Rega

Rega - Spacer i 2mm aluminium

Fungerer på alle Rega trepunkt tonearme.

Triangulær spacer i 2 mm aluminium

 
200,00 DKK

Rega - Plademåtte

Plademåtte fra Rega.

Standard plademåtte fra Rega.

 
200,00 DKK

Rega - 45 Adapter

Singleplade adapter til de små vinyler.

Vi kender det, de gamle singleplader kommer frem, men der mangler noget i midten. Rega 45 adapter er drejet i aluminium og prydet med Regas logo. Enkel virksom kvalitet, der yder den vigtige funktion, at stoppe hullet ud og lade musikken tage over.

 
225,00 DKK

Rega - Standard rem

Rega rem i standard udgave.

Standard rem fra Rega.

 
225,00 DKK

Rega - Carbon

Prisbillig pick-up med høj ydelse.

Rega Carbon pickuppen byder på lav pris rigtig hifi lyd og passer på næsten alle pladespillere. Rega har arbejdet på at kunne leverer en pick-up der er en reel forbedring til mange af de standardmonterede pickupper, der findes på de prisbillige pladespiller. Resultatet er Rega Carbon pickuppen, der er af MM typen og passer til langt de fleste pladespillere og pladespillerindgange på de fleste anlæg. Rega Carbon byder på ordentlig lyd til en meget rimelig pris. Rega Carbon pickuppen er som standard monteret på de prisbelønnede Rega Planar 1 og Planar 2

 
325,00 DKK

Reference Rem - Rega Reference rem

Reference rem fra Rega.

Rega fremragende reference rem med syv polymerer for maksimal friktion.

 
350,00 DKK

Rega - Dust Cover

Støvlåg til Rega pladespiller helt klart.

Standard Rega låg.

 
595,00 DKK

Rega - Fono Mini A2D

Klasse Riaa fra Rega, nu med USB.

Mangler du en pladespiller indgang på din nye forstærker? Så bør du kigge nærmere på Rega's Fono mini ADP. Denne lille perle håndterer MM pick'uper og har tilmed USB udgang!

 
995,00 DKK

Rega - 24 volts motor upgradekit

Motor upgrade fra Rega

Har du en gammel Rega pladespiller, hvor motoren har opgivet?

Så har du chancen for at opgradere, med en ny motor.

En ny motor giver dig hurtigere opstart, mindre wow og flutter, og generelt bedre lyd.

 
1.495,00 DKK

Rega - Elys 2

Stærk pickup fra Rega

Lyden fra Elys 2 er åben, klar og hurtig. Stadig varmklingende, men med masser af detaljer. Stort og rummeligt lydbillede der placerer musikken spredt ud foran dig, sammenhængende og engagerende.

 
1.695,00 DKK

Rega - RWB 2017

Vægbeslag til Rega pladespiller.

RWB er det perfekte vægophæng til Rega's pladespillere, og giver samtidig den perfekte afkobling fra rummet.

 
1.895,00 DKK

Rega - Atlas 2

Fantastisk præcis nåletryksvægt fra Rega

Når man bruger denne vægt til at måle nåletrykket på sin pickup, så skal man sørge for at hele huset står stille, og ingen bevæger sig....

 
1.995,00 DKK

Rega - Fono MM MK5

Opgraderet version af den velkendte Fono MM.

Rega Fono MM RIAA MK5 er en bedre pladespiller indgang til din forstærker! Vil du opgradere eller bare have en ny RIAA, bør du kigge nærmere på Rega's Fono MM MK5. Det nye design, der tager udgangspunk i Rega's ny serie, er ført videre her, men ikke kun det. Rega Fono MM MK5 har også fået en kredsløbs-opgradering og forfinelse af komponenterne så den opretholder forgængerens musikalitet og med endnu bedre detaljegengivelse og dynamik. Den vil være et supermatch til både Elys og Exact.

 
2.295,00 DKK

Rega - Neo TT-PSU

Løs strømforsyning. Ny opgraderet udgave, med bl.a justerbar hastighed. Stor op gradering for Rega RP3.

TT-PSU forbedrer gengivelsen fra din Rega RP3, og giver dig automatisk skift imellem 33 og 45 omdrejninger.

 
2.695,00 DKK

Rega - Fono MC mk4

Super entry level MC riaa forstærker fra Rega MC mk4.

Rega har sat alle sejl ind for, at lave en kompetent kvalitets MC riaa, der er til at betale. Rega Aria har været ledestjernen for denne Fono MC, hvor Rega, ved at udelade MM delen og placere indmaden i et billigere kabinet, er kommet i nærheden af Arias gengivelse. Der er mulighed for både, at tilpasse imperdans og gain, så den kan bruges med 95 % af markedets MC pick-upper og selv MC pick-upper med meget lavt output, vil profitere af det lave støjgulv og den høje opløsning.

 
2.795,00 DKK

Rega - RB-220

Den mindste tonearm fra Rega.

Endnu en gang har Rega formået at opgradere et af deres produkter, uden at det er blevet dyrere. Armen er håndsamlet på deres fabrik i England. RB-220 er blevet endnu mere friktionsfri, samt der er ingen slør i lejerne. Dette giver en ydeevne der er på højeste niveau og en lyd der kan være de fleste pick-upper bekendt. 

 
2.795,00 DKK

Rega - Planar 1 m. Carbon

En af de bedste pladespillere til prisen.

Leveres med Rega Carbon pick-up.

Planar 1 er en helt ny prisstærk pladespiller fra Engelske Rega. Endnu engang har det lykkedes ingeniørerne, hos Rega, at forbedre et nærmest perfekt design til prisen. Af forbedringer over den tidligere RP1 kan nævnes: Ny thermoset lamineret plint med on/off knap på undersiden. Stivere og lettere for hurtigere afvikling af ressonanser. Ny RB 110 tone arm med ”zero play bearings” og ekstrem lille friktion. Automatisk antiskating og intergreret armholder. Nyt pick up hus, pænere, lettere og stivere. 24V motor for mere vibrationsfri drift og dermed lavere støjgulv og flere detaljer i musikken. Ny-designet messing centerleje med patenteret motering, der minimerer overførsel af ressonanser. Ny Phenol pladetallerken, tungere og med vægten lagt i periferien, for bedre og mere præcis dynamik og basgengivelse. Nye fødder for større stabilitet og bedre afkobling af udefra kommende vibrationer. Ny kontravægt 111 gram. Afkøling i motorlåg af den indbyggede strømstyring, for stabil temparatur og dermed bedre drift. Carbon pick up, varmt klingende, dynamisk og ekstremt driftsikker. Gpss klart låg.

 
2.995,00 DKK

Rega - Exact

Hånd bygget mm pick-up med topklasse lyd.

Rega Exact er lyden helt åben og klar, uden nogen form for gardineffekt. Dynamikken er spektakulær og der er intet der kommer mellem dig og musikken, specielt fornemmelsen af at være tilstede er på denne pick´up helt i særklasse, takket være ulastelig neutralitet og musikalitet. Kroppen er forsat i et stykke Porcan med parallevundne spoler og High-Tech cantilevergummi, MU-metal afskærmning, 0,24 mm ml. spole/magnet, pickúp nål er fine line micro-ground rectangular diamond billet justerede for kanalbalance, monteres med 3 skruer.

 
2.995,00 DKK

Rega - Planar 1 Plus

Planar 1 med indbygget RIAA.

Leveres med Rega Carbon pick-up. Valnød + kr.100,-

Planar 1 Plus er en helt ny prisstærk pladespiller fra Engelske Rega med indbygget RIAA. Ny thermoset lamineret plint med on/off knap på undersiden. Stivere og lettere for hurtigere afvikling af ressonanser. Ny RB 110 tone arm med ”zero play bearings” og ekstrem lille friktion. Automatisk antiskating og intergreret armholder. Nyt pick up hus, pænere, lettere og stivere. 24V motor for mere vibrationsfri drift og dermed lavere støjgulv og flere detaljer i musikken. Nydesignet messing centerleje med patenteret motering, der minimerer overførsel af ressonanser. Ny Phenol pladetallerken, tungere og med vægten lagt i periferien, for bedre og mere præcis dynamik og basgengivelse. Nye fødder for større stabilitet og bedre afkobling af udefra kommende vibrationer. Ny kontravægt 111 gram. Afkøling i motorlåg af den indbyggede strømstyring, for stabil temparatur og dermed bedre drift. Carbon pick up, varmt klingende, dynamisk og ekstremt driftsikker. Gpss klart låg.

 
3.895,00 DKK

Rega - Kyte

Britisk højttaler med stort B. Dynamisk og levende højttaler.

Bemærk, prisen er pr. sæt.

Rega Kyte er en unik højttaler, med et kabinet i Phenol, der er stivere end MDF, samtidig med at det er let.

Det gør at uønskede resonanser, der kan rode med den direkte lyd fra enhederne, stort set ikke eksisterer. Dette forbedrer både bassen og den dynamiske formåen.

 
3.995,00 DKK

Rega - RB-330

En af de mest anmelderoste tonearme i hi-fi verdenen.

Med mange års erfaring i pladespiller branchen har Rega da også sat et præg på markedet med deres fantastisk tonearme. Armrøret støbt i et stykke aluminium, høj kvalitetslejer med små tolerancer og et godt og fleksibelt tonearmskabel, er den umiddelbare forklaring på den høje lydkvalitet, men dertil kommer montering og samling af armen.

Lejerne bliver justeret i hånden til der er et minimum af slør og kablet i armen bliver ”viklet ud” så det ikke trækker i nogen retning. En god tonearm er en der, friktionsløst, understøtter pickuppen i dens vandring hen over pladen, vel og mærke uden slør og slup i lejerne. Samtidigt skal den helst bestå af så få dele som muligt. Rega`s armrør er det eneste på markedet der er støbt i et stykke aluminium, hvilket er optimalt for bortledning af de vibrationer der opstår, når pickuppen bevæger sig i rillen. Belønningen, for den omhu Rega ligger i materialevalg og fremstilling, kommer når man skal høre sine plader.

Lyden er meget præcist gengivet, med dynamik og drive og et stort rummeligt lydbillede, placeret mellem højttalerne. Små detaljer bliver serveret med en sjælden selvfølgelighed og bassen fremstår dyb, tæt og tør.

Armen kan eftermonteres på de fleste pladespillere med en kraftig lyd forbedring til følge og den passer til de fleste pickupper på markedet. RB-330 armen grupperes ofte sammen med arme der er 5 til 10 gange dyrere.

 
4.295,00 DKK

Rega - Planar 2 m. Carbon

Den klassiske pladespiller vender tilbage på markedet stærkere end nogensinde.

Leveres med Rega Carbon pick-up.

Rega Planar 2 2016 er en ny model, der tager afsæt i den klassiske Planar 2, der modtog stor anerkendelse for sit gunstige pris/kvalitetes forhold. Der er kommet ny motor i, acryl lamineret plint, glastallerken, og så gør Rega sig endelig brug af den nye RB220 tonearm. 

 
4.495,00 DKK

Rega - IO

Lille fantastisk musikalsk forstærker fra Rega

IO kan bedst beskrives som en lille BRIO, den byder på mange af de samme dyder som har gjort dens storerbror så populær. Til trods for sin utroligt beskedne størrelse, så byder IO på en imponerende lydkvalitet. Som altid med Rega's forstærkere, har IO indbygget RIAA for tilslutning af din pladespiller.

 
4.595,00 DKK

Rega - Ania - MC

Super MC pick-up fra engelske Rega.

Håndsamlet MC pick up, bygget efter samme principper som dens to større brødre Apheta og Aphelion. Rega`s unikke konstruktion, uden den overflødige og ressonans-fremkaldende Tie Wire, går igen i Ania og det har bl.a den fordel, at alle pick upper er præcis ens og dermed lyder som referencen. Ania er udviklet parallelt med Fono MC og de to er et perfekt match.

På de to større Rega MC pick upper er huset lavet af Aluminium, hvor der på den nye Ania er et støbt hus af PPS, et ekstremt stift plast/glas materiale, hvor glas andelen er 40%. PPS har gode elektriske egenskaber, ekstrem stivhed og deformeres ikke over tid. Det er vigtigt fordi de indvendige dele i en MC pick up skal sidde 100% nøjagtigt. Som et lille appendix kan nævnes, at materialet også er resistent overfor radioakiv indstråling, så selvlysende ure og f.eks atommissiler ikke ødelægger den gode lyd.

Nålen er elliptisk og nålerøret aluminium og magneten er en særdeles kraftigt Neodynium. Ania spiller med alle MC pick uppens dyder og med et anstrøg af varme, der gør den anvendelig i stort set alle anlæg.

 
4.995,00 DKK

Rega - Brio

Ny opdateret udgave af den meget roste Rega Brio R forstærker.

I mange år har Rega Brio R huseret på hi-fi markedet, som værende den mest vellydende forstærker til under 7000 kroner. Nu er den nye Rega Brio 2017 landet på markedet og den bygger videre på den store succes. Der er lavet et helt nyt kabinetdesign, som nu er helt i aluminium, så varmebortledningen og pålideligheden øges. Designet er stadig enkelt og minimalistisk, hvilket vi kender Rega for. Der er nu kommet hovedtelefon udgang, så du bl.a. kan nye dine LP plader, igennem dine hovedtelefoner. Til sidst er både phono og linje indgangene blevet lavet med højere specifikationer.

 
5.295,00 DKK

Rega - Planar 3 med Elys

Rega Planar 3 er tilbage og bedre end nogensinde.

Leveres med Rega Elys pick-up.

Rega Planar 3 er en topmoderne pladespiller, hvor alle de teknologiske nyskabelser som Rega har udviklet gennem mere end 50 år, er implementeret.

Målet har været at producere de næste mange års reference, når det gælder akkurat gengivelse af LP-mediet til en pris, hvor mange kan få glæde af den.
Det første man lægger mærke til på den Rega Planar 3, er den smukke plinth i højglans sort, rød eller hvid, men går man tættere på, er der flere nyskabelser. Rega Planar 3 er udstyret med den nye RB-330 tonearm, der er udviklet et nyt centerleje med en ny undertallerken, samt ny pladetallerken og nye fødder. Alt dette gør at Rega endnu en gang har formået at overgå sig selv og har på ny skabt den bedste pladespiller til under 10.000 kroner.

 
6.995,00 DKK

Rega - RX1 - Demosæt - Spar 23%

Hurtig dynamisk  kompakt højttaler fra Rega model

Bemærk prisen er pr. sæt og ekskl. standere.

Rega har i mange år været kendte for deres pladespillere, forstærker og ikke mindst deres højttalere. De har efter mange års succes med deres RS serie nu valgt at forny sig. Nu er efterfølgeren til RS1 kommet, RX1. Den kompakte højttaler levere god balance, super dynamik og en stemmeføring der er bevægende at høre på. Med det helt nye design og nye enheder er Rega igen at foretrække hvis du gerne vil have en naturlig lyd. Findes i valnød, sort ask og cherry finish.

 
5.499,00 DKK

Rega - RB-880

Fantastisk tonearm fra Engelske Rega.

Sammen med udviklingen af Rega RP8 har Rega lanceret RB-880 tonearmen, som med den nyeste generation af helstøbte arm-rør, stort set er på højde med den berømte RB-1000 tonearm.

Fremstillingsprocessen er den samme som ved de billgere tonearme - men ved at benytte bedre lejre, der er optimalt justeret - bedre kabel internt og ud fra armen samt en ny lakering, er BB-880 uden tvivl blandt de 4 -5 bedste tonearme i verden. 

Armen der står i utrolig flot sort finish, og vil være en forbedring på stort set alle pladespillere, uanset hvilken arm der måtte være monteret i forvejen.

 
7.495,00 DKK

Rega - Ania PRO

high-end MC pickup fra Rega

Rega's Ania PRO benytter deres såkaldte "Advanced Vital Profile Nude" stylus. Denne unikke profil er designet til at løfte det maksimale antal informationer op fra vinylpladens rille. Pickuppen leverer en præcis bas, med en varm mellemtone og super detaljeret top, for en kompromisløs gengivelse. 

 
7.695,00 DKK

Rega - Planar 3 m. Exact

Rega Planar 3 er tilbage og bedre end nogensinde.

Leveres med Rega Exact pick-up.

Rega Planar 3 2016 er en topmoderne pladespiller, hvor alle de teknologiske nyskabelser som Rega har udviklet gennem mere end 40 år, er implementeret. Målet har været at producere de næste mange års reference, når det gælder akkurat gengivelse af LP-mediet til en pris, hvor mange kan få glæde af den.
Det første man lægger mærke til på den nye Rega Planar 3 2016, er den smukke plint i højglans sort eller hvid, men går man tættere på, er der flere nyskabelser. Rega Planar 3 2016 er udstyret med den nye RB-330 tonearm, der er udviklet et nyt centerleje med en ny undertallerken samt ny pladetallerken og nye fødder. Alt dette gør at Rega endnu en gang har formået at overgå sig selv og har på ny skabt den bedste pladespiller til under 10.000 kroner.

 
8.295,00 DKK

Rega - System One

Komplet hifi system fra Engelske Rega

System One er et komplet anlæg bestående af Rega's lille IO forstærker, den roste Planar 1 pladespiller, samt deres velspillende Kyte reol højttalere. Denne samlede pakke byder på en imponerende musikalsk gengivelse, i et elegant og enkelt udseende. En fantastisk løsning fra Engelske Rega.

 
9.995,00 DKK

Rega - Aria MK3

Fremragende riaa fra engelske Rega.

Rega Aria er endnu et statement fra det Britiske firma til glæde for vinyl entusiaster. Er 100 % analogt opbygget. Mulighed for både MM og MC pickupper. MM indgangen er ekstremt støj svag takket være bl.a  2. seperate strømforsyninger pr. kanal for input og output.  Naturligvis opbygget med diskrete kamponenter. MC indgangen er opbygget med paralelkoblede FET transistorer for størt mulig geometri og lav forvrængning.  Variabel input og capaisitets belastning. En sand lækkerbisken.

 
10.795,00 DKK

Rega - Elex MK4

Stærk integreret forstærker fra Rega.

Elex MK4 er en højtydende integreret stereoforstærker som er designet til at levere den højest tænkelige musikalske ydelse. Designet er blevet opdateret til at passe med Rega's nye serie af produkter, og er en videreudvikling af Rega's prisvindende Elex R forstærker. Den velkonstruerede forstærker sektion leverer 2 x 72 Watt i 8 ohm, og tilslutningerne er blevet udvidet med optisk samt coaxial digital indgang. Som altid er der indbygget højkvalitets RIAA for tilslutning til pladespiller, samt en 1. klasses hovedtelefonudgang. Endnu en vinder fra Engelske Rega.

 
10.995,00 DKK

Rega - RX3

Super gulvhøjttaler fra Regas nye RX serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Rega har i mange år været kendte for deres pladespillere, forstærker og ikke mindst deres højttalere. De har efter mange års succes med deres RS serie nu valgt at forny sig. Den nye RX3 er efterfølgeren af RS3. Enhederne er nye og bassen levere endnu mere præcis og smooth sound. Højttaleren i sig selv er dynamisk og har en fantastisk stemmeføring. Findes i valnød, sort ask og cherry finish.

 
11.990,00 DKK

Rega - Apheta 3 - MC

Ny Apheta pickup fra Rega

Den nye Rega Apheta 3 er den tredie generation af denne unike serie. Denne nye og forbedret pick-up tager lyd til et helt nye højder. Alle aspekter af det oprindelige design er taget med i betragtning, da man skulle videreudvikle Apheta serien. Apheta 3 benytter et særligt neodymium magnet system til at opnå sin kompromisløse gengivelse.

 
12.595,00 DKK

Rega - Planar 6 m. Exact

Forbedret udgave af den legendariske planar 6 fra Rega.

Leveres med Rega Exact pick-up og Neo-PSU strømforsyning.

Når det kommer til pladespillere, så er engelske Rega nogen af verdens dygtigste til at lave dem. Den nye Planar 6 er heller ingen undtagelse. Det er den fjedre pladespiller, siden år 2016, der har fået en overhaling. Rega laver aldrig nye modeller uden reele opgraderinger, og dette er også tilfældet her. Den har fået en ny plint, som er meget inspireret af RP8 og RP10'eren grundet dens skumkerne kontrukstion. Ny undertalerken i aluminium, ny præcisions pully, ny strømforsyning, samt støvlåg i et mørk røget look. Derudover den monteret med den nye RB330 tonearm, som også er at finde på Planar 3.

Alt i alt en helt fantastisk pladespiller, som bliver svær at matche til prisen.

 
13.995,00 DKK

Rega - RB-3000

En af markedets absolut bedste tonearme.

Rega har efterhånden bygget tonearme i rigtig mange år og bruger rigtig meget af deres energi på det, da de mener at det er en af de bærende kræfter for lyden. RB3000 er håndbygget og er lavet til at undgå så meget friktion som muligt, så meget støj som muligt og simpelthen spille så meget musik som muligt. Den er normalt også sat på Regas reference pladespiller RP10 og når man har hørt denne arm, så ved man også hvorfor den er i absolut verdensklasse.

 
14.295,00 DKK

Rega - RX5

Dynamisk gulvhøjttaler fra Regas RX serie.

Bemærk prisen er pr. sæt.

Rega har i mange år været kendte for deres pladespillere, forstærker og ikke mindst deres højttalere. De har efter mange års succes med deres RS serie nu valgt at forny sig. Ideén med RX5 er den samme som RX3. Kabinettet er dog større her, i mens basenheden ude i siden af højttaleren igen også er større. Dette giver en endnu mere fyldig og varm lyd. Dynamik og balance er i centrum med denne højttaler og er nok en af de højttalere hvor du ikke skal ligge mærke til så meget. Du skal bare læne dig tilbage og høre musik. Findes i valnød, sort ask og cherry finish.

 
15.590,00 DKK

Rega - Planar 6 m. Ania

Ny og forbedret udgave af den legendariske planar 6 fra Rega.

Leveres med Rega Ania pick-up og Neo-PSU strømforsyning.

Når det kommer til pladespillere, så er engelske Rega nogen af verdens dygtigste til at lave dem. Den nye Planar 6 er heller ingen undtagelse. Det er den fjedre pladespiller, siden år 2016, der har fået en overhaling. Rega laver aldrig nye modeller uden reele opgraderinger, og dette er også tilfældet her. Den har fået en ny plint, som er meget inspireret af RP8 og RP10'eren grundet dens skumkerne kontrukstion. Ny undertalerken i aluminium, ny præcisions pully, ny strømforsyning, samt støvlåg i et mørk røget look. Derudover den monteret med den nye RB330 tonearm, som også er at finde på Planar 3. Til sidst, men ikke mindst, bliver den nye Planar 6 monteret med den nyeste MC pickup fra Rega, kaldet Ania. Alt i alt en helt fantastisk pladespiller, som bliver svær at matche til prisen.

 
15.995,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO u. pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
18.695,00 DKK

Rega - Saturn MK3

High-end CD afspiller fra Engelske Rega

Saturn MK3 er en 1.klasses CD afspiller fra Engelske Rega. Hjertet i Saturn MK3 er implementeringen af en dual Wolfson 24 bit, 192 kHz DAC, som sikrer at din CD samling gengives med højest tænkelige præcision. Byggekvaliteten er naturligvis 1.klasses, med top loaded CD drev og tungt kabinet. Du kan ydermere benytte Saturn MK3 som D/A konverter for dine andre digitale kilder via USB, Coax og optisk tilslutning.

 
19.995,00 DKK

Rega - Elicit MK5

Integreret forstærker med indbygget DAC

Rega's Elicit har længe været hyldet som en af de mest musikalske forstærkere i sin prisklasse. Med den nye MK5 udgave, har Rega optimeret konstruktionen for en endnu bedre ydelse, samt tilføjet en D/A konverter til brug med digitale kilder. Effektdelen leverer 2 x 105 strømstærke watt i 8 Ohm, hvilket er rigeligt til næsten alle højttaler konstruktioner. Som altid finder du en 1. klasses phono indgang, samt 5 analoge indgange og pre-out. Endnu en vinder fra Engelske Rega.

 
19.995,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO inkl. Ania Pro pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
25.795,00 DKK

Rega - Planar 8 NEO inkl. Apheta3 pickup

Et statement i prisklassen. Fantastisk pladespiller fra Rega!

Planar 8 er den anden Rega pladespiller konstrueret med Regas nyeste ultra letvægts plintmateriale Tancast 8 polyurethanskumkerne (et materiale udviklet til luftfartsindustrien). Skumkernen ligger mellem to lag HPL (højtrykslaminat). HPL er usædvanlig tynd og ekstremt stiv. Konstruktionen gør den nye Planar 8 skeletplint 30% lettere end den oprindelige RP-8, samtidig med en øget stivhed.

Med den nye RB-880 tonearm introduceres en forbedret lodret lejesamling konstrueret ved hjælp af en letvægts aluminium og rustfrit stål samling med stor forbedret stabilitet og stivhed. RB-880 tonearmen bruger den avancerede nultolerancelejekonstruktion fra Rega, justeret til mindre end 1μm (1 mikron er 10-6m eller en 1000 af en mm), hvilket giver en friktionsfri bevægelse uden slør. Der bruges et tyndere kontralod i rustfrit stål. RB-880 leveres monteret med et lavkapacitivt phono-kabel, med kvalitets phonostik, der for at sikre den bedst mulige kontakt er med lås.

 
28.495,00 DKK

Rega - Aphelion 2 - MC

Verdensklasse pick-up fra engelske Rega.

Igennem tiderne har Rega altid været et af de førende brands på markedet når det gjaldt pladespillere og pick-upper. Med den store succes i MC pickuppen, Apheta 2, har Rega nu overgået sig selv og bygget den ultimative pick-up. Aphelion er navnet på den meget ambitiøse og kompromiløse pick-up. Med bl.a. en bedre spole, som er håndviklet, er vægten reduceret hvilket giver en bedre sporing. Detaljegraden og åbenheden er i særklasse, mens den aldrig glemmer at det er musikken der er i fokus. 

 
32.495,00 DKK

Rega - Aethos

Imponerende forstærker fra Engelske Rega

Denne integrerede forstærker på 2 x 125 watt er en toptunet analog forstærker til de der vil have højeste analoge lydkvalitet. Kabinettet, 1 cm alu, minder mest om Osiris, men er ”lettere” i udtrykket og nok mere elegant. Projektet ”Atheos” har været på bordet i nogle år, hvor Rega har arbejdet med et nyt kredsløbsdesign der matcher Riaa delen Aura og P10 pladespilleren

 
32.995,00 DKK

Rega - Planar 10 u. pickup

Bemærk denne pakke er uden pickup!

Planar 10 er Rega's bud på den ultimative pladespiller, og uden tvivl det bedste Rega nogensinde har produceret. Til Planar 10 har Rega udviklet en helt ny RB3000 tonearm med bedre vertikal "bias housing" og mindre friktion. Pladetalerkenen er i keramik, og plinten i deres særlige "skeletal" design som eliminerer uønsket støj på et mikroskopisk niveau. Motoren er en 24V "low noise" model, som styres via Rega's særlige PL10-PSU strømforsyning. Med Rega Planar 10 for du løftet alle informationer op fra rillen fra dine vinylplader!

 
39.495,00 DKK

Rega - Aura

High-end RIAA forstærker fra Rega

Rega Aura er endnu et statement fra det Britiske firma til glæde for vinyl entusiaster. Modellen er 100 % analogt opbygget, og er en dedikeret MC pickup forstærker. Indgangen er ekstremt støj svag takket være integrationen af kompromisløse FET transistorer. Naturligvis er Aura opbygget med de bedste diskrete kamponenter og byder på en gengivelse langt ud over det sædvanlige. 

 
43.995,00 DKK

Rega - Planar 10 inkl. Apheta 3 pickup

Prisen er inkl. Apheta 3 pickup

Planar 10 er Rega's bud på den ultimative pladespiller, og uden tvivl det bedste Rega nogensinde har produceret. Til Planar 10 har Rega udviklet en helt ny RB3000 tonearm med bedre vertikal "bias housing" og mindre friktion. Pladetalerkenen er i keramik, og plinten i deres særlige "skeletal" design som eliminerer uønsket støj på et mikroskopisk niveau. Motoren er en 24V "low noise" model, som styres via Rega's særlige PL10-PSU strømforsyning. Med Rega Planar 10 for du løftet alle informationer op fra rillen fra dine vinylplader !

 
48.995,00 DKK

Rega - RS10

High-end højttalere fra Rega.

Bemærk prisen er pr. sæt.

RS-10 er udviklet til at færdiggøre Rega's high-end linje af produkter. Disse højttalere er den perfekte partner til Osiris forstærkeren, Isis CD-afspilleren samt RP-10 pladespilleren. RS-10 byder på en utrolig høj lydkvalitet bl.a. via Rega's særlige "Dual Drive" bas system, samt en helt nyudviklet diskant enhed. Som noget helt unikt kan RS-10 tilpasses forskellige rum opstillinger via deres særlige "enviroment match" system.

 
72.990,00 DKK

Rega - Isis

Kompromisløs CD-afspiller fra Rega!

Isis, Rega's syvende generation CD-afspiller, er et produkt der er bygget til de højeste standarder både inde og ude! Denne massive CD-afspiller vejer intet mindre end 19 kg! Selve afspilleren bygger over Rega's egen CD teknologi, og benytter bl.a. Dual Burr Brown PCM1794 konvertere i et dobbelt mono design. Lyden fra denne maskine er intet mindre end åndeløs åben og musikalsk, denne CD afspiller skal bare opleves!

 
74.995,00 DKK

Rega - Osiris

Kompromisløs forstærker fra Rega!

Osiris er kulminationen af 32 års udvikling. Dette er en kompromisløs forstærker fra Rega, som byder på bl.a. en fuldt symetrisk opbygning og en massiv strømformåen. Med 2 x 162 Watt (8 ohm, RMS) æder Osiris sig igennem selv de mest krævende højttalere og lyden er fantastisk åben og engagerende. Sjældent har vi hørt musikken formidlet med så stor lethed og uhørt stor detaljegrad. kom ind og oplev Rega's ultimative hifi system, du bliver ikke skuffet!

 
74.995,00 DKK

Rega - Naia u. Pickup

Ultimativ pladespiller fra Rega, obs. prisen er ekskl. pickup.

Bestillingsvare

Rega Naia pladespilleren er resultatet af mange års omhyggelig udvikling, som blev brugt til at skabe den nu berømte 'Naiad' prototype pladespiller. Naia tager det bedste fra denne udvikling og teknologi og overfører det til en produktionsklar version uden kompromis. Naia er spækket med banebrydende funktioner, materialer og teknologier udviklet af Rega over mange år, for at nå et helt nyt nye niveau af performance.

Naia tager Rega's banebrydende lavmasse, høj stivhed sokkelteknologi til næste niveau ved at bruge en grafenimprægneret kulfiberskeletsokkel med Tancast 8 skumkerne. Denne ultra stive struktur forstærkes derefter yderligere ved hjælp af to keramiske aluminiumoxidstivere, det samme materiale, der bruges til at skabe den redesignede, resonanskontrollerede keramiske plade med forbedret svinghjulseffekt og kompleks profil.

Naia er uden tvivl den mest ambitiøse pladespiller, Rega nogensinde har produceret.

 
95.000,00 DKK

Rega - Naia inkl. Aphelion pickup

Ultimativ pladespiller fra rega.

Bestillingsvare.

Rega Naia pladespilleren er resultatet af mange års omhyggelig udvikling, som blev brugt til at skabe den nu berømte 'Naiad' prototype pladespiller. Naia tager det bedste fra denne udvikling og teknologi og overfører det til en produktionsklar version uden kompromis. Naia er spækket med banebrydende funktioner, materialer og teknologier udviklet af Rega over mange år, for at nå et helt nyt nye niveau af performance.

Naia tager Rega's banebrydende lavmasse, høj stivhed sokkelteknologi til næste niveau ved at bruge en grafenimprægneret kulfiberskeletsokkel med Tancast 8 skumkerne. Denne ultra stive struktur forstærkes derefter yderligere ved hjælp af to keramiske aluminiumoxidstivere, det samme materiale, der bruges til at skabe den redesignede, resonanskontrollerede keramiske plade med forbedret svinghjulseffekt og kompleks profil.

Naia er uden tvivl den mest ambitiøse pladespiller, Rega nogensinde har produceret.

 
115.000,00 DKK