Panasonic - TX-42MZ800E -

Varenummer :

8.980,00 DKK. 9.995,00 DKK.

OLED skærm med indbygget ChromeCast

Antal

Sikker onlinehandel

4K OLED TV'er har individuelt oplyste celler for at skabe naturlige farver og høj kontrast – hvor sort virkelig er sort. 4K Color Engine Pro finjusterer farvenøjagtighed, kontrast og klarhed, så du får en fantastisk billedkvalitet med biograflignende ydeevne.
Med ultraklare farver, skarpere kontraster og fyldigere detaljer giver Dolby Vision® og HDR10+ dig en fortryllende billedkvalitet. Filmmaker-tilstand indstiller filmens farvepalet, kontrast, billedformat og billedhastighed, som instruktøren havde tænkt sig.
Oplev den fantastiske lydkvalitet takket være den indbyggede subwoofer, Panasonics lydbehandling med den ekstra medrivende Dolby Atmos®-teknologi vil indhylle dig i atmosfæren.
Google TV samler film, programmer og meget mere fra alle dine apps og abonnementer og organiserer dem for dig.  Brug din stemme til at finde film, streame apps, afspille musik og betjene TV'et. Bed Google om at finde en bestemt titel, søge efter genre eller få personlige anbefalinger. Du kan endda få svar som f.eks. sportsresultater, betjene smarte enheder til hjemmet og meget mere. Tryk på Google Assistent-knappen på fjernbetjeningen for at komme i gang.
Vil du skifte fra at se tv til gaming? Intet problem. Du skal blot vælge Spiltilstand ved hjælp af TV-fjernbetjeningen for at reducere indgangsforsinkelsen, så handlingen på skærmen reagerer øjeblikkeligt på dine kommandoer takket være Auto Low Latency Mode (ALLM), der understøttes af HDMI 2.1.
Dette TV kombinerer ikke blot smarthed med høje standarder for billed- og lydkvalitet, det er også noget for øjnene med det smukke design uden ramme: Et perfekt midtpunkt i enhver stue.


Type: 4K OLED Panel
Skærm diagonal: 55"
Opløsning: 3840 x 2160 pixels
Kontrast: OLED/Ultimate Contrast
Tuner: Digital DVBT/T2/DVB-C/DVB-S2
Fjernbetjening: Ja
Indgange: 3 HDMI, 2 USB, 1 LAN
Mål skærm (B x H x D): 1228 x 715 x 49 mm.
Vægt: 22 Kg.

Fragt koster 75,00 kr. Ved køb over 5000,00 kr. er det fragtfrit (gælder dog ikke ved køb af TV).