KEF - LSX II - LT - Graphite Grey

Varenummer :

7.695,00 DKK.

Streaminghøjttaler fra KEF.

Antal

Sikker onlinehandel

Designet som en strømlinet version af den prisvindende LSX II, bevarer LSX II LT de samme kerneegenskaber og teknologier, der har gjort KEF's produkter kendte i branchen. I hjertet af LSX II LT finder du den karakteristiske 11. generation af Uni-Q driver array og Music Integrity Engine. Disse banebrydende teknologier sikrer høj kvalitet, samt en perfekt afbalanceret lydgengivelse.

Tilslut problemfrit til dine yndlingsmusiktjenester, og nyd en verden af ​​streaming. Med plug-and-play-funktionalitet tilbyder LSX II LT praktiske tilslutningsmuligheder, herunder HDMI ARC, USB-C samt optisk indgang, hvilket sikrer problemfri integration med en række forskellige enheder såsom dit tv, stationære computersystem med mere.

Ikke alene leverer LSX II LT enestående ydeevne, men den kan også prale af et minimalt og moderne design skabt af den britiske industridesigner Michael Young. For at imødekomme forskellige præferencer er LSX II LT tilgængelig i tre fantastiske finisher: Sage Green, Stone White og Graphite Grey.

På LSX II LT benyttes der et forbindelseskabel imellem de 2 højttalere, dette skyldes at alt elektronikken er placeret i Master højttaleren. Der medfølger et 3 meters kabel sammen med højttalerne, men længere kan tilkøbes.


Type: Aktiv streaming højttaler
Princip: 2 vejs
Bas Princip: Reflex
Effekt: 70 W Bas, 30 W Diskant (indbygget)
Frekvensgang: 54 Hz to 28 kHz (+/- 3dB)
Tilslutning: Wi-Fi, Bluetooth, USB Tybe C, Optical, HDMI
Mål (BxHxD): 155 x 240 x 180 mm.
Vægt: 6,8 kg. (sæt)

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).