aria 926

Elegant gulvhøjttaler fra Focal. 

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal Aria 926 er en fantastisk gulvhøjttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler.

 
24.000,00 DKK

Focal - Stellia

Ny high-end hovedtelefon i lukket design fra Focal

Stellia trækker på alle de erfaringer Focal gjorde sig under udviklingen af deres reference Utopia hovedtelefon. Målet har været at udvikle den bedste hovedtelefon på markedet i et lukket design. Den nyeste teknologi og de fineste materialer er gået sammen i en højere enhed med Stellia. I hjertet af hovedtelefonen sidder en beryllium enhed, som er konstrueret i Focals særlige "M" form, hvilket giver en utrolig realistisk og naturlig lyd gengivelse, samt en rækkevidde fra 5 Hz - 40 Khz!

 
24.900,00 DKK

Focal - Aria 936

Super gulvhøjttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal Aria 936 er en fantastisk gulvhøjttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler.

 
28.000,00 DKK

Focal - Sopra Center

Super lækker center højttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. stk.

Focals hæderkronede Sopra linje er igennem ganske få år blevet hyldet af en enig fagpresse for deres enestående egenskaber. Højttaleren er naturligvis bestykket med Focals bedste enheder, bl.a. Beryllium diskant samt deres særlige "power Flower" enhed. I sandhed en unik højttaler! Center højttaleren er heller ingen undtagelse. Har den velkendte Sopra lyd, som efterhånden er blevet verdenskendt. 

 
30.000,00 DKK

Focal - Aria 948

Gulvhøjttaler med 2 stk. 8" bas enheder.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focal Aria 948 er en fantastisk gulvhøjttaler, som byder på en åben og veldefineret lyd. Bas/mellemtone enhederne i Focals Aria serie er af deres særlige "Flax Sandwich" type og diskanten deres nye TNF Alluminium/titanium type med inverted dome teknologi. Tilsammen giver dette en utrolig musikalsk højttaler. 948 modellen er udstyret med 2 stk. 8" bas enheder.

 
31.000,00 DKK

Focal - Utopia

Reference hovedtelefon fra Focal.

Utopia er resultatet af mere end 35 års innovation, udvikling og produktion af high-end højttalere. Den nyeste teknologi og de fineste materialer er gået sammen i en højere enhed med Utopia hovedtelefonerne. I hjertet af hovedtelefonen sidder en beryllium enhed, som er konstrueret i Focals særlige "M" form, hvilket giver en utrolig realistisk og naturlig lyd gengivelse, samt en rækkevidde fra 5 Hz - 50 Khz!

 
32.900,00 DKK

Focal - Aria 936 K2

Bemærk, prisen er pr. sæt.

936 K2 er en nyudviklet version af Focals topmodel i Aria serien. Der benyttes en helt ny membrantype (K2 Power Kone), som har erstattet Flax enhederne.
936 K2 er en fantastisk gulvhøjttaler, som byder på en imponerende åben og veldefineret lyd. Højttaleren leveres i en særlig Ash Grey Premium finish, som giver K2 modellen et helt unikt udseende. Endnu en vinder fra Franske Focal.

 
34.000,00 DKK

Focal - Sopra Surround

Den verdenskendte Sopra serie, nu som surround baghøjttalere.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focals hæderkronede Sopra linje er igennem ganske få år blevet hyldet af en enig fagpresse for deres enestående egenskaber. Højttaleren er naturligvis bestykket med Focals bedste enheder, bl.a. Beryllium diskant samt deres særlige "power Flower" enhed. I sandhed en unik højttaler! Focal har taget skridtet videre og lavet et sæt baghøjttalere i Sopra serien. Du kan nu lave en samlet Focal Sopra biograf med både front, center, sub og bagøhøjttalere. Kan både købes som bipol eller dobbelt mono højttaler.

 
44.000,00 DKK

Focal - Kanta no1

Ultimativ reol højttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Kanta byder på en fantastisk ydelse til prisen. Der er tale om en kompromisløs konstruktion som benytter Focal's seneste IAL3 beryllium diskant samt FLAX basenhed. Kanta no1 byder på en fantastisk åben er detaljeret gengivelse, med stor musikalitet og luft. Kanta no1 er et perfekt eksempel på hvorledes moderne teknologi og klassiske musikalske egenskaber kan mødes på et højere plan.

 
51.000,00 DKK

Focal - Sopra No1

En af Focals bedste kompakt højttalere nogensinde. Prisen er uden stands.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sopra er en ny linje af højttalere fra Franske FOCAL som ligger lige under den hæderkronede Utopia højttaler serie. Højttalerne byder på nogle helt nye enheder som er inspireret af, og bygger på knowhow fra deres Utopia linje. Designet er som altid utroligt smukt, og den elegante hældning sikrer optimal timing imellem enhederne.

 
69.000,00 DKK

Focal - Kanta no2

Fantastisk velspillende højttaler fra Focal

Bemærk prisen er pr. sæt

Kanta byder på en fantastisk ydelse til prisen. Der er tale om en kompromisløs konstruktion som benytter Focal's seneste IAL3 beryllium diskant samt FLAX mellemtone og basenheder. Kanta no2 byder på en fantastisk åben er detaljeret gengivelse, med stor musikalitet og luft. Kanta no2 er et perfekt eksempel på hvorledes moderne teknologi og klassiske musikalske egenskaber kan mødes på et højere plan.

 
71.000,00 DKK

Focal - Kanta No3

Imponerende højttaler fra Focal.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Kanta byder på en fantastisk ydelse til prisen. Der er tale om en kompromisløs konstruktion som benytter Focal's seneste IAL3 beryllium diskant samt FLAX mellemtone og basenheder. Kanta no3 byder på en fantastisk åben er detaljeret gengivelse, med stor musikalitet og luft. Kanta no3 er et perfekt eksempel på hvorledes moderne teknologi og klassiske musikalske egenskaber kan mødes på et højere plan.

 
95.000,00 DKK

Focal - Sopra No2

Vinder af EISA Award årets "high-end højttalere" prisen 2015/2016.

En af de absolut bedste højttalere til prisen.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Sopra er en ny linje af højttalere fra Franske FOCAL som ligger lige under den hæderkronede Utopia højttaler serie. Højttalerne byder på nogle helt nye enheder som er inspireret af, og bygger på knowhow fra deres Utopia linje. Designet er som altid utroligt smukt, og den elegante hældning sikrer optimal timing imellem enhederne.

 
130.000,00 DKK

Focal - Diablo Utopia III

Ultimativ reolhøjttaler fra Focal.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Focal's Utopia højttalere hører til blandt nogle af verdens mest roste konstruktioner. Hjertet i Diablo Utopia er den særlige "Power Flower" magnet teknologi, som giver en utrolig præcission i enhedernes vandring. Kombinationen af en kompromisløse Beryllium diskant, og en utrolig kraftig og præcis basenhed gør Diablo Utopia til noget ganske særligt. Disse højttalere hører uden tvivl til blandt markedets aller mest præcise reol modeller.

 
135.000,00 DKK

Focal - Sopra no3

Ultimativ high end højttaler fra Focal.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Focals hæderkronede Sopra linje er igennem ganske få år blevet hyldet af en enig fagpresse for deres enestående egenskaber. Den nye Sopra 3 er ingen undtagelse! Der er tale om en 3 vejs konstruktion med separate kamrer til bas, diskant og mellemtone. Højttaleren er naturligvis bestykket med Focals bedste enheder, bl.a. Beryllium diskant samt deres særlige "power Flower" enhed. I sandhed en unik højttaler!

 
154.000,00 DKK

Focal - Scala Utopia

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Musikalitet, smukt design og nem integration, er nogle af de ord som knytter sig til Scala Utopia. Det er ingen hemmelighed at Focal's Utopia højttalere hører til blandt nogle af verdens mest roste. Hjertet i Scala Utopia er den særlige "Power Flower" magnet teknologi, som giver en utrolig præcission i enhedernes vandring. Kombinationen af den kompromisløse Beryllium diskant, og en utrolig kraftig 10" basenhed gør Diablo Utopia til noget ganske særligt. Disse højttalere hører - uden tvivl - til blandt markedets allerbedste.

 
330.000,00 DKK

Focal - Maestro Utopia

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Musikalitet, smukt design og nem integration, er nogle af de ord som knytter sig til Maestro Utopia. Det er ingen hemmelighed at Focal's Utopia højttalere hører til blandt nogle af verdens mest roste. Hjertet i Maestro Utopia er den unikke "Power Flower" magnet teknologi, som giver en utrolig præcission i enhedernes vandring. Kombinationen af den kompromisløse Beryllium diskant, 6 1/2" mellemtone, samt 2 kraftige 10" basenheder gør Maestro Utopia til noget ganske særligt. Disse højttalere hører til blandt markedets allerbedste.

 
520.000,00 DKK

Focal - Stella Utopia EM

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Ultimativ lydkvalitet, smukt design og nem integration, er nogle af de ord som knytter sig til Stella Utopia. Det er ingen hemmelighed at Focal's Utopia højttalere hører til blandt nogle af verdens mest roste. Hjertet i Stella Utopia er den unikke "Power Flower" magnet teknologi, som giver en utrolig præcission i enhedernes vandring. Kombinationen af den kompromisløse Beryllium diskant, 2 stk. 6 1/2" mellemtone, samt kraftige 13" basenhed gør Stella Utopia til noget ganske særligt. Disse højttalere hører til blandt markedets allerbedste.

 
950.000,00 DKK

Focal - Grande Utopia

Bemærk, prisen er pr sæt.

Grande Utipia er den ultimative højttaler fra Franske Focal.Hjertet i Grande Utopia er den unikke "Power Flower" magnet teknologi, som giver en utrolig præcission i enhedernes vandring. Kombinationen af den kompromisløse Beryllium diskant, 2 stk. 6 1/2" mellemtone, 11" mid-bas, samt en massiv 16" basenhed gør Grande Utopia til, en hele vejen igennem, unik højttaler. Alle enheder sidder i deres eget kabinet, og kan præcist vinkles for optimal fase integration. Alle komponenter er 1. klasses, lige fra de udvalgte kabinet materialer til det unikke OPC+ filter med 1.458 forskellige justeringsmuligheder. Grande Utopia er den ultimative højttaler.

 
1.750.000,00 DKK